VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πλάκα κάνουμε.Μην αρπαχτείτε.. Σουτ ρε. Εγώ αυτό περιμένω να τσιμπήσει κανένας. αλλά είναι κι αργά
johnyboy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 η μπαρτσελόνα έχει ρίξει αμέτρητες 5αρες. η γιουβέντους παίζει να μην ξανά έβαλε τόσα.
Mika Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αλλά σε 90 λεπτά.Με τον ΠΑΟ έχει προϊστορία 5-0 από ημίχρονο. εισαι εμπαθης. στο ημιχρονο 4 ειχαμε φαει.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Την θεωρώ την πιο ντροπιαστική εμφάνιση Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.Ακόμη πιο ντροπιαστική από τα 7 του Ολυμπιακού.Ένας θεός ξέρει μόνο γιατί δεν έβαλε άλλα 5 η Μπαρτσελόνα. Toτε αν θυμαμαι καλα ο Παο ειχε κατεβει με τη νοοτροπια που εσενα σαρεσει. Δλδ επιθετικο ποδοσφαιρο , αμυνα ψηλα και αν τυχει μαρκαρουμε και λιγο... Γι'αυτο και θα πρεπε οντως να φαει κι αλλα γκολ και να σπασει το κοντερ εκεινη τη μερα.\ Ηρθε πενταρα απο τη Βερντερ και 3αρα απο την Ουντινεζε. Αξεχαστες εποχες...
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι θυμάμαι αντιποδόσφαιρο χωρίς να είμαι σίγουρος.
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ε για άμυνα κατέβηκε αλλά το έφαγε με τη σέντρα. Λες και θα ακούμπαγε καθόλου μπάλα για να παίξει επίθεση...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Όχι ο alexis νομίζει ότι αν φας 5 κατεβαίνεις επιθετικά. Αντιποδόσφαιρο μπήκε να παίξει,11 παίχτες άμυνα αλλά δυστυχώς έφαγε το πρώτο πολύ γρήγορα...Ε αυτά παθαίνεις με το αντιποδόσφαιρο.
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 http://www.sport-fm.gr/article/202977 O πόστης ο μάγος έκανε δουλειά όχι αστεία. Κρίμα πάντως κι ας μην τον πάω τον CR. Μάγε κάνε κάτι για τον Καρατυπάρα.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι θυμάμαι αντιποδόσφαιρο χωρίς να είμαι σίγουρος. Are you sure ? Μπορει να ηταν αντιποδοσφαιρο αλλα εγω θυμαμαι την αμυνα να μαρκαρει απο το κεντρο και πανω...
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Στο συγκεκριμενο ματς με το μαλεζανι που ειχε φαει 5 ειναι μακραν το ποιο τραγικο στοισιμο που εχω δει στο πρωταθλητριων ολων των εποχων.Ο μαλεζανι ειχε παιξει φουλ επιθεση κ ειχε ανεβασει την αμυνα στο κεντρο...ευκολα μπορουσε να εχει φαει 10 γκολ...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ το βλέπω μεγάλο άσσο.Όσα έπρεπε να φάνε μέσα εκεί αλλά κολλούσε η μπάλα στον βούρκο.Ελπίζω να μην κατεβούν με 10-0-0 σύστημα.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Νικο οταν κατεβαινεις με τους αμυντικους να μαρκαρουν στο κεντρο του γηπεδου τι κατεβαινεις να παιξεις αμυντικο ποδοσφαρο ?? Ειναι απλη καταδικη αυτο. Θυμαμαι το εκανε προπερσι ο ΟΦΗ στο Καραισκακη το ιδιο πραμα και εφαγε 6αρα ή 5αρα δεν ειμαι σιγουρος και καναν πλακα οι παιχτες του Ολυμπιακου.
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Βάλε στο youtube να δείς τις φάσεις. Ρε από την περιοχή τους δεν βγήκαν οι άνθρωποι.90 λεπτά στο τέρμα τους είχαν βάλει και πίεζαν και στο κέντρο;Που να φτάσουν μέχρι εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.