Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλά σε 90 λεπτά.Με τον ΠΑΟ έχει προϊστορία 5-0 από ημίχρονο.:-D

εισαι εμπαθης. στο ημιχρονο 4 ειχαμε φαει. :lol:

Δημοσ.
Την θεωρώ την πιο ντροπιαστική εμφάνιση Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.Ακόμη πιο ντροπιαστική από τα 7 του Ολυμπιακού.Ένας θεός ξέρει μόνο γιατί δεν έβαλε άλλα 5 η Μπαρτσελόνα.

Toτε αν θυμαμαι καλα ο Παο ειχε κατεβει με τη νοοτροπια που εσενα σαρεσει.

Δλδ επιθετικο ποδοσφαιρο , αμυνα ψηλα και αν τυχει μαρκαρουμε και λιγο...:P

Γι'αυτο και θα πρεπε οντως να φαει κι αλλα γκολ και να σπασει το κοντερ εκεινη τη μερα.\

Ηρθε πενταρα απο τη Βερντερ και 3αρα απο την Ουντινεζε.

Αξεχαστες εποχες...:P

Δημοσ.

Όχι ο alexis νομίζει ότι αν φας 5 κατεβαίνεις επιθετικά.

Αντιποδόσφαιρο μπήκε να παίξει,11 παίχτες άμυνα αλλά δυστυχώς έφαγε το πρώτο πολύ γρήγορα...Ε αυτά παθαίνεις με το αντιποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Εγώ πάλι θυμάμαι αντιποδόσφαιρο χωρίς να είμαι σίγουρος.

Are you sure ?

Μπορει να ηταν αντιποδοσφαιρο αλλα εγω θυμαμαι την αμυνα να μαρκαρει απο το κεντρο και πανω... :P

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο ματς με το μαλεζανι που ειχε φαει 5 ειναι μακραν το ποιο τραγικο στοισιμο που εχω δει στο πρωταθλητριων ολων των εποχων.Ο μαλεζανι ειχε παιξει φουλ επιθεση κ ειχε ανεβασει την αμυνα στο κεντρο...ευκολα μπορουσε να εχει φαει 10 γκολ...

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω μεγάλο άσσο.Όσα έπρεπε να φάνε μέσα εκεί αλλά κολλούσε η μπάλα στον βούρκο.Ελπίζω να μην κατεβούν με 10-0-0 σύστημα.

Δημοσ.

Νικο οταν κατεβαινεις με τους αμυντικους να μαρκαρουν στο κεντρο του γηπεδου τι κατεβαινεις να παιξεις αμυντικο ποδοσφαρο ??

Ειναι απλη καταδικη αυτο.

Θυμαμαι το εκανε προπερσι ο ΟΦΗ στο Καραισκακη το ιδιο πραμα και εφαγε 6αρα ή 5αρα δεν ειμαι σιγουρος και καναν πλακα οι παιχτες του Ολυμπιακου.

Δημοσ.

Βάλε στο youtube να δείς τις φάσεις.

Ρε από την περιοχή τους δεν βγήκαν οι άνθρωποι.90 λεπτά στο τέρμα τους είχαν βάλει και πίεζαν και στο κέντρο;Που να φτάσουν μέχρι εκεί;:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...