Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά τραγούδα :P , η Ρούμπιν είναι γαμώ τις ομάδες. Εδώ της πήρε χ η Ντιναμό και κόντεψε να πάρει και δεύτερο σήμερα. O κατα-φαντασία την πάτησε στο πρώτο μες στην έδρα της.

Άσχετο αλλά πρόσεξε κανείς τον Αλέκο; Στο γκολ της Λιβερπουλ του έφυγε το λαρύγγι, ενώ στης Λυον πήγε να βάλει τα κλάματα. Πρέπει να έτσουξε.

:lol:Αφού δεν άρχισε να τραγουδάει τον ύμνο σε άπταιστα greklish πάλι καλά να λες!:lol:

H Ίντερ να δεις πόσο γαμώ της ομάδες είναι φέτος.Αν βάλει ένα συνήθως ρίχνει άλλα 2 3 καπάκια.Απλά το πρώτο αργεί να βάλει τώρα τελευταία.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ιντερ εχω πει απο τον αυγουστο μπορει να παρει το τσ λ.Ε αφου τη γλυτωσε σημερα...ΠΑντως την μπαρτσα την θελω στον τελικο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:29 ----------

Ειλικρινά, έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα παίξει ταμπούρι;

Νταξ, δεν λέω ότι δεν είναι καλή ομάδα.

Ωραια μεσα στο καμπ νου οταν την εξπηρετει κ ο βαθμος γιατι να βγει μπροστα.ασε τους αλλους να ανοιχτουν να βγουν στη κοντρα ο ετο με το μιλητο κ γεια σας..

Δημοσ.

Ε γι' αυτό είπα "άξια της μοίρας της" αν δεν σκοράρει πάλι η Barca.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν κατέβουμε εγώ κι άλλοι 10 απ 'το ινσόμνια και ταμπουρωθούμε της παίρνουμε χ. Νταξ, το γάμησα εννοείται :lol:

Δημοσ.
Ε γι' αυτό είπα "άξια της μοίρας της" αν δεν σκοράρει πάλι η Barca.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν κατέβουμε εγώ κι άλλοι 10 απ 'το ινσόμνια και ταμπουρωθούμε της παίρνουμε χ. Νταξ, το γάμησα εννοείται :lol:

Φιλε κ ο σουλης παπαδοπουλος επαιζε ταμπουρι...πηρε τιποτα η προοδυευτικη??Χωρις να εχω δει τον ολυμπιακο σημερα επαιξε με 5 πισω...Το θεμα ειναι να ξερεις να το παιζεις κ οι ιταλοι ειναι μαστορες σ αυτο οπως κ ο μουρινιο...περυσι στο ολτ τραφορντ η ιντερ ειχε βγαλει ματσαρα χωρις να εχει το υλικο που εχει τωρα...

Δημοσ.
Ειλικρινά, έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα παίξει ταμπούρι;

Νταξ, δεν λέω ότι δεν είναι καλή ομάδα.

Κάτι μου λέει ότι θα το χτυπήσει το ματς.Και μπορεί να το κάνει.Απλά διαίσθηση.Εγώ θα το τιμήσω πάντως το 2πλό με κάτι ψιλά αν το δίνουν σε καλή απόδοση.

Ώπα είπε ο Γκόνιας ότι θα μείνει απ'έξω η Μίλαν!Πόσο άμπαλος μπορεί να είναι ρε πόστη μου;

Ότι θα χάσει η Μίλαν από την Μαρσέιγ,ότι δεν θα κερδίσει η Μίλαν τη Ζυρίχη ή ότι θα κερδίσει η Μαρσέιγ και την Ρεάλ που θα κινδυνεύει να μείνει απ'έξω αν δεν κερδίσει...Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να το πιστεύεις αυτό;

Δημοσ.
Κάτι μου λέει ότι θα το χτυπήσει το ματς.Και μπορεί να το κάνει.Απλά διαίσθηση.Εγώ θα το τιμήσω πάντως το 2πλό με κάτι ψιλά αν το δίνουν σε καλή απόδοση.

Να δεις που θα βγει ο ΟΠΑΠ με κανα 1,40 κ θα πεσει ολος πανω του.Κ αν το χασουνε θα λενε μετα οτι ηταν στημενο...

Δημοσ.
Φαντάσου να έπεφτε με ΑΕΚ. :lol::P

0-1 θα έβγαινε.:P

Και 5-0 στην Βαρκελώνη :lol:

Αλλά σε 90 λεπτά.Με τον ΠΑΟ έχει προϊστορία 5-0 από ημίχρονο.:-D

Δημοσ.

Και 5-0 στην Βαρκελώνη :lol:

Ε ναι θα πάταγε φρένο στο 30' :lol:

Πάντως χωρίς πλάκα το έχω άχτι να πέσει με Ελληνική ομάδα, αρκεί να μην είναι ο ΠΑΟΚ :P αλλά πως να ειναι αφού έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις Ευρώπη.

Ο βάζελος εκείνη τη χρονιά ήταν για 15 τουλάχιστον.

Αυτός ο γαύρος τη γλιτώνει κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Την θεωρώ την πιο ντροπιαστική εμφάνιση Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.Ακόμη πιο ντροπιαστική από τα 7 του Ολυμπιακού.Ένας θεός ξέρει μόνο γιατί δεν έβαλε άλλα 5 η Μπαρτσελόνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...