nikos21aek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κερδίσει αποκλείεται όμως και ακόμη 0-0 είναι.
VAssassin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τους ξέρανε ο Lisandro στο 90. Αυτά είναι !
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μωρη λίβερπουλ να μην νικήσεις??? Gιατι δυστηχως επαιζε με σεντερ μπακ τον κυργιακο.Αν ειδες λιγο πριν του κανε κ αλλο δωρο του λοπεζ που το χασε
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ο Κυριάκος έφταιξε.Όχι ότι λείπουν ένα κάρο παίχτες και ο αντικαταστάτης του Τσάβι Αλόνσο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Βρε τους Ιταλούς που δεν έχουν θέαμα...Έγερνε το γήπεδο και στην Φιορεντίνα...Θα είναι Ιταλική ομάδα φέτος στον τελικό.Να μου το θυμηθείτε.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ο Κυριάκος έφταιξε.Όχι ότι λείπουν ένα κάρο παίχτες και ο αντικαταστάτης του Τσάβι Αλόνσο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Βρε τους Ιταλούς που δεν έχουν θέαμα...Έγερνε το γήπεδο και στην Φιορεντίνα...Θα είναι Ιταλική ομάδα φέτος στον τελικό.Να μου το θυμηθείτε. Το ειδες το ματς της λιβερπουλ?Μια χαρα το πηγαινε η λιβερπολ κ με απουσιες ολοι της αμυνας μια χαρα αλλα ο Κυργιακος...πριν του βγαλε ασιστ του λισαντρο αλλα ο αλλος το χασε μονος του...οσο ειχε τον γκομις η λυων που εχουν τον ιδιο σωματοτυπο οχι οτι ηταν καλος αλλα δεν ειχε πιεστει κ ιδιαιτερα οταν του βαλε το γρηγορο εκει παρτω αλλιως ηταν...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αν κερδίσει η Ίντερ την Μπάρτσα την άλλη βδομάδα την πετάει απ'έξω ε;
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 eδω ειμασται με την ιντερ παντως ε?δεν πιστευω να μου σαι αντι-ιντερ λογο μιλαν?Παντως φοβαμαι μην χασει η ιντερ στην ισπανια κ δεν νικησει τους ρουμανους στην ιταλια κ αποχαρετισει...
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 E κλασικά και η Ίντερ 11 στην περιοχή αλλά αν δε βάλει πάλι γκολ η Barca είναι άξια της μοίρας της. Θα πάει Europa να της το δώσουν πριν παίξει
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Θα νικήσει η Μπάρτσα με μεγάλο σκόρ. Καληνύχτες.
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν. Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Καλά μην φάτε όλοι οι από πάνω.Θα κεράσει η Ίντερ την άλλη βδομάδα.Δεν κερδίζει τον Μουρίνιο ο κατα φαντασίαν προπονητής ούτε με χειροβομβίδες.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 E κλασικά και η Ίντερ 11 στην περιοχή αλλά αν δε βάλει πάλι γκολ η Barca είναι άξια της μοίρας της.Θα πάει Europa να της το δώσουν πριν παίξει ΝΑι αλλα αμα ερθει χ η ακομα κ να χασει μπορει να περασει τελευταια αγωνιστικη αμα νικησει η ιντερ.Δεν εχω βαθμολογια μπροστα μου αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι. Για αυτο θα ειναι ματσαρα την επομενη αγωνιστικη ...πολεμος θα γινει...
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν.Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Καλά μην φάτε όλοι οι από πάνω.Θα κεράσει η Ίντερ την άλλη βδομάδα.Δεν κερδίζει τον Μουρίνιο ο κατα φαντασίαν προπονητής ούτε με χειροβομβίδες. Καλά τραγούδα , η Ρούμπιν είναι γαμώ τις ομάδες. Εδώ της πήρε χ η Ντιναμό και κόντεψε να πάρει και δεύτερο σήμερα. O κατα-φαντασία την πάτησε στο πρώτο μες στην έδρα της. Κι ο Ράικαρτ "κατα φαντασία" ήταν αλλά τον είχε αποκλείσει με δύο νίκες. edit: λάθος, μια νίκη και ένα χ. Άσχετο αλλά πρόσεξε κανείς τον Αλέκο; Στο γκολ της Λιβερπουλ του έφυγε το λαρύγγι, ενώ στης Λυον πήγε να βάλει τα κλάματα. Πρέπει να έτσουξε.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν.Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Mακαρι αλλα σε ενα ματς ποτε δεν ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.