Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που παίζουν τώρα τα δεύτερα της Αρσεναλ με τα δεύτερα της Λίβερπουλ είναι το ίδιο με αυτό που παίζουμε εμείς εδώ?

γκολάρα και της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ.Πολύ καλό ματς.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον Alpha πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Αποκλείονται όλοι στο κύπελλο. Μόνος του θα παίζει ο ΠΑΟ στους επόμενους γύρους και δε θα βλέπει κανείς τα ματς!

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στον κόσμο ξέρεις.

Δημοσ.

Ναι ρε συ Μανουελ, αλλά το θέμα είναι τι τηλεθεάσεις κάνουν. Εμένα μια χαρά θα μου καθόταν ένας τελικός κυπέλλου Άρης-Ξάνθη, αλλά πόσοι θα τον έβλεπαν; Ο Alpha στους 3 μεγάλους στηρίζεται για να βγάλει τα λεφτά του, γι' αυτό σχολίασα ότι θα κλαίνε.

Δημοσ.

Παλι καλα που επαιζε με Εορδαικο ο ΠΑΟ και οχι με καμια β κατηγοριας, αλλιως θα ειχε αποκλειστει και αυτος.. :P (j/k)

Θα ειχε πολλη περισσοτερη τηλεθεαση αν επαιζαν Ολυμπιακος, ΑΕΚ και λοιποι στη συνεχεια! Αυτο λεει το παιδι.. Γιατι πρεπει ολα να σχολιαστουν αρνητικα δηλαδη? Αλλο τηλεθεαση σε 2-3 ματς και αλλο σε 6-7.. Πως να το κανουμε δηλαδη? Δεν ειπε κατι δυσκολο η παραλογο ο Φιλλιπος..

Δημοσ.

Θα ειχε πολλη περισσοτερη τηλεθεαση αν επαιζαν Ολυμπιακος, ΑΕΚ και λοιποι στη συνεχεια! Αυτο λεει το παιδι.. Γιατι πρεπει ολα να σχολιαστουν αρνητικα δηλαδη? Αλλο τηλεθεαση σε 2-3 ματς και αλλο σε 6-7.. Πως να το κανουμε δηλαδη? Δεν ειπε κατι δυσκολο η παραλογο ο Φιλλιπος..

E, δεν το είπε κι έτσι ακριβώς. :P

Δημοσ.
Παλι καλα που επαιζε με Εορδαικο ο ΠΑΟ και οχι με καμια β κατηγοριας, αλλιως θα ειχε αποκλειστει και αυτος.. :P (j/k)

έχει και άλλα παιχνίδια ακόμα να δώσει στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός...

;)

Δημοσ.
Ναι ρε συ Μανουελ, αλλά το θέμα είναι τι τηλεθεάσεις κάνουν. Εμένα μια χαρά θα μου καθόταν ένας τελικός κυπέλλου Άρης-Ξάνθη, αλλά πόσοι θα τον έβλεπαν; Ο Alpha στους 3 μεγάλους στηρίζεται για να βγάλει τα λεφτά του, γι' αυτό σχολίασα ότι θα κλαίνε.

Δεν ξέρω για πόσους μπορεί να ισχύει αυτό, αλλά για μένα το να δω έναν τελικό όπου σηκώνει το κύπελλο για άλλη μια φορά ένας από τους 3 δε μου κάνει κλικ. Έναν τελικό όπου υπάρχει πιθανότητα να σηκώσει κύπελλο κάποια ομάδα που το θέλει πραγματικά, θα κάτσω πολύ πιο εύκολα να τον δω.

Τώρα όσον αφορά τις προκριματικές φάσεις... τέτοια μέρα, τέτοια λόγια...

Δημοσ.

Καλά, το πρωτάθλημα στο μπάσκετ έχει ξεφτιλίστεί ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ. Ήταν που ήταν, παραέγινε το κακό.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ = 83-48

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ = 91-46

Τι είναι αυτά ρε, ας πάρουν τίποτα παιδιά απο σχολεία να παίξουν Α1, καλύτερα θα παίξουν.

Η ΑΕΚ έχανε στην αρχή 30-4 !!!

Δημοσ.

Κ ο ηλυσιακος την ολυμπια καπου εεκει πηγε 47.Αλλα το πρωταθλημα μπασκετ μην το φοβασαι θα φτειαξει η κατασταση οταν θα μπορουν να παιξουν οι ξενοι της αεκ κ οταν ο αρης θα αλλαξει τους ξεμους.Ενω πανελληνιος κ μαρουσι ειναι πολυ δυνατοι κ φετος.εκει που δεν αλλαζει η κατασταση με τιποτα ειναι στου ποδοσφαιρου...

Δημοσ.

Ο Εκτορ Ραουλ Κουπερ στον Αρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Hector Raul Cuper στην θέση του προπονητή της ομάδας για ένα χρόνο".

Το ειδαμε και αυτο.. Μπραβο στον Αρη που εκανε τετοια κινηση και πηρε εναν καταξιωμενο προπονητη με "ονομα".. Δεν ξερω αν θα του βγει σε καλο βεβαια γιατι τα τελευταια χρονια δεν τα παει και πολυ καλα.. Ο χρονος θα δειξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...