Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά και το 07 πουθενά δεν πήγαινε και το πήρε..;)

Δεν υπάρχουν αυτά φίλε.Πάτα λίγο να δεις τα στατιστικά του Μποριέλο δεν είναι τυχαίος παίχτης μου φαίνεται ήταν δεύτερος σκόρερ της SerieA πέρυσι ή πρόπερσι.Για ένα γκόλ δεν βγήκε πρώτος,και Ζαμπρότα,Όντο,Γκατούζο δεν είναι και χθεσινοί..Μια χαρά κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα και από τα νοκ άουτ και μετά όλα είναι κορώνα γράμματα.

Η Γιούβε παίζει χωρίς Ντιέγκο ή μου φαίνεται;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H λιβερπουλ δυστηχως αποχερατα σιγουρα αν δεν κερδισει στη γαλλια.ακομα κ με χ μετα θα εχει ταβανι τους 10 ενω η φιορεντηνα θα θελει τουλαχιστον ενα χ με τη λιων ενω αμα τη παρει που ισως να τη πετυχει κ αδιαφορει περνα σιγουρα. αν παρει χ με την λιων ομως μετα μονο αμα δεν φαει συντριβη στην αγγλια περναει.

Ο ντιεγκο επαιζε σημερα.Τωρα η μιλαν αμα παει σε νοκ αουτ ο οποιοδηποτε ακομα κ η μπαρτσα θα πρεπει να φτυσει αιμα για να την αφησει εξω.κατα τα αλλα προπονητη θελει.

Vassanin για το θεσμο θα ηταν καλο να περασει η λιβερπουλ στους 16.θυμισου τα ματς περυσι με ρεαλ κ τσελσι.Για φαντασου 16 με ολυμπιακο κ εξω την λιβερπουλ.κ ολα αυτα χαρη στο λακαμα τον κουμαν που δυαλυσε την αλκμααρ.

Δημοσ.

Το 07 όλοι αυτοί ήταν 3 χρόνια νεώτεροι, είχε Kaka στο peak του και Αντσελόττι στον πάγκο.

Οι Γκατούζο, Ζαμπρότα (πρώην παιχταράδες), Μποριέλο και Όντο θα έπαιζαν σε άλλη τοπ ομάδα της Ευρώπης; Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

Στα νοκάουτ, στον πρώτο μεγάλο αντίπαλο έχει φύγει χαλαρά.

Άλεξ για τον θεσμό και τα νεύρα μου θα ήταν καλό να μείνει έξω η Λίβερπουλ. Είδαμε ποτέ τίποτα από αυτή την ομάδα; Πιο αντιπαθητική ομάδα της Ευρώπης για εμένα.

Δημοσ.
Το 07 όλοι αυτοί ήταν 3 χρόνια νεώτεροι, είχε Kaka στο peak του και Αντσελόττι στον πάγκο.

Οι Γκατούζο, Ζαμπρότα (πρώην παιχταράδες), Μποριέλο και Όντο θα έπαιζαν σε άλλη τοπ ομάδα της Ευρώπης; Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

Oi δυο τελευταιοι βαστανε ακομα ο μποριελο ειναι πολυ ωραιος παικτης.Τωρα ο ζαμπροττα ωραια δεν ειναι ο τοπ παικτης που ηταν μεχρι το 7 αλλα ειναι ακομα τουλαχιστον σοβαρος.για το γκατουζο συμφωνω αλλα αποκλειω να μεινει εξω χαλαρα.ετσι λεγανε κ το 8 με την αρσεναλ κ φτυσανε αιμα οι αγγλοι.μην ξεχνας ομως οτι τωρα μπροστα εχουν πατο.

Δημοσ.

Καλά το 07 ήταν που δεν την περίμενε κανένας απολύτως.5η και με το ζόρι τερμάτισε στην Ιταλία και κέρδιζε μια φορά κάθε 10 αγώνες.Πάτο όμως δεν είχε..ούτε Νέστα αν θυμάμαι καλά(τραυματίας).Ε ο Όντο έπαιξε σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.Και ο Γκατούζο παίζει χαλαρά,και ο Ζαμπρότα και ο Καλάτζε και ο Γιανκουλόφσκι και ο Νέστα παίζει χαλαρότατα.Και ο Ροναλντίνιο δεν είναι χθεσινός.Αν αποφασίσει να παίξει,μπάλα ξέρει.Κέρδισε μόνος του τη Ρόμα την Κυριακή.Δεν ξέρω εγώ πιστεύω το στάνταρ της(δηλαδή 4άδα) θα το πιάσει φέτος.Μόνο Μάντσεστερ,Μπάρτσα και Ρεάλ την έχουν αλλά είδαμε τι έγινε σήμερα..Αν πέσει η Μίλαν σε καλή μέρα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:13 ----------

Ο Ζαμπρότα το 07 έπαιζε Μπαρτσελόνα.

Δημοσ.
Καλά το 07 ήταν που δεν την περίμενε κανένας απολύτως.5η και με το ζόρι τερμάτισε στην Ιταλία και κέρδιζε μια φορά κάθε 10 αγώνες.Πάτο όμως δεν είχε..ούτε Νέστα αν θυμάμαι καλά(τραυματίας).Ε ο Όντο έπαιξε σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.Και ο Γκατούζο παίζει χαλαρά,και ο Ζαμπρότα και ο Καλάτζε και ο Γιανκουλόφσκι και ο Νέστα παίζει χαλαρότατα.Και ο Ροναλντίνιο δεν είναι χθεσινός.Αν αποφασίσει να παίξει,μπάλα ξέρει.Κέρδισε μόνος του τη Ρόμα την Κυριακή.Δεν ξέρω εγώ πιστεύω το στάνταρ της(δηλαδή 4άδα) θα το πιάσει φέτος.Μόνο Μάντσεστερ,Μπάρτσα και Ρεάλ την έχουν αλλά είδαμε τι έγινε σήμερα..Αν πέσει η Μίλαν σε καλή μέρα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:13 ----------

Κ φαντασου με τετοιο υλικο κ μενει εξω ο φλαμινι που ουτε αυτον ειχε το 7.Σ αρεσουν οι γκατουζο,γιανκουλοφσκι?Εγω νομιζω οτι ειναι οι αδυναμοι κρικοι της ομαδας.

Δημοσ.

Όπου απέτυχε παταγωδώς.:P

Έκανε δώρο και το γκολάκι στη Γιουνάιτεντ, στον ημιτελικό πρόπερσι και πήγε σπίτι του.

Δημοσ.
Κ φαντασου με τετοιο υλικο κ μενει εξω ο φλαμινι που ουτε αυτον ειχε το 7.Σ αρεσουν οι γκατουζο,γιανκουλοφσκι?Εγω νομιζω οτι ειναι οι αδυναμοι κρικοι της οαδας.

Κοίτα ο Γκατούζο άμα τον δείς από κοντά θα καταλάβεις για τι ΖΩΟ μιλάμε...Στον τελικό της Αθήνας ξεχώριζε στο γήπεδο από χιλιόμετρα.Δεν είναι τεχνίτης παίχτης αλλά εντάξει το παλικάρι είναι τέρας.Κανονικό τοίχος.Ε ο Γιανκουλόφσκι άμα μου βρείς καλύτερο backup σε άλλη ομάδα φτύσε με στη θέση του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:24 ----------

Όπου απέτυχε παταγωδώς.:P

Έκανε δώρο και το γκολάκι στη Γιουνάιτεντ, στον ημιτελικό πρόπερσι και πήγε σπίτι του.

italia-campeon-mundial-alemania-2006.jpg

zambrotta_coppadelmondo.jpg

:P

Δημοσ.

Όντως το ότι οι περισσότεροι παίχτες της Μίλαν πάσχουν από υπερκούπωση και με κάτι Μπρέσιες και κάτι Σιένες,Κατάνιες κτλ αμολάνε αετό αυτό να λέγεται!Αλλά στο Ch l πρέπει να φτύσει αίμα όποια ομάδα και να είναι για να την αποκλείσει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:53 ----------

Πάντως σοβαρά για τον Γκατούζο και εγώ τα ίδια έλεγα αλλά όταν ο άνθρωπος ξεχώριζε από το χιλιόμετρο σωματικά σε ολόκληρο γήπεδο την έσβησα.Αυτός είναι τερατούργημα δεν είναι άνθρωπος.Όσοι τον έχουν δει ξέρουν.Οι φωτογραφίες και η tv σοβαρά τον αδικούν πολύ.

tumblr_kohr4rxgrq1qze92vo1_500.jpg

GennaroGattuso.jpg

1b.JPG?adImageId=1601192&imageId=2715911

Αυτές άντε και να πλησιάζουν λίγο στο πόσο ΖΩΟ είναι ο άνθρωπος!Και η τελευταία που είναι και on action τα λέει όλα!:-D

Είμαι σίγουρος ότι σαν να τον τσίμπησε κουνούπι το ένιωσε!

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα στην πρώτη, δεν παίζει να είναι ποδοσφαιριστής. :-D

Ήταν γαμώ τα αμυντικά χαφ αλλά τον έφαγαν οι τραυματισμοί.

Δημοσ.

Ρε σου λέω Γκατούζο>Ζέντορφ>Τζέραρντ και οι υπόλοιποι φαινόταν σαν μύγες μπροστά τους!Απλά για τον Γκατούζο δεν τον είχα για τόσο ζώο και μου έμεινε πολύ χαρακτηριστικό.Παίζαν 21 άνθρωποι και ένα τέρας μπάλα!:-D

Δημοσ.

Λοιπον, για να τελειωνει το αστειο επειδη ολοι λενε 'Καλα σιγα το ματς και στην Ελλαδα βλεπουμε, εγω θελω τακουνακια και ψαλιδακια'

Οταν δειτε πασινγκ γκεημ οπως και των δυο ομαδων τα ξαναλεμε. Στην Ελλαδα στην 3η σωστη πασα εχει τυπωθει το εξωφυλο 'Μαγεψε η Παναθα' ή 'Λατιν με Ζικο ο Θρυλος'

Και να τονισω και κατι ετσι?

Αλλο να παιζει ο γαυρος με τον Παναθηναικο και αλλο η Ρεαλ με τη Μιλαν. Αλλο να πρεπει να παιξεις overlap στον Νεστα και τον Οντο και αλλο να πρεπει να το κανεις στον Κορδονουρη και τον Μπαλαφα

Δημοσ.

Προσυπογραφω το προηγουμενο post.

Την Chelsea πως τη βλεπετε φετος για CL?

Ουτε εμενα μου αρεσε χθες ο Ρονι.Αλλος παιχτης,ολο πλατη επαιζε,ισως δεν του παει και η θεση εξω αριστερα..

Δημοσ.

Στα νοκ άουτ όλα γίνονται.Πως μπορεί κανείς να την βγάλει απ'έξω όταν έχει 2 σερί τελικούς και πέρυσι έπρεπε να είχε και 3ο σερί κανονικά;

Πολύ δύσκολα θα αποκλειστεί και αυτή.

Ποτέ μου δεν συμπάθησα αυτή την ομάδα αλλά στους τελικούς πάει..Μπορεί φέτος να είναι πιο τυχερή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...