Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ναι μπορω να πω οτι την θαυμασα την Τσελσι,ΔΕΝ.

Ποια αμυντικη διαταξη; 11 μες στην περιοχη δεν ειναι αμυντικη διαταξη, ειναι αντιποδοσφαιρο. Ολοι οι προπονητες μπορουν ευκολα να το παιξουν αυτο.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποια αμυντικη διαταξη; 11 μες στην περιοχη δεν ειναι αμυντικη διαταξη, ειναι αντιποδοσφαιρο. Ολοι οι προπονητες μπορουν ευκολα να το παιξουν αυτο.

Δεν το παιζε κ ο Κλινσμαν να σωσει το κεφαλι του.Οταν πας να παιξεις στο καμπ νου αμυντικα θα να παιξεις.Συμφωνω για το Μαλουντα μονο ο Αλβες προκαλουσε συγκριτηκα με τους υπολοιπους καπιους κινδυνους.

Δημοσ.
Το ιδιο πραγμα πηγε να παιξει κι ο Κλινσμαν αλλα εχει τους παιχτες(πισω) που εχει ο Ολλανδος;

Σιγουρα οχι.Καλα δεν περιμενε κ τοσο πισω.

Δημοσ.

Nαι αλλά μαρκάρανε χώρους. Μαν του μαν είδα μόνο στο Μέσι από μαλουντά και μποσινγκουα. Οι περισσότερες επιθέσεις της μπάρτσα δεν ανεκόπτονταν από παίκτες της τσέλσι, αλλά κάνανε λάθος μπαλιές οι ινιέστα, τσάβι και κατέληγαν στον τσεχ

Δημοσ.

Ας μην έχαναν αυτά που δεν χάνονται και θα βλέπαμε την καταπληκτική άμυνα της Τσέλσι.

Η φάση που ετό μοίραζε σακούλες σε Αλεξ Τέρυ είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Ντάξει όποτε έχω κάτσει να δω Champions League φέτος οργανωμένος με πίτσες/μπυρες/σπόρια κλπ πετυχαίνω όλα τα 0-0 και τις σούπες. 2 φορές είπα χέστο πάω για ποτάκι και έχασα το 4-4 και δε θυμάμαι πιο άλλο διαστημικό παιχνίδι.

Δημοσ.
Ντάξει όποτε έχω κάτσει να δω Champions League φέτος οργανωμένος με πίτσες/μπυρες/σπόρια κλπ πετυχαίνω όλα τα 0-0 και τις σούπες. 2 φορές είπα χέστο πάω για ποτάκι και έχασα το 4-4 και δε θυμάμαι πιο άλλο διαστημικό παιχνίδι.

Σήμερα θα πας για ποτάκι.Ε μαλακία να κάτσεις μέσα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Το υπέρτατο ταμπούρι. Τι Ρεχάγκελ και Εθνική Ελλάδας, ο Χίντινγκ παρέδωσε χτες masterclass κυνισμού.

Τέτοιο σκότωμα αγώνα ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Όθωνας. Θα μου πείτε, τι υλικά έχει ο ένας και τι ο άλλος. Σωστό κι αυτό.

Δημοσ.

squish_soup.jpg

και με αυτά τα 3 ποστ

1. δεν νιώθω άλλο μόνος στον πλανήτη Γη

2. i rest my case...

ειδικά τον Snollygoster τον καταλαβαίνω γιατί στο Τσέλσι-Λίβερπουλ χάλασε η κάρτα της δορυφορικής και είπα να ρεφάρω χτες... ο μα'ακας!

Δημοσ.

Δηλαδή αν πάει ο Θρασύβουλος στο καμπ νου, και παίξει ταμπούρι πίσω θα φέρει 0-0? Και δεν έπαιξε ταμπόυρι, έκλειναν οι παίκτες κατάλληλα τους χώρους, όπως τους υπέδειξε ο χίντινγκ. Εσείς λέτε να μην το έχουν σκεφτεί τόσες ομάδες με την μπάρτσα να παιξουν πίσω

το 4-4

Καλά εκεί ότι σουτ κάνανε έμπαινε μέσα. Το ίδιο και στο άρσεναλ λιβερπουλ στο πρωτάθλημα. Ειχε άστρο ο αρσάβιν εκείνη τη μέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν πάει ο Θρασύβουλος, όχι, και αν πάει ο Βύζαντας Μεγάρων μπορεί να μαζέψει και τριψήφιο αριθμό γκολ, γι' αυτό κι εγώ, τουλάχιστον, (επειδή χρησιμοποιείς τη λέξη "ταμπούρι" που έγραψα, δεν πάει προσωπικά) ανέφερα και την σημαντικότατη παράμετρο του υλικού.

Από εκεί και πέρα, το 0-0 για την Τσέλσι είναι επιτυχία, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι τι θα κάνει στην Αγγλία: ταμπούρι δεν μπορεί να παίξει ξανά, εκτός κι αν θελήσει να το πάει στα πέναλτι (που με την προϊστορία της Τσέλσι αν ήμουν Χίντινγκ δε θα το συζητούσα καν) οπότε πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας...

Επίσης σημαντικό για το δεύτερο παιχνίδι είναι τι σόι διαιτητής θα σφυρίξει. Το χθεσινό φυντάνι, πάντως, που άφηνε το κλοτσίδι από ένα δεκάλεπτο στην αρχή κάθε ημιχρόνου ατιμώρητο και μετά έπιανε τις κάρτες με το ζύγι (ειδικά αυτή για απαίτηση τιμωρίας αντιπάλου σε παίκτη της Μπαρτσελόνα μετά από θέρισμα παίκτη της Τσέλσι που πέρασε στο ντούκου ήταν όλα τα λεφτά), ήταν ιδανικό για την Τσέλσι.

Εγώ πιστεύω ότι η Τσέλσι μπορεί να παίξει μπάλα, το έχει δείξει άλλωστε, αλλά αυτό το σκορποχώρι με τη Λίβερπουλ δεν την παίρνει να επαναληφθεί.

Δημοσ.

Η Τσέλσι για να βάλει γκολ πρέπει να βγει μπροστά.Και αν βγει μπροστά πίσω μπάζει.Αυτό έγινε με την λίβερπουλ.

Η τσέλσι φέτος εντός έδρας δεν πάει καλά.Και με οποιαδήποτε ισοπαλία περνάει η Μπαρτσελόνα.

Εχτές Μπορούσε να φάει άνετα 3 γκολ αν δεν κοιμόταν ο θεός.

Και το ξανά λέω πως δεν ήταν η άμυνα της Τσέλσι υποδειγματική.Δεν γίνετε ο Μπόγιαν μισό μέτρο άνθρωπος να παίρνει κεφαλιά ανενόχλητος και να συζητάμε για υπόδειγμα άμυνας.Δεν γίνετε να ξεφτιλίζει ο ετό 2 φορές σε μία φάση τον άλεξ και τον τέρυ και να λέμε για άμυνα.

Απλά λίγο ο τσεχ και λίγο η αστοχία των αντιπάλων και λέμε τώρα για την θεϊκή άμυνα του χίντινγκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...