Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεχρι και ο τερματοφυλακας στο 1:35 ειχε πιασει κουβεντα με το δοκαρι...:lol::lol::lol:

Aραγε γιατι επελεξαν τα δεκα τελευταια λεπτα για να φανε 9 γκολ και δεν τα ''μοιραζαν'' στο 90λεπτο να ειναι και πιο αληθοφανες?:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Και μετά εμείς λέμε για τον Ολυμπιακό. Κλάσεις ανώτεροι οι δικοί μας, δεν το συζητώ.

Δημοσ.

Ρε την Λίβερπουλ τι έπαθε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:55 ----------

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει σήμερα θα "σκορπίσει" (μην πει κανείς ότι περίμενα να χάσει για να το πω). Με τέτοιες εμφανίσεις το νέο έτος θα είναι 8 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.

Δημοσ.

Ειμαι οπαδος και θα παω να δω την Κυριακη την ομαδα μου με τον ΠΑΟΚ

Αλλα βλεπω και μπαλα και η αληθεια ειναι οτι ο Σαριεγκι εναντιον του Λινο δεν παιζουν το ιδιο αθλημα με αυτο το πραγμα που ειδα στο Ρεαλ-Μιλαν

Και βεβαια υπαρχει λογος που καποιες ομαδες κανουν 200Μ ή 400Μ και καποιες κανουν 50Μ και πανηγυριζουμε

Δημοσ.

Ματς σαν το Ρεαλ-Μιλαν βλεπει κανεις και μετα καταλαβαινει οτι μονο απο οπαδισμο ή υπερβολικη αγαπη καθεται και ασχολειται με ελληνικο ποδοσφαιρο. Και οτι επισης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο χασιμο χρονου, ο Τοροσιδης, ο Μητρογλου, ο Σαλπιγγιδης και ο Κατσουρανης και το κακο συναπαντημα που εχει μαζευτει εδω γενικως. Οχι οτι εχω κατι προσωπικο με τους παιχτες, παραδειγμα εφερα για να τονισω την αντιθεση...

Τελικως το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο αθλημα, αρκει να παιζουν αυτοι που το κατεχουν.

Δημοσ.

Τελικως το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο αθλημα, αρκει να παιζουν αυτοι που το κατεχουν.

+1000

Αυτος ο Ζεντορφ τα παντα ολα :lol:

Δημοσ.

Όμως, για να λέμε τα πάντα όλα, μέχρι το γκολ του Πίρλο ήταν σούπα το ματς.:P Μετά βέβαια...

Γέμισε διαιτητάρες η Ευρώπη πάντως...

Δημοσ.

Αυτή η Μίλαν ρε φούστη μου έρχεται από το πουθενά και κάνει κάτι κηδείες.

σήμερα βέβαια καλά έκανε στην μισητή αντίπαλο.

αυτός ο Ισπανός σιανίδης παίζει να μαρκάρει με κανα τηλεσκόπιο.γενικός η άμυνα της Ρεάλ είναι μόνο για προ.

Δημοσ.

Τεραστιο ματς τεραστια μιλαν.Καλα σημερα ο πιρλο θυμηθησε το προ τριετιας Πιρλο μεγαλη εμφανιση.Οπως κ ο ζεεντοφ ενω κ ο νεστα ματσαρα.Τωρα τις λακαμιες του κατσαρου οτι ο ροναλντινιο εκανε μεγαλο ματς το αφηνω ασχολειαστο δυο πολλυ καλες στιγμες ειχε απλως.Απο την ρεαλ με απογοητευσε ο μπενζεμα.αλλα γι αυτο φταιει ο πελεγκρινι που τον βαζει πολυ εξω απο την περιοχη.

χθες ειδα το λιβερπουλ-λιων κ εβγαλε ματια η λυων.Αντιθετα η λιβερπουλ μ εξαιρεση το διαστημα 30-60 τραγικη.Λιγος ο λουκας για αντιαλονσο ενω εχει γεμισει παικτες εργαλεια.Που παει στα χαφ με αουρελιο-μπεναγιουν-καιτ.η αυτον τον ινσουα για μπακ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...