Erunildo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ελεος.. http://www.sport-fm.gr/article/199913
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ο τερματοφύλακας στο 2:20 ξαπλώνει στο χόρτο 3 μέτρα πριν τον πλησιάσει ο παίκτης!
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γιατι οι αμυντικοί που ηταν βιδωμένοι κάτω!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ducatirulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μεχρι και ο τερματοφυλακας στο 1:35 ειχε πιασει κουβεντα με το δοκαρι...:lol: Aραγε γιατι επελεξαν τα δεκα τελευταια λεπτα για να φανε 9 γκολ και δεν τα ''μοιραζαν'' στο 90λεπτο να ειναι και πιο αληθοφανες?:lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Και μετά εμείς λέμε για τον Ολυμπιακό. Κλάσεις ανώτεροι οι δικοί μας, δεν το συζητώ.
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ρε την Λίβερπουλ τι έπαθε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:55 ---------- Αν ο Παναθηναϊκός χάσει σήμερα θα "σκορπίσει" (μην πει κανείς ότι περίμενα να χάσει για να το πω). Με τέτοιες εμφανίσεις το νέο έτος θα είναι 8 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ειμαι οπαδος και θα παω να δω την Κυριακη την ομαδα μου με τον ΠΑΟΚ Αλλα βλεπω και μπαλα και η αληθεια ειναι οτι ο Σαριεγκι εναντιον του Λινο δεν παιζουν το ιδιο αθλημα με αυτο το πραγμα που ειδα στο Ρεαλ-Μιλαν Και βεβαια υπαρχει λογος που καποιες ομαδες κανουν 200Μ ή 400Μ και καποιες κανουν 50Μ και πανηγυριζουμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ματς σαν το Ρεαλ-Μιλαν βλεπει κανεις και μετα καταλαβαινει οτι μονο απο οπαδισμο ή υπερβολικη αγαπη καθεται και ασχολειται με ελληνικο ποδοσφαιρο. Και οτι επισης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο χασιμο χρονου, ο Τοροσιδης, ο Μητρογλου, ο Σαλπιγγιδης και ο Κατσουρανης και το κακο συναπαντημα που εχει μαζευτει εδω γενικως. Οχι οτι εχω κατι προσωπικο με τους παιχτες, παραδειγμα εφερα για να τονισω την αντιθεση... Τελικως το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο αθλημα, αρκει να παιζουν αυτοι που το κατεχουν.
john1987 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τελικως το ποδοσφαιρο ειναι πανεμορφο αθλημα, αρκει να παιζουν αυτοι που το κατεχουν. +1000 Αυτος ο Ζεντορφ τα παντα ολα
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έχουμε δει και σούπες από αυτές τις ομάδες...
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έτσι μωρέ Μιλανάρα!!!!!!!!!! 4 γκολάκια μέσα στη Ρεάλ.
VAssassin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όμως, για να λέμε τα πάντα όλα, μέχρι το γκολ του Πίρλο ήταν σούπα το ματς. Μετά βέβαια... Γέμισε διαιτητάρες η Ευρώπη πάντως...
johnyboy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Αυτή η Μίλαν ρε φούστη μου έρχεται από το πουθενά και κάνει κάτι κηδείες. σήμερα βέβαια καλά έκανε στην μισητή αντίπαλο. αυτός ο Ισπανός σιανίδης παίζει να μαρκάρει με κανα τηλεσκόπιο.γενικός η άμυνα της Ρεάλ είναι μόνο για προ.
alexdelpiero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Τεραστιο ματς τεραστια μιλαν.Καλα σημερα ο πιρλο θυμηθησε το προ τριετιας Πιρλο μεγαλη εμφανιση.Οπως κ ο ζεεντοφ ενω κ ο νεστα ματσαρα.Τωρα τις λακαμιες του κατσαρου οτι ο ροναλντινιο εκανε μεγαλο ματς το αφηνω ασχολειαστο δυο πολλυ καλες στιγμες ειχε απλως.Απο την ρεαλ με απογοητευσε ο μπενζεμα.αλλα γι αυτο φταιει ο πελεγκρινι που τον βαζει πολυ εξω απο την περιοχη. χθες ειδα το λιβερπουλ-λιων κ εβγαλε ματια η λυων.Αντιθετα η λιβερπουλ μ εξαιρεση το διαστημα 30-60 τραγικη.Λιγος ο λουκας για αντιαλονσο ενω εχει γεμισει παικτες εργαλεια.Που παει στα χαφ με αουρελιο-μπεναγιουν-καιτ.η αυτον τον ινσουα για μπακ.
VAssassin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όσες φορές έχω δει Ρεάλ, ο Μπενζεμά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και αφήνει την παιχτάρα τον Higuain στον πάγκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.