linkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εμ... θα εδινε ο γαυρος με 40 μυρια ντιογκο-ντουντου-γκαλετι? εδω τους κοστολογουν σχεδον 40 τον καθενα... θα τους εδινε και θα λεγε και φχαιστω.
firewalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Manuel, γιατί τόσο χάλια στο φέτος; Γίνετε τίποτε στα παρασκήνια που δεν έχει βγει προς τα έξω; Έχω χάσει επαφή με τον κάμπο φέτος. Το thread της Α.Ε.Λ. που πήγε;
alexdelpiero Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 H λαρισα αγωνιστηκα παει για φουντο.Αν εξεραισουμε λειβαδια,πανθρακικο που ειναι οι ποιο αδυναμες ομαδες δεν βλεπω καποια ομαδα αυτην την ωρα που να μπορει να περασει η αελ. καβαλα,πας,εργοτεληςειναι καλες ομαδες.Κ η σκοντα χαλια ενω ατρομητος κ πανιωνιος εχουν καλες ομαδες κ θα αναιβουν στη συνεχεια. Μπορει να τη πατησει σαν τον οφη η λαρισα.Η κατασταση παντως ειναι αναστρεψιμη καθως ο πηλαδακης εχει χρημα κ αμα ειναι στριμωγμενος το χειμωνα μπορει να φερει κανα παιχτη.Αρκει μεχρι τοτε να μην μηνει πολυ πισω. Τι ναυαγιο ειναι φετος η μιλαν?Ουτε το μπαρι δεν νικησε.Το λεοναρντο τη το κρατανε...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Manuel, γιατί τόσο χάλια στο φέτος; Γίνετε τίποτε στα παρασκήνια που δεν έχει βγει προς τα έξω; Έχω χάσει επαφή με τον κάμπο φέτος. Το thread της Α.Ε.Λ. που πήγε; Δεν ξέρω για το thread (δεν έψαξα). Ας τα γράψω εδώ: Με το τέλος της περυσινής σεζόν έφυγαν οι περισσότεροι βασικοί παίχτες της ομάδας και αυτοί που έμειναν μεγάλωσαν έναν χρόνο ακόμα (Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Μετίν, Βενετίδης). Ήρθαν παίχτες καλής ποιότητας, δεν έγιναν μούφες επιλογές, αλλά δεν πρόλαβε να γεμίσει το ρόστερ μέχρι τα παιχνίδια της Ευρώπης με την Ρέκιαβικ (λάθος σχεδιασμός εδώ). Ταυτόχρονα πέφτει η ατυχία να μην μπορούν να παίξουν κανένα από τα δύο αριστερά μπακ (Κατσιαρός, Βενετίδης) και κανένα από τα αμυντικά χαφ (Κυριακίδης, Ιγκλέσιας), έξω επίσης ορισμένοι από τους παλιούς (Γιαννακόπουλος σίγουρα, νομίζω και κάποιοι άλλοι) και έρχεται το παιχνίδι όπου παίζουν όλοι οι πιτσιρικάδες. Οι πιθανότητες ήταν και πάλι υπέρ μας, απλά όχι σε ποσοστό 95% - 5%, αλλά 75% - 25%. Δυστυχώς είχαμε γκίνια και αποκλειστήκαμε. Η προετοιμασία γίνεται εν μέσω γκρίνιας, με τους πιτσιρικάδες σε κακή ψυχολογία που δεν "άρπαξαν" την ευκαιρία και με πολλούς τραυματισμούς ΚΑΙ χωρίς να συμπληρώνεται το ρόστερ, συγκεκριμένα οι επιθετικοί. Τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, τελευταία στιγμή έρχονται Ντε Νίγκρις και Κάσας (δύο επιθετικοί) οι οποίοι δεν έχουν κάνει προετοιμασία, είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, είναι εκτός ομάδας (που και ομάδα δεν υπήρχε αφού δεν είχε προλάβει να δέσει σε καμία περίπτωση κτλ). Ταυτόχρονα, δεν πρόλαβε να καλυφθεί το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας αφήνοντας πάνω στον Μπουκουβάλα που είναι μικρός σε ηλικία ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Ακόμα πιο τελευταία στιγμή έρχεται και ο Μελίσσης (μάλλον χωρίς να θέλει, αλλά επειδή δεν είχε άλλη επιλογή) που, όμως, δεν είναι δεξί μπακ παρά μόνο κατά συνθήκη. Και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχεις μια ομάδα άδετη, με κενά σε θέσεις, με πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης, με κακή προετοιμασία, ακόμα και με προβλήματα συνεννόησης, αφού κάποιοι καινούργιοι παίχτες δε μιλούσαν ούτε Αγγλικά. Σαν να μη φτάνουν, λοιπόν, όλα αυτά, δεν έχεις και λίγη τύχη ρε παιδί μου, έτσι να σου κάτσουν ορισμένα πράγματα. Δε σου βγαίνει κανένα αποτέλεσμα, έχεις και μερικές ανάποδες διαιτησίες (γκολ offside του Ατρόμητου στο 2-1, ακυρωθέν γκολ του Νταμπίζα με τον Ηρακλή κτλ), το ψυχολογικό βάρος βαραίνει πολύ. Ταυτόχρονα τα προβλήματα δε φαίνεται να λύνονται (νέος τραυματισμός Αμπουχατζίρα, Ιγκλέσιας, ελπίζω ο Μάλαρζ και ο Βενετίδης να είναι καλά, δεν έμαθα ακόμα τι γίνεται με αυτούς). Ναυάγιο, τι να πεις... Η γνώμη μου τώρα, είναι ότι οι παίχτες που έχει η ομάδα είναι καλοί σαν μονάδες και υπερ-αρκετοί για να κρατήσουν την ομάδα στην Α' Εθνική. Πιστεύω μάλιστα πως αν είχαμε και λίγο τύχη σ' αυτά τα πρώτα παιχνίδια και μας "έβγαιναν" (κάτι που δεν είναι απίθανο γιατί δεν υπήρξε και καμία ομάδα που να έκανε καλή εμφάνιση εναντίον μας, τα παιχνίδια κρίθηκαν σε λεπτομέρειες), τότε θα είχαμε την ψυχολογία να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε και πάλι ένα καλό πλασάρισμα. Αυτή τη στιγμή όλοι είναι στην τσίτα και δυστυχώς δε βοηθάνε οι φίλαθλοι που αντί να στηρίξουν όσο μπορούν μια κακή κατάσταση που είναι κυρίως ψυχολογική, κάθονται και γκρινιάζουν και βρίζουν και "διώχνουν κόσμο" από την ομάδα, λες και υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή και να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Ναι, υπήρξε κακός σχεδιασμός, η ομάδα διεκδίκησε καλές περιπτώσεις επιθετικών παιχτών που δεν τις βγήκαν και έχασε πολύτιμο χρόνο, συνέβησαν τραγελαφικές καταστάσεις μέσα στη μεταγραφική περίοδο (ο Πάρα γύρισε ξαφνικά στην πατρίδα του, η ομάδα του δεν τήρησε την οψιόν αγοράς νομίζω και τώρα τον κυνηγάνε νομικά, που μπορεί μεν να δικαιωθεί η ΑΕΛ, αλλά η ζημιά έχει γίνει) κτλ κτλ, αλλά αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω ένα θετικό όπου έπρεπε να ποντάρουμε σε αυτό: έχουν έρθει καινούργιοι παίχτες οι οποίοι φαίνονται ικανοί (Ντέλσον, Τοάμα, Ρομέου) και είναι και σε πολύ καλή ηλικία για να χτίσουν έναν βασικό κορμό που θα διατηρηθεί για τα επόμενα χρόνια. Οι επιθετικοί ελπίζω ότι σιγά σιγά θα βρουν τους ρυθμούς τους, οι τραυματισμοί θα ξεπεραστούν, η ομάδα θα δέσει κτλ. Υπάρχει, όμως, μια καλή πιθανότητα να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και η ομάδα να καταρρακωθεί ψυχολογικά και να μην αποδώσει καθόλου για πολύ περισσότερα παιχνίδια αν δεν έρθουν κάποια αποτελέσματα και, κυρίως, αν ο κόσμος συνεχίσει να κρατάει αυτή τη στάση. Δύσκολη κατάσταση. Με ψυχραιμία πιστεύω ότι θα λυθεί άνετα (τουλάχιστον να μην κινδυνεύσουμε για Β' Εθνική εννοώ, που για μένα αυτός είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή. Του χρόνου θα είναι μια άλλη ομάδα, δεμένη και με καλύτερο βασικό κορμό). Από τον Πηλαδάκη και τον Ουζουνίδη τη βλέπω την ψυχραιμία και προσπαθούν να τη μεταδώσουν στους παίχτες. Τους φιλάθλους φοβάμαι όπως είπα...
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Κατατοπιστικότατος! Εμένα μου φαίνεται ότι κυριαρχεί λίγο άναρχο παιχνίδι. Περίμενα με τον Ουζουνίδη να μην γίνετε αυτό. Ίσως είναι ο εκνευρισμός των παικτών που κυριαρχεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, είπαμε. Είναι και το κακό δέσιμο, δεν έχει αποκτηθεί ρυθμός κτλ.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Η Καβάλα φέτος είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος για εμένα. Όπως πέρσυ ο Πανθρακικός, και πρόπερσυ ο Αστέρας. Ο Ορούμα είναι χάφ που θα τον ζήλευαν και οι 3 μεγάλοι. (Αν όχι βασικός, σίγουρα μια αξιόπιστη αλλαγή). Θα τα πάει πολύ καλά φέτος πιστεύω. Τι λέτε?
foufoutios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καβαλα = Ψωμιαδης απλως το αναφερω..
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Μπέος δεν είναι πρόεδρος στην Καβάλα?
foufoutios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι απο οσο ξερω.. Ο Μακαρος παιζει μπαλα.. http://www.athlitikanea.gr/index.cfm?pid=1&sub=10&detail=T&art_id=10101
nikos21aek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ψωμιάδης είναι πρόεδρος και έχει μαζέψει παιχταράδες πιτσιρίκια οι περισσότεροι είναι σε εθνικές Νέων διακριθείς ακόμη και οι Έλληνες που πήρε δεν είναι τυχαία παιδάκια,έναν τερματοφύλακα από τη Λίβερπουλ,τον Κάλαρτζ της Μίλαν.Ποιός ξέρει πως υπογράψανε όλοι..Όποιον από τους τερματζήδες και να έφερναν οι μεγάλες ομάδες θα γινόταν τουλάχιστον 4 5 πρωτοσέλιδα.Και ο προπονητής είναι ο πιο ανερχόμενος Έλληνας προπονητής.Ότι ομάδα αναλαμβάνει ανεβαίνει κατηγορία.Φέτος είναι η πρώτη του προσπάθεια στην Α Εθνική και δεν τα πάει και άσχημα..
foufoutios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τοσα μαζεψε απο την Ασπις.. Λες να ειχε προβλημα να τους πληρωσει?
nikos21aek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι πρόβλημα θα έχει αλλά θα τους πληρώνει από τη φυλακή.Μπήκε μέσα σήμερα.
foufoutios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πω.. τι λες τωρα.. Δεν ειχα χρονο να δω ειδησεις και τωρα το εμαθα.. Κριμα και ηταν καλο παιδι χωρις αναστολη και χωρις εξαγορα..? θελω πολυ να δω πως θα την γλυτωσει αυτη τη φορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.