donpaganistis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μια και το ματς Ιντερ-Μπαρτσα ήταν το μονο που ειδα ολοκληρο από αυτή την αγωνιστικη και σαν τιμιος οπδος της Μπαρτσα έχω να δηλωσω τα εξης: 1.Η Μπαρτσελονα μου άρεσε,αλλά δε με ξετρέλανε.Έχασε περισσοτερες ευκαιριες, είχε την κατοχη(όπως πάντα άλλωστε) και το παλευε εξω απο την περιοχη της Ιντερ. 2.Η Ιντερ ήταν άψογα στημενη απο το Μουρινιο. Και εγω αν ημουν προπονητης(λέμε τωρα) θα κοιτουσα πρωτα να κρατησω το 0 στην αμυνα και μετα να βγάλω το γκολ αν ειχα αντιπαλους το Μεσι και τον Τσαβι! 3. Ο Τσαβι είναι,κατα τη γνωμη μου, ο ουσιαστικότερος,σταθεροτερος, πληρεστερος και πιο αθορυβος μεσος του κοσμου. Πετάει 3-5 μπαλιες σε κάθε ματς-ετοιμα γκολ, κόβει και όλες οι επιθεσεις περνάνε από τα ποδια του. Μεγάλη μορφή! 4. Ο Ανρι δεν μου πολυαρέσει στη θεση που παίζει,είναι ο πιο αδυναμος κρικος της επιθετικης γραμμης.Η τραμπα που προτεινουνε με Ρομπινιο πιστευω θα ενισχυσει την Μπαρτσα. 5. Ο Ζλάταν(αν και ποτε δεν ημουν τρελος θαυμαστής του) είναι νωρίς να κριθεί και να συγκριθει με τον Ετο'ο. Παλεύει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος και κανει άδικα παρατραβηγμενες ενεργειες αντι να ειναι ουσιαστικός αλλα σιγουρα με τα παιχνιδια θα βρει τη θεση του μεσα στην ομαδα. 6. Κανεις δεν καιγοταν για το αποτελεσμα. Σκοπος είναι να περάσουν. Ισως και η 2η θεση να μη λεει τίποτε καθως όλα γινονται μετά με τα νοκ-αουτ ματς. ΥΓ. Για των τακτικων που αναλυετε, η γνωμη μου ειναι πως δουλεια του προπονητη είναι να πετυχαινει τους στοχους του. Αυτο για να το καταφερει πρεπει να προσαρμοζει σε καθε ματς την ομαδα του σκεφτόμενος τα ατου του αντιπαλο και αυτα που η δικη του ομαδα υπερέχει. Αν υπερέχει στην αμυνα και η αντιπαλη είναι επιθετική ή καλύτερη ομάδα, φυσικά θα παίξει κλειστά για να σταματησει τον αντιπαλο και να κυνηγησει το γκολ στην αντεπιθεση.Διαφορετικά είναι σχεδον σιγουρο οτι θαχασει. Αρα εγκρίνω τακτικες Μουρινιο-Χιντιγκ αν και το αποτελεσμα δεν τους δικαίωσε γιατί φανταζομαι πως διαφορετικα θα ειχαν πολύ χειροτερα αποτελεσματα!
VAssassin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η τραμπα που προτεινουνε με Ρομπινιο πιστευω θα ενισχυσει την Μπαρτσα. Λέμε ΟΧΙ στον ασταθέστερο παίχτη του πλανήτη. Εγώ θέλω Mata....
johnyboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 4-1 στο ημίχρονο.Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα.
speedy23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τσιγκρινσκι δεν εκανε και το καλυτερο ντεμπουτο του μπροστα στο κοσμο της Μπαρτσα....Σαφεστατα καλυτερη η Μπαρτσα,τρομερη στο πρωτο ημιχρονο αλλα η Ατλετικο αν ηταν λιγο πιο σοβαρη σε καποιες φασεις,θα ειχε δωσει ενα καλυτερο τεστ στην Μπαρτσελονα.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 4-1 στο ημίχρονο.Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα. Το πιο γαμάτο ήταν οτι έβαζε γκόλ όποτε ήθελε. Δεν "ζορίστηκε" πουθενά. Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκούραση γιατί νομίζω οτι εχει εμβόλιμη αγωνιστική.
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εχμ...πως την λένε την ομάδα που κέρδισε 5-0 η Ρεάλ;;;
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Xerez. Δεν ξέρω πώς προφέρεται. Εντάξει πέρα απ΄την πλάκα, η Ρεάλ στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου είναι πάρα πολύ δυνατή. Πίσω από εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.Δεν έχει περάσει ακόμα δυνατό τεστ.
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό έλειπε με τους παίχτες που πήρε κέντρο και επίθεση να μη σκοράρει! Αυτό φοβάμαι κι εγώ, ότι πήρε τόσους παιχταράδες μπροστά και πίσω θα μπάζει. Θα δούμε όμως όταν παίξει με καμιά Μπάρτσα. Δύσκολο να πάει 2-6 πάλι αλλά οκ, θα δείξει Δε την έχω δει πάντως ακόμα για να εκφέρω άποψη.
kosmasgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κάθομαι και βλέπω όλους τους αγώνες. Πραγματικά ο Αρης έπεξε μπαλάρα χτες. Αδικήθηκε στο τέλος αλλά πρέπει να συνηθίσουν οι φίλοι του οτι όταν δεν θέλουν κάποιοι να πάρεις βαθμούς δεν θα πάρεις Ακόμα και αν όλη η Ελλάδα είδε το αντίθετο. Και επιτέλους αυτό το παλτό ambreu πρέπει να μείνει πάγκο
Tuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πάλι show η Μπάρτσα ;; Είμαι περίεργος να δω τα γκολ - οι συνήθεις ύποπτοι πάλι
linkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εχμ...πως την λένε την ομάδα που κέρδισε 5-0 η Ρεάλ;;; χερεθ λογικα προφερεται...και εχει 0 βαθμους στο ισπανικο πρωταθλημα.η ατλετικο τα εχει παει καλυτερα,εχει 1!σε 3 αγωνες. τεσπα η μπαρτσελονα παιζει ωραια μπαλιτσα,αλλα πλεον παιζει και η ρεαλ.για να δουμε....
antreaslam Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 διαβαστε εδώ τι πλάκα επαθε η λεφσκι... Και φανταστείτε τωρα , πχ, τον παο, να του ερχεται προταση 40εκατ για σισέ, ζιλμπερτο, νίνη, κατσουρ, να την πατάει, να παίζει με οσφπ, και να χάνει εύκολα...Τι θα γινοταν? ή φανταστείτε τωρα , πχ, τον οσφπ, να του ερχεται προταση 40εκατ για ντιόγκο,ντουντου,μελμπεργκ,γκαλετι, να την πατάει, να παίζει με παο, και να χάνει εύκολα...Τι θα γινοταν?
Str Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εμ... θα εδινε ο γαυρος με 40 μυρια ντιογκο-ντουντου-γκαλετι? εδω τους κοστολογουν σχεδον 40 τον καθενα...
Snolly Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εμ... θα εδινε ο γαυρος με 40 μυρια ντιογκο-ντουντου-γκαλετι? εδω τους κοστολογουν σχεδον 40 τον καθενα... καλά ας έσκαγε τέτοια πρόταση στον Σώκο θα πούλαγε και την ψυχή του στο διάολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.