Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ θα μας κουφάνεις...τα τελευταία χρόνια 3/4 ομάδων των ημιτελικών Champions είναι Αγγλικές, παραδέχεσαι κι ολας ότι ειναι καλύτερο το Αγγλο-Ισπανικό πρωτάθλημα και μετά μου λες, ναι ναι η Ίντερ είναι ισοδύναμη με τη Μπάρτσα. Τι σχέση έχει τι έκανε πριν 40 χρόνια η Ίντερ, τελευταία λέμε τι κάνει;

Τελευταία παίρνει το πρωτάθλημα περπατώντας στην Ιταλία..

Τα τελευταία χρόνια έχει και πόσους τελικούς η Μίλαν και η Ίντερ την έχει στην ξεφτίλα.Το champions league μετά τους 8 είναι και θέμα τύχης συν των άλλων.Το επίπεδο από εκεί και μετά είναι πάνω κάτω ίδιο σε όλες τις ομάδες και αυτή που θα διανύει την καλύτερη φόρμα εκείνη την στιγμή και θα είναι και τυχερότερη θα το σηκώσει.Όπως γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν νοκ άουτ παιχνίδια.Και η υπερομάδα η Μπάρτσα που είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους λόγο διαιτητή και...τύχης πήγε τελικό κακά τα ψέμματα(πρώτο σούτ στο 93 μέσα;:-D)Και η Λίβερπουλ όταν πήγαινε τελικούς και το έπαιρνε στην ξεφτίλα ήταν στο νησί(που λέει ο λόγος)

Αν νομίζεις ότι η διαφορά μεταξύ Ίντερ και Μπαρτσελόνα είναι κανένα χάος..Τι να σου πω.Νόμιζε.:-D

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νίκο, έχεις πρόβλημα στο να διαβάζεις τι λέει ο άλλος.

Κάνεις δικές σου ερμηνείες και μεταφράσεις. Σου απέδειξα με στοιχεία ότι είναι 1 επίπεδο πιο κάτω, δεν είπα όυτε μικρή ομάδα την Ίντερ, ούτε μίλησα για χαώδης διαφορά. Δικά σου λόγια είναι αυτά όλα.

Ενώ ξέρεις ότι έχω δίκιο και στο αποδεικνύω και με στοιχεία, προσπαθείς να πείσεις ακόμα και τον εαυτό σου ότι οι 2 ομάδες είναι ίδιας ποιότητας τα τελευταία χρόνια.

Το πως πήγε στο τελικό πέρσι το ξέρουμε, αλλά διαβάζεις πάλι ό,τι θες, αλλιώς θα βλεπες τι έλεγα για Χίντινκ.

Πφφ..τι κάθομαι και ποστάρω ήθελα να ξερα.

Δημοσ.

Ποίος είναι πρόεδρος μιας ομάδας ποδοσφαίρου για να δώσει δουλεία σε ένα προπονητή με δίπλωμα και από την ΟΥΕΦΑ ?B)

προπονητής

(ρε μπας και είναι ο τιμούρ ?:P)

Δημοσ.
Κάνεις δικές σου ερμηνείες και μεταφράσεις. Σου απέδειξα με στοιχεία ότι είναι 1 επίπεδο πιο κάτω, δεν είπα όυτε μικρή ομάδα την Ίντερ, ούτε μίλησα για χαώδης διαφορά.

Και σου απάντησα στις αποδείξεις σου(ότι η Μπαρτσελόνα έχει πάρει το champions league) παίζει και ο παράγοντας τύχη ρόλο και λίγο σπρωξίματος μετά τους 8.Όπως επίσης και ότι η Ίντερ παίρνει σερί κάτι χρόνια τώρα το πρωτάθλημα στην Ιταλία περπατώντας.Που μου είπες τι έχει κάνει τελευταία η Ίντερ..

ΟΚ μπορεί το ένα επίπεδο κάτω να το κατάλαβα σαν μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που εννοείς αλλά δεν ξέρω πόσα επίπεδα υπάρχουν για εσένα.Εγώ απλά είπα ότι είναι σχεδόν ισοδύναμες και μου απάντησες "Η Μπαρτσελόνα είναι ένα επίπεδο πάνω μην λέμε και ότι θέλουμε" Λογικό να καταλάβω ότι μιλάς για μεγάλη διαφορά δυναμικότητας..

Δικά σου λόγια είναι αυτά όλα.

Ε ναι αφού εγώ τα λέω ποιουνού θέλεις να είναι;:-)

Ενώ ξέρεις ότι έχω δίκιο και στο αποδεικνύω και με στοιχεία, προσπαθείς να πείσεις ακόμα και τον εαυτό σου ότι οι 2 ομάδες είναι ίδιας ποιότητας τα τελευταία χρόνια.Το πως πήγε στο τελικό πέρσι το ξέρουμε, αλλά διαβάζεις πάλι ό,τι θες, αλλιώς θα βλεπες τι έλεγα για Χίντινκ.

Σοβαρά τη μία λες ότι πολλοί παίχτες είναι υπερεκτιμημένοι και ότι οι διαφορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως η Μπαρτσελόνα πέρασε λόγω διαιτησίας στον Τελικό (για την Τσέλσι) και μετά χρησιμοποιείς τους τελικούς της Μπαρτσελόνα σαν επιχείρημα στο ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από την Ίντερ.(για την Ίντερ)Πώς γένεν αυτό;

Μια χαρά ξέρω ότι Μπαρτσελόνα και Ίντερ είναι του ίδιου επιπέδου περίπου.Τώρα θες εσύ να πιστεύεις ότι είναι η Ίντερ ένα επίπεδο κάτω...Πίστευέ το..Ούτε να σε πείσω για κάτι προσπαθώ ούτε τίποτα..Θες να πιστεύεις ότι η Τσέλσι είναι ένα επίπεδο πάνω;Μια από τα ίδια..Γιαυτό έχει ο καθένας τις απόψεις του.

Για εμένα πχ η Τσέλσι είναι ένα επίπεδο δυναμικότητας κάτω και από την Ίντερ και από την Μπαρτσελόνα και ας έχει πάει σε τελικούς ενώ η Ίντερ όχι.

Και το επίπεδο δυναμικότητας που εννοώ εγώ είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που εννοείς εσύ μεταξύ Ίντερ-Μπάρτσα.:mrgreen:

Δημοσ.

Αφαιρώντας όλες τις προϊστορίες και τα εξτρά γνωρίσματα κάθε ομάδας (ακόμα και την εξωγήινη περσινή μπάλα της Μπάρσα με το τρέμπλ!), αν κάποιος είδε το παιχνίδι και δεν διαπίστωσε μια ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου των δυο ομάδων (που 'θεωρητικά' ανήκουν και οι δυο στην ελίτ της Ευρώπης), τότε πραγματικά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του "ο καθένας μας βλέπει άλλο ματς".

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει διαφορά.Και δεν είναι θέμα κακής μέρας της Ίντερ. 20 φορές να παίξουν έτσι θα πάει το ματς. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι θα θεωρήσω επιτυχία του Μουρίνιο και του κάθε Μουρίνιο το να μην υπάρχει ή να μειωθεί αυτή η διαφορά και όχι το να "κλέβει" βαθμό μες στην έδρα του.

Δημοσ.
Το ότι μπορεί να μην έκανε καλό παιχνίδι η Ίντερ δεν παίζει ε;

Που να κέρδιζε κιόλας η Μπαρτσελόνα δηλαδή...

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η διαφορά που φάνηκε εχθές οφείλεται στο ότι η Μπάρσα έκανε ..μεγάλο παιχνίδι (που δεν ήταν καν πολύ καλή!) και η Ίντερ ήταν σε κακή μέρα κι ότι δεν υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων, παω πάσο!

Δημοσ.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η διαφορά που φάνηκε εχθές οφείλεται στο ότι η Μπάρσα έκανε ..μεγάλο παιχνίδι (που δεν ήταν καν πολύ καλή!) και η Ίντερ ήταν σε κακή μέρα κι ότι δεν υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων, παω πάσο!

E και η Ίντερ έκανε ακόμη χειρότερο παιχνίδι.Μιλάμε για ομάδα που περισσεύει ο Κουαρέσμα και ο Μαντσίνι...

Δεν φάνηκε ρε φίλε καμία διαφορά.0-0 βγήκε δεν βγήκε 0-3!

Απλά ήταν καλύτερη στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα.

Και ορισμένες φορές αν δεν σε πάει καλά το παιχνίδι προσαρμόζεσαι.Από ένα αγώνα είδες εσύ διαφορά ποιοτική;

Να μου πείς είδα 4 5 αγώνες της Μπάρτσα και 5 αγώνες της Ίντερ όπως το 0-4 με τη Μίλαν πχ και μου φάνηκε πολύ χάλια η Ίντερ σε σχέση με την Μπάρτσα να σου πω ΟΚ.Αλλά σε ένα παιχνίδι..δεν βγάζεις συμπεράσματα για την ποιότητα.Για μένα είναι στα ίδια κυβικά και οι δύο ομάδες.Ένα τικ καλύτερη επιθετικά η Μπάρτσα,ένα τικ καλύτερη αμυντικά η Ίντερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...