Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλά μην τον επάρεις ρε παιδί μου. Ασε να τον εκρατήσουμε εμείς, μαζί με τα άλλα παλτά. Εσύ μείνε με το γκάμπριελ.

Ποσο Ελληνας εισαι ρε φιλε!!!

Κλασικες ατακες Ελληνας

-Καλα, εσυ μεινε με το Χ

-Ναι, αλλα θυμασαι που στην επανασταση του 1821 ειχες παρει μουφα πεναλτυ?

Ρε αγορι μου, σου ειπα εγω οτι μου αρεσει ο Γκαμπριελ, ο Καραγκουνης και ο Κλευτον?

Εγω σου ειπα οτι θεωρω πως γινεται τσαμπα ντορος με τον Ντιογκο. Και ναι, κρατα τον εσυ. Αν μπορουσα να σου επαιρνα τον Γκαλετι ή ακομα και το μελος τοτε κρατα εσυ και τον Ντουντου και τον Ντιογκο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:48 ----------

Drogba, Berbatov, Adebayor...

Και Ετο βεβαιως βεβαιως

Κοινως και οι 4

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:51 ----------

Όταν σου κάνει δηλαδή το 2-0 με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι το ίδιο με τα τριτοτέταρτα του Πετρόπουλου δηλαδή... εγώ ναι, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα νούμερα του... αλλά από την δουλειά του είμαι.

Τώρα αν θες να το πας σε Χειλάκιδες και προέδρους, δεν θα ακολουθήσω...

Μακαρι να εβαζε τα τριτοτεταρτα φιλε ο Πετροπουλος, σημαινε οτι θα ειχαμε βαλει ηδη 2 και θα ειχαμε κερδισει τα ματς

Παλικαρι μου, οταν σου μιλησα με απολυτους αριθμους, οτι εχει 6 γκολ στο πρωταθλημα χωρις μαλιστα να σκοραρει τις 11 τελευταιες αγωνιστικες μου ειπες "εβαλε γκολ-βαθμους". Ε, οσο και να χτυπιεσαι γκολ βαθμος δεν ειναι ουτε το 2ο στην ΑΕΚ ουτε το 2ο στον ΠΑΟΚ.Εξι μετρημενα εβαλαν τα 11Μ απο την Βραζιλια και σου εδωσαν 4 βαθμους.

Δημοσ.

Μακαρι να εβαζε τα τριτοτεταρτα φιλε ο Πετροπουλος, σημαινε οτι θα ειχαμε βαλει ηδη 2 και θα ειχαμε κερδισει τα ματς

Παλικαρι μου, οταν σου μιλησα με απολυτους αριθμους, οτι εχει 6 γκολ στο πρωταθλημα χωρις μαλιστα να σκοραρει τις 11 τελευταιες αγωνιστικες μου ειπες "εβαλε γκολ-βαθμους". Ε, οσο και να χτυπιεσαι γκολ βαθμος δεν ειναι ουτε το 2ο στην ΑΕΚ ουτε το 2ο στον ΠΑΟΚ.Εξι μετρημενα εβαλαν τα 11Μ απο την Βραζιλια και σου εδωσαν 4 βαθμους.

σειρά μου λοιπόν να σου πω "πόσο Ελληνάρας είσαι...." .... και δεν σε έχω για τέτοιο.

Στο ξαναείπα... από τους αριθμούς του δεν είμαι ευχαριστημένος, από την δουλειά του είμαι.

Δημοσ.

Στο ξαναείπα... από τους αριθμούς του δεν είμαι ευχαριστημένος, από την δουλειά του είμαι.

Δικαιωμα σου και μαγκια σου και θα συμφωνουσα καιγω. Αλλωστε λεω για το πχ Γκεκα οτι δεν γινεται ενας επιθετικος οταν δεν σκοραρει απλα να μην υπαρχει. ΑΛΛΑ οταν φανηκε πολυ αναμενομενο στους Μπαμποχελακηδες οτι εφυγε ο Σοουζα επειδη δεν σκοραρε, οταν κραζαν τον Κωνσταντινου οτι δεν γινεται ο επιθετικος να "ανοιγει χωρους αλλα να μην σκοραρει" ή για τον Σαλπιγγιδη οτι δεν γινεται να μην μπορει να πλασαρει ή να κανει τριπλα(και παρολαυτα να ειναι 3 σερι χρονιες πρωτος σκορερ μας) να εκθειαζουν την "δουλεια του Ντιογο". Ας αποφασισουν αν μετρανε μονο τα γκολ ή η συνολικη εικονα

Και φυσικα δεν θα παρει κανενα δουλευταρα καμια Τσελσι οταν εχει δουλευταραδες που βαζουν και 12-15 γκολ στο πρωταθλημα

Δημοσ.
Απο Μαντζιους,Μπλανκο κλπ σιγουρα ειναι καλυτερος αλλα δεν ειναι ο φορ που σε υψηλο επιπεδο θα σου κανει την διαφορα.Σε τεχνικη ο Μουσλιμοβιτς ειναι ανωτερος του.

Δηλαδή πως είναι καλύτερος;Ο Μπλάνκο νομίζω είναι για 2η συνεχή χρονιά 1ος σκόρερ της Σουπερκλίκας,μπορεί να θέλει 1 στρέμα κενό χώρο για να κάνει κοντρόλ,να μην μπορεί να κάνει 2 μέτρα με την μπάλα στα πόδια,να κάνει 3 τσαφ στις 5 προσπάθειες για σουτ αλλά σκοράρει,κι αυτό μετράει.

Δημοσ.
πως ειναι καλυτερος δηλαδη? λογω μαυρισματος? ή χτενισματος? ο σεντερ φορ φενεται στα goal... αν δεν βαζει goal τι να τον κανω? τον βγαζω και παιζω κανα συστημα α λα Ρομα...

Τοτε με τη λογικη σου ειναι σεντερφοκλαρα ο Μιχαλακης ο Κωνσταντινου,ο Μπλανκο κ ο Γκεκας.Απλα επειδη το ελληνικο πρωταθλημα ειναι απο τα χειροτερα της ευρωπης κ τα μη ποιοτηκα τετοια φορ ξεχωριζουν.Αν πανε ομως ομως να βγουν εξω να παιξουν χανονται.κλασικο φορ περιοχης εχει η Τσελσι τον Ντρογμπα ενω μπορει να παιξει εκει κ ο Ανελκα,η Μαντζεστερ τον Μπερμπατοφ ενω μπορει να παιξει κ ο Ρουνει,η Μπαρτσα τον Ετο με τον Ανρυ που ξερει κ αυτος τη θεση ενω κ ο Μανωλακης ο Αντεμπαγιορ κυριως εκει παιζει.ο Μπλανκο τα θελει ολα ετοιμα στο πιατο .Μονος του δεν μπορει να δημιουργησει τιποτα.Αν βγει να παιξει εξω απο την ελλαδα σε καλυτερο επιπεδο θα το καταπινουν τα σεντερ μπακ.Πες μου ενα σοβαρο ευρωπαικο club που στηριζεται σε φορ τυπου Μπλανκο.

Δημοσ.

Απο την αλλη ακριβως επειδη ειναι τοσο για φαπες το πρωταθλημα της Ελλαδας οπως λες, πως ο Ντιογκος δεν σκοραρει παρα μονο στις 31 του μηνα?

Κακα τα ψεματα, καλο ειναι να κανει δουλειες ο παικτης αλλα καμια Τσελσι δεν ψωνισε φορ επειδη "εκανε αλλες δουλειες", ψωνισε επειδη σκοραρε πολυ και εκανε και 5 πραγματα.

Και να σου πω κατι για τον Ντιογκο?Ειναι χασογκολης. Αυτο εχω δει. Εχει πολυ ωραια κινηση στον χωρο, πολυ καλο ξεπεταγμα και μεγαλυτερο πλεονεκτημα το κοντρολ. Αλλα ειναι χειροτερος χασογκολης απο τον Σαλπιγγιδη πως να το κανουμε. Στην τελικη προσπαθεια ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ειναι λιγα πραγματα(πραγμα περιεργο, προφανως δεν εχει composure που λεμε στο Μανατζερ)

Πιο πιθανο να σκοραρει ενα κουφο γκολ παρα τετ-α-τετ, εκει τα χανει

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι αναφέρεται στον Ιντζάγκι, τον οποίο ο Καρπετόπουλος (μεταξύ άλλων) θεωρεί ότι κινείται στο καλούπι του Μπλάνκο (ή, πιο σωστά, το αντίστροφο).

Δημοσ.
για αυτό είμαστε στα τσιμπούκια τα τελέ χρόνια

Με CL,τελικό CL είμαστε στα τσιμπούκια;

Άλλα φταίνε στη Μίλαν,απο τον πρόεδρο μέχρι την νοοτροπία για το μάρκετινγκ(τι τον ήθελε τον Μπέκαμ και τον Πατατάκια; ) και την αντίληψη για τις ηλικίες,στη Μίλαν στα 35 σου είσαι νεούδι/

Πιο συγκεριμενα?

Τον Ιντσάγκι λέω.

Δεν λέω υπάρχει διαφορά απο φορ σε φορ,άλλο φορ ο Ιντσάγκι άλλο ο Τόρες ή ο Ανρί.

Αλλά σε όποια κατηγορία και να βάλεις ένα φορ που βάζει 6 γκολ τη χρονιά δεν είναι καλό φορ,όσους χώρους και να ανοίγει,δεν ξέρω μπορεί να ναι και καλό παιδί και να μαζεύει τα κέρματα απο το χορτάρι μετά τους αγώνες,με 6 γκολ όμως πετυχημένο φορ δεν είναι

Δημοσ.
Με CL,τελικό CL είμαστε στα τσιμπούκια;

Άλλα φταίνε στη Μίλαν,απο τον πρόεδρο μέχρι την νοοτροπία για το μάρκετινγκ(τι τον ήθελε τον Μπέκαμ και τον Πατατάκια; ) και την αντίληψη για τις ηλικίες,στη Μίλαν στα 35 σου είσαι νεούδι

έχει 2 χρόνια που μόνο καρπαζιές τρώμε... δεν νοείτε η μίλαν να μην βγαίνει τσουλου ή να αποκλείεται από την Βερντερ στο ουέφα...

όσο για την νοοτροπία συμφωνώ... και θέλουμε μια γερή ανανέωση... φτάσαμε τον μέσω όρο ηλικίας τα 65...

Δημοσ.

Η Μιλαν ομως φετος στηριζεται σε πιο ελαφρια σχηματα με κορυφη τον Πατο.Ο Ινζακι πραγματι ειναι ενα σπουδαιο φορ που μπορει να υστερουσε σε τεχνικη ειχε ομως εκπληκτικο τελειωμα σε πρωτο χρονο κ ηταν ταχυτατος.

Δημοσ.

Για πείτε γνωμες για αμυντική διάταξη της Τσελσι σήμερα? Αψογα τους έστησε ο ολλανδός. Μόνη παραφωνία ο μαλουντά, που δεν πήγαινε πάνω στον άλβες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...