Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλάκα έκανε ο Δόνης στην επιστροφή του στην Λάρισα.

Μάλλον εμείς κάναμε πλάκα στους εαυτούς μας...

Δημοσ.

Βασικά πλάκα θα μας έκανε αν μας έφερνε μια ομάδα καλύτερη από τη δική μας. Μας έφερε ένα χάλι μαύρο και εμείς αντί να τους κερδίσουμε 5-0, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε, φάγαμε κι ένα γκολ από offside και αρχίσαμε τις μπούρδες.

Πέρα από τα παράπονα που έχω από την ομάδα μου, έχει δει κανένας αντικειμενικός τον αγώνα; Εγώ ήμουν στο γήπεδο και δεν μπορώ να ξέρω αντικειμενικά: πώς σας φάνηκε η συμπεριφορά του Κουκουλάκη; Αναφέρομαι κυρίως (ίσως και μόνο) στο ότι έκανε τουλάχιστον 5 φορές παρατήρηση και δεν έβγαλε κίτρινες κάρτες. Από ένα σημείο και έπειτα μου φάνηκε πως οι του Ατρόμητου ρίχνανε καρατιές εκ του ασφαλούς.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που πήγε το παιχνίδι. Γενικά άφηνε λίγο περισσότερο το δυνατό μαρκάρισμα. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να του ξεφύγει το ματς αλλά δεν του έκατσε καμιά στραβή φάση με κανα πολύ σκληρό μαρκάρισμα για να γίνει μύλος το παιχνίδι.

Εγώ περίμενα μετά το χαμένο πέναλτι να πετάξει 2 γκολάκια ακόμη η Α.Ε.Λ.

Δημοσ.

Lol νωρίς το θυμήθηκαν!

Είχε βουίξει ο τόπος ότι θα βγει 5-2 και εντελώς τυχαία βγήκε!:lol:

Να τους πούμε και άλλα 100 να πάνε να ψάξουν;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:55 ----------

Πόσο τραγικοί στο ΣΚΑΙ που δεν βάζουν την εκπομπή απέναντι στην Αθλητική Κυριακή..Πόσο όμως...Θέμα χρόνου να ήταν no1..:-(

Δημοσ.
Lol νωρίς το θυμήθηκαν!

Είχε βουίξει ο τόπος ότι θα βγει 5-2 και εντελώς τυχαία βγήκε!:lol:

Να τους πούμε και άλλα 100 να πάνε να ψάξουν;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:55 ----------

Πόσο τραγικοί στο ΣΚΑΙ που δεν βάζουν την εκπομπή απέναντι στην Αθλητική Κυριακή..Πόσο όμως...Θέμα χρόνου να ήταν no1..:-(

Δηλαδη σοβαρα καθεσαι και τους βλεπεις στον ΣΚΑΙ?(καλα για τη ΝΕΤ δεν συζητω..)

Περα απο τα γκολ των ευρωπαικων πρωταθληματων εχουν να μας πουν τιποτα οι κυριοι?Η΄πρεπει να δειχνουν ανα 10 λεπτα τα γκολ του υπερπρωταθληματος της ελλαδας?Μαλλον πιστευουν οτι το να δειχνουν τρεις και λιγο 11 γκολ(υπερθεαμα παλι στην ελλαδα) θα αυξηθουν απο μονα τους?

Δημοσ.
Δηλαδη σοβαρα καθεσαι και τους βλεπεις στον ΣΚΑΙ?(καλα για τη ΝΕΤ δεν συζητω..)

Περα απο τα γκολ των ευρωπαικων πρωταθληματων εχουν να μας πουν τιποτα οι κυριοι?Η΄πρεπει να δειχνουν ανα 10 λεπτα τα γκολ του υπερπρωταθληματος της ελλαδας?Μαλλον πιστευουν οτι το να δειχνουν τρεις και λιγο 11 γκολ(υπερθεαμα παλι στην ελλαδα) θα αυξηθουν απο μονα τους?

Ρε φίλε κοίτα.Δεν γίναμε ούτε Αγγλία,ούτε Ισπανία αλλά όλοι παρακολουθούμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να δούμε τι έγινε στα παιχνίδια.Στον Σκάι είναι μια πολύ πιο σοβαρή εκπομπή,αρκετά δίκαιη κατανομή χρόνου στις ομάδες,πολύ πιο σοβαρός σχολιασμός στις αμφισβητούμενες φάσεις.Πλήρη γκάμα στα αθλήματα και γενικά αρκετά καλύτερη σαν εκπομπή(κατ εμέ) από την Αθλητική Κυριακή.Ναι μια χαρά θα την έβλεπα μέχρι να κοιμηθώ.Τι άλλο να δω δηλαδή;Τώρα βλέπω αθλητική Κυριακή που είναι εδώ και κανένα μισάωρο και βάλε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και έχει κι συνέχεια,άλλες ομάδες και Β έθνική θα δείξει τι ώρα και αν θα δείξει,με Μήνο σχολιαστή και τους κονιόρδους εκεί.Χαζομάρα που τη βλέπω αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τι λέτε να κάνει η Μπάρτσα με την Ίντερ μεθαύριο? Σαφώς βελτιωμένη η 2η, σε καλή φόρμα η Μπάρτσα. Εγω προσωπικά περιμένω ανοιχτό ματς.

Δημοσ.
Τι λέτε να κάνει η Μπάρτσα με την Ίντερ μεθαύριο? Σαφώς βελτιωμένη η 2η, σε καλή φόρμα η Μπάρτσα. Εγω προσωπικά περιμένω ανοιχτό ματς.

Εγώ το βλέπω για σουπα το ματς.

---------- Post added at 13:48 ----------

Αξίζει να το διαβάσετε

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=107045

Αυτό με τον προπονητή ονλάιν από το γηπεδο με την ασια είναι όλα τα λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...