Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην βγείς από κάτω πάλι μόνο και σου φταίνε τα φαντάσματα πάλι..

Πίκρα να παίζεις ακόμη με Καραγκούνη βασικό,συνταξιούχους,πρώην ποδοσφαιριστές και άμυνα-τέρμα για κλάματα και προπονητή κλόουν ε;

Σε καταλαβαίνω..

@geovard Νόμιζα μιλούσες για το τώρα..Τους στήριξες ποτέ δηλαδή για να αποδείξουν κάτι;Αφού πριν παίξουν 3 παιχνίδια τους κράζεις από πάνω μέχρι κάτω.Πέρυσι την ευρωπορεία σου ποιος στην έκανε δηλαδή;O Μάντζιος δεν τα έβαζε;Να δω τι θα καταλάβετε τώρα που θα φύγουν και ο Μάντζιος με τον Τζιόλη..Θα βγαίνετε μετά και θα λέτε γιατί αφήσαν τον Τζιόλη να φύγει οι άχρηστοι...Στάνταρ πράγματα..

imho ένας λόγος για το φετινό σας χάλι είναι που δεν παίζουν και αυτοί πάντως.Ο Τζιόλης είναι από τους ελάχιστους παίχτες που μπορούν να περάσουν κάθετες μαζί με τον Νίνη και ο Μάντζιος είναι ίσως ο μοναδικός που έχετε που παίζει καλά με πλάτη (Σε αντίθεση από τον παίχτη που έφτυσε η ποδοσφαιρική Ευρώπη στα 28 και μαζέψατε-Αν τον έφτυνε σε μεγαλύτερη ηλικία κάτι γινόταν αλλά για να τον φτύνει τόσο νωρίς..Ε υπάρχει λόγος!)και κεφάλι(αν και ψηλά είναι καλός και ο Πετρόπουλος)

Αν το πάρετε φέτος που λογικά εσείς θα το πάρετε θα είναι λόγο ανυπαρξίας Ολυμπιακού και απειρίας ΑΕΚ...Αλλά μπάλα δεν θα παίξετε με την καμία.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα όντως και στο Youtube κάτι στιγμιότυπα που έψαχνα από ένα παιχνίδι από Γεωργίου ήταν...

Αλλά τελεάστυ δεν παίζει στο σπίτι μου από πάντα..Και ούτε πρόκειται.

Παλικάρι από τα λίγα!

Ότι πεί το αντίθετο γίνεται μια ζωή :lol:

Aν πει ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα ας ενημερώσει κάποιος γιατί θέλω να παίξω και στοίχημα..

Ή αν πει 40 αριθμούς για το τζόκερ:lol:

Δημοσ.
Μην βγείς από κάτω πάλι μόνο και σου φταίνε τα φαντάσματα πάλι..

Πίκρα να παίζεις ακόμη με Καραγκούνη βασικό,συνταξιούχους,πρώην ποδοσφαιριστές και άμυνα-τέρμα για κλάματα και προπονητή κλόουν ε;

Σε καταλαβαίνω..

Με ευθύμησες πάλι :-D

Δημοσ.

Ποιός λέει και γιατί να τα γράφω;

Δεν σε έπιασα ρε φίλος.

Αν κολλάει με τον Γεωργίου πάντως που είπες πρίν δεν ξέρω τι λέει ο Γεωργίου αλλά σχεδόν όσα λέω εκτός του ότι βγάζουν μάτια στο γήπεδο και ναι πιθανόν ακόμη και ο πανάσχετος φαφούτης να τα βλέπει..Είναι πράγματα που τα λένε μερικά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές..

O Σισσέ φωνάζει τόσο καιρό ότι θέλει την μπάλα κάτω και ότι ο Νίνης είναι ο μόνος που του την δίνει όπως πρέπει(Μέχρι και πρωτοσέλιδα σας την κάνουνε αυτή τη δικαιολογία που παρότι δικαιολογία ισχύει),οι Τζιώλης/Μάτος είναι και αυτοί παίχτες που έχουν κάθετη το έχουν δείξει πολλές φορές,ο Μάντζιος παίζει αποκλειστικά και μόνο με πλάτη και είναι ψηλός,αν βρείς φάση σε όλη την καριέρα του Σισέ να έπαιξε την μπάλα με πλάτη δείξτην μας και σε εμάς...Δεν το έχει το παλικάρι αυτό ποτέ του το είπε και αυτό ο ίδιος μου φαίνεται...

Μόνο κόντρες έβγαζε και επιθέσεις στον ανοιχτό χώρο και αυτός είναι ο λόγος που τον πήρατε κιόλας..(Αν πήρατε τον Σισέ για να παίξει με πλάτη και να κάνει τρίπλες μάλλον κάποιοι εκεί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους)

Αλλά και πάλι το έχει χάσει..Περδικλώνετε μόνος του κάθε φορά που βγαίνει..Αν δηλαδή βλέπετε αυτό που θέλατε από τον παίχτη..Πάρτε κιάλλον τέτοιο..Χαρά μας!

Όπως επίσης χαρά μας να πουλάτε και πνεύμα...

Μην φωνάζετε και εσείς σε λίγο καιρό να βάλει μέσα τον Πετρόπουλο στη θέση του μόνο προσέξτε..

Μακάρι να βρει τα πατήματά του γιατί και εγώ περίμενα να δω κάτι παραπάνω από τόσο μεγάλο όνομα και δυστυχώς το μόνο που βλέπω μέχρι στιγμής είναι τον Μr μπερδεύω τα πόδια μου και χτυπιέμαι από τα νεύρα μου..

Δεν νομίζω να λέω κάτι που δεν βλέπει ακόμη και ο υγιής Παναθηναικός..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...