evkar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 επειδή γράφτηκε κάτι για τον κανονισμό , ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος αλλά από την άλλη στις αποφάσεις του διαιτητή λαμβάνονται πάντα υπόψη και οι συνθήκες της κάθε φάσης .Στην προκείμενη περίπτωση , το ξανείπα , δεν παίζονταν η μπάλλα , οι παίκτες έτρεχαν να πάρουν θέση στη μικρή μας περιοχή και αν ακόμη θεωρήσουμε ότι ο βύντρα έκανε παράπτωμα , αυτό δεν δικαιολογεί την κάρτα . Εδώ μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση , και δεν ειρωενευόμαστε για το αν η ευρώπη αδίκησε την ελλάδα κλπ.
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα τι συζητάτε τώρα;Και στον Χαλκιά να έβγαζε κόκκινη που ήταν τελείως εκτός φάσης πάντα θα βρεθεί κάποιος που να πεί ότι ήταν δίκαιη κόκκινη. Αμα αυτό είναι κάρτα σε Αγγλία,Ιταλία τα παιχνίδια θα τελείωναν με 5 παίχτες η κάθε ομάδα.
john1987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αν παρακολουθησες τη λογικη μου ισως καταλαβαινες... Οταν παιζαμε με πορτολογια ΗΘΕΛΑ να το παρουμε, αλλα παραλληλα ΗΞΕΡΑ οτι ειχα χειροτερη ομαδα. Χαρηκα που το πηραμε, ηξερα ομως οτι μου κατσε απο το πρωτο ως το τελευταιο ματς (πλην αυτου με της Γαλλιας που ημασταν καλυτεροι). Επειδη λοιπον στο μουντιαλ που παιζουνε πολυ καλυτερες ομαδες αποτι στο Ευρω, θελω να δω και κανα ματς της προκοπης, απο το να βλεπω τους δικους μας να ταμπουρωνονται και να ψαχνουν γκολ απο καμια κουτση αντεπιθεση η απο καμια στημενη φαση, προτιμω να αποκλειστουμε απο νωρις. Επισης εκτος απο τα ματς που θα μεταδιδει η ΕΡΤ, προτιμω να βλεπω σχολιασμο και ριπλει απο μεγαλα ματς κατι που θα εκλειψει σε περιπτωση που η εθνικη μας προκριθει. ΠΧ αν σημερα ηταν παιχνιδι μουντιαλ και παραλληλα με το δικο μας ειχε κανα τρελο ματσακι τυπου Μεξικο-Παραγουαη (μην πω τα κλισε Αργεντικη Βραζιλια κλπ) τωρα θα μου αναλυανε για κανα μισαωρο την φαση της κοκκινης, αντι να μου δειξουν τη μπαλαρα που παιχτηκε στο αλλο παιχνιδι. Ε δεν...Αν ηταν να περασουμε μουντιαλ και να ειχαμε ελπιδες για μια διακριση η εστω για μια καλη εμφανιση, τοτε θα θελα να συνεχισουμε. Τωρα τι νοημα εχει να βλεπω την ΕΡΤ να μου δειχνει και να μου κανει πλυση εγκεφαλου με τη μεγαλη Εθνικη? Ελληναρας δεν ειμαι, κουτοχορτο δε τρωω. Αμπαλοι ειμαστε, εκνευριστικο ποδοσφαιρο παιζουμε, εκτος αν πεσουμε σε κανα καλο αντιπαλο, οποτε απολαμβανουμε το παιχνιδι του αντιπαλου. Εχω συνηδητοποιησει δοξα τω θεω οτι ετσι και βγουμε μουντιαλ κινδυνευουμε με διασυρμους εαν τυχουμε σε κανα βαρβατο ομιλο οπως το 94. Αρα ψαχνω ΕΝΑ λογο να βγουμε μουντιαλ, πλην του Ελληναραδικου ενσικτου μου, να βλεπω διαφορους τυπους με περικεφαλαιες να τραγουδανε στην κερκιδα τον Εθνικο μας Υμνο λες και κανουμε την Επανασταση του 21. Προφανως ολοι ξεραμε την ποιοτητα των Πορτογαλων.Μονο τον Φιγκο να βαζαμε εχει παραπανω ποιοτητα απο ολους τους Ελληνες.Εκει εγκειται η μαγεια του ποδοσφαιρου ομως,στο απροβλεπτο. Δηλαδη ρε συ,αν περασουμε,θα σε χαλασει τοσο πολυ το θεαμα ε?Δηλαδη τα τρια ματσακια που θα δεις με την Ελλαδα (γιατι περα απο τους ομιλους δυσκολα να παμε) θα ειναι πολυ διαφορετικα αν στη θεση μας ηταν η...Ελβετια???Αυτοι οι ξυλοκοποι? Και μονο η συμμετοχη στις διοργανωσεις αυτες δινει αλλο κινητρο στην ομαδα και τους φιλαθλους να παρακολουθησουν,οτι και να λεμε.Αλλη φαση να δεις και 3 ματσακια με την Εθνικη σου ομαδα μεσα. Οτι ειναι γραφικοι ειναι,αυτο ομως δε σημαινει οτι θα προτιμησω να δω Ιταλια (χμ ωραια μπαλα ε η πρωταθλητρια κοσμου) να παιζει με...Ουκρανια απο το να δω την εθνικη Ελλαδας. Δε νομιζω οτι θα διασυρθουμε απο εδω και περα σε οποιαδηποτε διοργανωση.Δυστυχως γιατι μερικοι γουσταρουν μιζερια..
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 επειδή γράφτηκε κάτι για τον κανονισμό , ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος αλλά από την άλλη στις αποφάσεις του διαιτητή λαμβάνονται πάντα υπόψη και οι συνθήκες της κάθε φάσης .Στην προκείμενη περίπτωση , το ξανείπα , δεν παίζονταν η μπάλλα , οι παίκτες έτρεχαν να πάρουν θέση στη μικρή μας περιοχή και αν ακόμη θεωρήσουμε ότι ο βύντρα έκανε παράπτωμα , αυτό δεν δικαιολογεί την κάρτα .Εδώ μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση , και δεν ειρωενευόμαστε για το αν η ευρώπη αδίκησε την ελλάδα κλπ. Ξέρεις γιατί την πήρε την κάρτα ο Βύντρα?Μα γιατι εκνευρίστηκε ο διαιτητής τόση ώρα που ο Λουκάς είχε πάρει αγκαλιά τον Ελβετό(δεν έδειξε όλη τη φάση η τηλεόραση όπως ειπώθηκε και στο Μέγκα) και τελικά δεν τον ..πήδηξε! Γι αυτό πήρε την κάρτα ο Βύντρα.Ή την τελειώνεις τη ...φάση κύριε ή αλλιώς τιμωρείσαι! Αλήθεια πίστεψε ποτέ κανένας ότι επειδή μας έκατσε το euro τότε ότι γίναμε ξαφνικά ομάδα? Ότι δεν είμαστε σοβαροί ως χώρα είναι γνωστό.Κανονικά δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε άλλο τον Ρεχάγκελ.Δεν μπορεί να μας πάει Μουντιάλ.Αλλά και στο προηγούμενο euro που μας πήγε τι καταλάβαμε?
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν τον πήρε τον Καλάτζε ο ΠΑΟ δε πόστη; Δεν έπαιζε φέτος για άμυνα; Δύο αυτογκόλ;:lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη ρε συ,αν περασουμε,θα σε χαλασει τοσο πολυ το θεαμα ε?Δηλαδη τα τρια ματσακια που θα δεις με την Ελλαδα (γιατι περα απο τους ομιλους δυσκολα να παμε) θα ειναι πολυ διαφορετικα αν στη θεση μας ηταν η...Ελβετια???Αυτοι οι ξυλοκοποι? Η διαφορα ειναι πως αν περασει η Ελβετια, η ΕΡΤ δε θα δειχνει την Ελβετια, αλλα θα δειχνει καποιο καλυτερο ματς ποιοτικα. Το οποιο θα χανουμε αν συμετεχουν οι εξισου ξυλοκοποι Ελληνες. Επισης στις pregame και postgame εκπομπες δε θα ασχολιουνται για μιση ωρα με το αν ο αραπης επιθετικος ηταν οφφσαιντ η δεν ηταν, η αν ηταν κιτρινη η καρτα που δοθηκε. Απλα θα δειχνουν τις ωραιες φασεις απο ολα τα ματς. Αντιθετως αν ειναι η εθνικη μας στη θεση της Ελβετιας θα εχουμε μιση ωρα σχολιασμο για την αμπαλοσυνη του καθενος, αλλη μιση ωρα για καθε φαση κλπ κλπ, αντι να βλεπουμε μπαλα. Σε ολα τα παραπανω δε φταιει ακριβως η Εθνικη μας βεβαια, η τηλεοραση φταιει, αλλα τι να κανουμε που πουλαει ο Βαρουχας και ειδικα οταν παιζει η εθνικη πρεπει να παιρνει το λογο για καμια ωρα να μας φιλοσοφει μαζι με ολους τους αλλους καθε φαση? Εγω μπαλα θελω να δω, φασεις, ντριμπλιτσες, 1-2, τριγωνακια...Οχι το βαρουχα, ουτε τον Βυντρα και το Σπυροπουλο να κανω γιομες. Για αυτα δοξα το θεω εγινα Παναθηναικος για να χορταινω καθε 3 μερες. Σε διοργανωσεις παγκοσμιου επιπεδου ελπιζω να δω κατι διαφορετικο, thats all. Και μιας που ειπες ξυλοκοπους τους Ελβετους, εγω στο πρωτο ημιχρονο τους ειδα να κανουν ομορφους συνδυασμους και τριγωνακια και ειχανε μεσα και κανα 2 μπαλαδορους να φτιαχνουν παιχνιδι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:16 ---------- Ξέρεις γιατί την πήρε την κάρτα ο Βύντρα?Μα γιατι εκνευρίστηκε ο διαιτητής τόση ώρα που ο Λουκάς είχε πάρει αγκαλιά τον Ελβετό(δεν έδειξε όλη τη φάση η τηλεόραση όπως ειπώθηκε και στο Μέγκα) και τελικά δεν τον ..πήδηξε!Γι αυτό πήρε την κάρτα ο Βύντρα.Ή την τελειώνεις τη ...φάση κύριε ή αλλιώς τιμωρείσαι! Αλήθεια πίστεψε ποτέ κανένας ότι επειδή μας έκατσε το euro τότε ότι γίναμε ξαφνικά ομάδα? Ότι δεν είμαστε σοβαροί ως χώρα είναι γνωστό.Κανονικά δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε άλλο τον Ρεχάγκελ.Δεν μπορεί να μας πάει Μουντιάλ.Αλλά και στο προηγούμενο euro που μας πήγε τι καταλάβαμε? Δεν ειναι θεμα Ρεχαγκελ. Ειναι η γενικη αμπαλοσυνη της χωρας μας (κατι που ξεκινα απο τις μικρες κατηγοριες και τα εφηβικα και φτανει ως την σαπιλα της Σουπεριλιγκ). Και Μουρινιο να φερεις στο παγκο, με Κατσουρανη ηγετη στο κεντρο και Σαλπιγγιδη κορυφαιο επιθετικο δεν πας πουθενα. Οτι κανεις θα το κανεις με βαση την αμυνα που εχεις καλα κουτσουρα να σου κρατησουν το 0. Απο αμυνα κ μπρος δεν... Νταξει εχει ο Ρεχαγκελ τα κοληματα του και τις αδυναμιες του, αλλα με το υπαρχον υλικο ενδεχομενως να παιζει και την καλυτερη δυνατη μπαλα που θα μπορουσε. Και Χαριστεα να μη σου βαζε μεσα ποιον θα βαζε? Κανα Σαμαρα, big deal. Και αντι Πατσατζογλου θα σου βαζε κανα Νινη ο Μουρινιο. Θα σου βγαζε μια ασσιστ, αλλα θα τρωγες και κανα γκολακι παραπανω μιας και αμυνα σαν τον Πατσα δεν παιζει ο Σωτος. Γενικα οταν δεν εχεις παιχτες κλασης, δεν φταιει ο προπονητης. Ο προπονητης φταιει οταν εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει παιχταραδες για το ροστερ του ή οταν με το συστημα που παιζει δεν αξιοποιει τους παιχταραδες. Αυτη τη στιγμη ο Γερμανος αξιοποιει στο επακρο τα 2 βασικα χαρακτηριστικα των Ελληνων. Δυναμη και ταχυτητα.
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μια που μιλαμε για προπονητες:Αυτος ο Μαραντονα θα καταφερει να αφησει την Αργεντινη εκτος Μουντιαλ.Παλι 3μπαλο αρπαξε.Φημες λενε οτι στις τελευταιες προπονησεις της Αργεντινης ελειπαν οι γραμμες του γηπεδου και οι παικτες ηταν μπερδεμενοι..
kosmasgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μια που μιλαμε για προπονητες:Αυτος ο Μαραντονα θα καταφερει να αφησει την Αργεντινη εκτος Μουντιαλ.Παλι 3μπαλο αρπαξε.Φημες λενε οτι στις τελευταιες προπονησεις της Αργεντινης ελειπαν οι γραμμες του γηπεδου και οι παικτες ηταν μπερδεμενοι.. O μαραντόνα φταίει ή ότι οι Βραζιλιάνοι απο την κοιλιά της μαμά τους ξέρουν κιλά μπάλα :mrgreen:
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να είμαστε ο πιό παρανοϊκός λαός στον κόσμο. Έχουμε βγάλει εντελώς άχρηστο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τη στιγμή που τον εμπιστεύεται σταθερό και αντικατάστατο ο Ντούγκα! Και λέω τώρα εγώ.Μα με ποιόν να παίξει μπάλλα ο Ζιλμπέρτο με τον Βύντρα με τον Μούν ή τον Σιμάο? Είναι αμαρτία να μιλάμε γι' αυτό τον παίχτη που έχει αποδείξει την αξία του πάντα σε υψηλό επίπεδο. Αν γιά κάτι τον κατηγορώ εγώ είναι που χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό γιά να καλείται στην Εθνική και ενώ εκεί τα δίνει όλα, στον ΠΑΟ φαίνεται ώρες- ώρες σαν να κανει περίπατο(περιπατητής!).Έχει συνειδητοποιήσει ποιούς έχει συμπαίχτες και κάνει την πάπια. Είναι το μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και μείς τον βγάλαμε άχρηστο.Βλέπετε είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως που μιά Ελβετία μας κάνει ρόμπα δύο φορές. Αίσχος και ντροπή Έλληνες! http://www.youtube.com/watch?v=JWZzsuGg_M0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esport%2Dfm%2Egr%2Farticle%2F193445&feature=player_embedded Ερώτημα: Πόσες και ποιές χώρες στον κόσμο μπορούν μέσα στην Αργεντινή να βάλουν τρία γκόλ? Να γιατί η Βραζιλία είναι η Βασίλισσα.Τι έκανε ο παιχταράς ο Μέσσι που θέλει να λέγεται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο?
john1987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αν γιά κάτι τον κατηγορώ εγώ είναι που χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό γιά να καλείται στην Εθνική και ενώ εκεί τα δίνει όλα, στον ΠΑΟ φαίνεται ώρες- ώρες σαν να κανει περίπατο.Έχει συνειδητοποιήσει ποιούς έχει συμπαίχτες και κάνει την πάπια. Το οτι εχει συμπαικτες αμπαλους δε σημαινει οτι δεν πρεπει να τα δινει ολα.Εξαλλου απο τους αμπαλους παιρνει διπλασια και τριπλασια λεφτα.Δε μας κανει και χαρη ο κυριος. Αν ηταν στο υψηλο επιπεδο δε θα επαιζε στον Παναθηναικο,οποτε αυτα τα περασμενα μεγαλεια δε μου λενε κατι. Ειναι για τα λεφτα που παιρνει μετριοτατος. Και μετα ερχεται ο Σαλπι και τον χαλαει το 1 εκατομμυριο.Ποιος ο Σαλπι.
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι εχει συμπαικτες αμπαλους δε σημαινει οτι δεν πρεπει να τα δινει ολα.Εξαλλου απο τους αμπαλους παιρνει διπλασια και τριπλασια λεφτα.Δε μας κανει και χαρη ο κυριος. Αν ηταν στο υψηλο επιπεδο δε θα επαιζε στον Παναθηναικο,οποτε αυτα τα περασμενα μεγαλεια δε μου λενε κατι. Ειναι για τα λεφτα που παιρνει μετριοτατος. Και μετα ερχεται ο Σαλπι και τον χαλαει το 1 εκατομμυριο.Ποιος ο Σαλπι. Το ερώτημα είναι αν είναι ή όχι καλός παίχτης.Γιατί αν δεν είναι κατά τη γνώμη σου, τότε ο Ντούγκα που τον καλεί συνεχώς πρέπει να είναι τρελός.Ξέρεις πόσοι Βραζιλιάνοι παιχταράδες περιμένουν να του φάνε τη θέση στην Εθνική?Όλοι αλλάζουν, ο Ζιλμπέρτο μένει.Δεν λέει κάτι αυτό? Και όλα να τα δίνει στον Παναθηναϊκό όπως αναρωτιέσαι, δεν πρόκειται να πετύχει και πολλά πράγματα από τη στιγμή που θα δώσει πάσα δίπλα στον Βύντρα πάει χαμένη καθε προσπάθεια.Ποτέ μόνος του ένας παίχτης δεν κατάφερε και πολλά πράγματα.Γι αυτό λέω ότι σε ένα σχήμα από καλούς παίχτες ο Ζιλμπέρτο έχει πάντα θέση.
john1987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι ενας αδιαφορος παιχτης για το επιπεδο του Παναθηναικου.Εκει καταντησε.Σε λιγα ματς μπορω να πω οτι μου αρεσε. Δε με ενδιαφερει που τον καλει ο Ντουνγκα ιδιαιτερα,εξαλλου στη Βραζιλια παιζει μπροστα απο τα CB.Βλεπεις ομως τον Ζιλμπερτο και βλεπεις τον Φελιπε Μελο στη Βραζιλια στην ιδια θεση που ειναι φοβερος. Παντως εγω δεν του δινω ελαφρυντικο επειδη εχει συμπαικτη το Βυντρα.Αυτη δεν ειναι λογικη.Εγω πιστευα περσι οτι με τα λεφτα που του διναμε (και με τοσα αμ χαφ που εχουμε) πανε τζαμπα.Κατα τα αλλα ειναι απο τους καλους παιχτες του Παναθηναικου υποτιθεται.
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον Ζιλμπέρτο αλλά με αυτούς που δεν τον πλαισιώνουν με καλούς παίχτες.Ένας κουκος δεν φερνει την Άνοιξη. Πάντως κι εγώ τον έχω κατηγορήσει που δεν θυσιάζεται γιά τον Παναθηναϊκό, άλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχταράς.Επιμένω ότι η πρόσκλησή του στην Εθνική Βραζιλίας συνεχώς, σημαίνει πολλά, τη στιγμή που εμείς οι παντογνώστες εδώ λέμε ότι κολλάει στην Ελλάδα τα τελευταία του ένσημα.Μάλλον είμαστε άμπαλοι εμείς εδώ ώστε να μην ξέρουμε να εκτιμάμε ποιός πραγματικά είναι καλός ποδοσφαιριστής. Γιά να είσαι βασικός στην Εθνική Βραζιλίας πρέπει να έχεις το ..Θεό πατέρα.Εξ άλλου με αυτόν τον παίχτη στη σύνθεση η ομάδα του θριάμβευσε χθες(και με ποιόν αντίπαλο ε?) σε αντίθεση με το "διαστημικό" ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ελλαδίτσα.Η σύγκριση φέρνει δάκρυα!
skiabox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει τεχνικη καταρτιση δεν εχουμε, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε και σχεδιο με αποτελεσμα να μην δημιουργουμε παιχνιδι μεσα στο γηπεδο. Αν δεν φυγει ο γερμανος μην περιμενετε να φτιαξουμε παιχνιδι. Μονο αμυνα και αντεπιθεσεις (που ειναι και ευκολες - κανεις μια μπαλια απο την αμυνα και εκμεταλευεσαι τους κενους χωρους).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Της κοντής @@λής, οι τρίχες της φταίνε. Έγινε και η Εθνική, Παναθηναικός.. Η διαιτησία φταίει που δεν κάνει ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Ας είναι καλά οι καραγκιόζηδες του mega, που μετά το τέλος, συνέχιζαν τους διθύραμβους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.