geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι εκνευρισμένοι.Σιγά τώρα το μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ελβετία.Να σε ξεβρακώνει δύο φορές δεν αντέχεται.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρα αντέχεται, γιατι ειναι απλα ενα παιχνίδι και οχι μάχη που ειπε ο π@π@ρας ο Πηλάβιος. Ακους εκει "η μάχη συνεχίζεται"
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού είμαστε η ομάδα με τους μαχητές..Αν δεν βαφτίσουμε άθλο μια πρόκριση στον πιο εύκολο όμιλο που θα μπορούσε να μας τύχει πως θα το φχαριστηθούμε;
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η δευτερη κιτρινη σε αυτον τον τυπο που ισχυριζεται οτι ειναι ποδοσφαιριστης ειναι περα για περα πεντακαθαρη και σωστη.Επι ενα λεπτο του κανει παρατηρηση να μην τραβαει και αυτος παιρνει καροτσακι τον ελβετο.Βεβαια στο ελλαντα εχουν μαθει αλλιως. Το καλυτερο ειναι ολοι αυτοι οι καημενοι αμπαλοι που ειναι τωρα στο στουντιο του mega και μυξοκλαιγονται για το ποδοσφαιρικο μεγαθηριο της ελλαδας και βγαζουν διαιτητες παγκοσμιου κλασης να κρινουν.ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ??Διαιτητες και ποδοσφαιριστες που ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτους? Καποιος φιλος αναρωτηθηκε για τον Γιακιν.Ο Γιακιν σε ολη την πορεια του ηταν παικτης κοσμημα για την Ελβετια.Για ποιο λογο να ερθει σε μια υποδεεστερη σε ολους τους τομεις χωρα?Χαζος ειναι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 <<παίξατε καταπληκτικά, τουλάχιστον στην άμυνα>> <<ονειρικό ξεκίνημα>>
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η δευτερη κιτρινη σε αυτον τον τυπο που ισχυριζεται οτι ειναι ποδοσφαιριστης ΑΧΑΧΑχαχαχ:lol: Εντάξει, προσκυνώ! Ουτε το όνομά του δεν καταδέχεται να πει! :mrgreen:
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρα αντέχεται, γιατι ειναι απλα ενα παιχνίδι και οχι μάχη που ειπε ο π@π@ρας ο Πηλάβιος. Ακους εκει "η μάχη συνεχίζεται" Ξέρεις τι θα γίνει τώρα?Θα κάνει δηλώσεις κάποια στιγμή ο Γκαγκάτσης και θα πεί τα κατορθώματά του μετά ο αλλος θα πικαριστεί και είναι γνωστά αυτά στο Ελλάντα. Πολλοί θα κάμουν συνειρμούς με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και δεν συμμαζεύεται.Είμαστε έθνος ανάδελφον! Μα πείτε μου ρε σείς τι τούς κάνει ο Βύντρα και τον έχουν όλοι οι προπονητές στα ώπα ώπα? Είναι ένα δυσεπίλυτο ερώτημα αυτό.
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω τους κρίνουμε υπερβολικά!!!Δεν παίξαμε τέλεια αλλά δεν είμασταν και τόσο άμπαλοι ρε παιδιά, άσχετα αν θα μπορούσε ο Ότο να πάρει για κάποιες θέσεις άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Άλλά όχι και δίκια η κάρτα, μήπως έπρεπε να πάρει και ο Ελβετός που τραβαει τον Κυριάκο. Δεν ξέρω αν στο γήπεδο είναι τόσο εύκολα όσο στα λόγια μπροστά από τον υπολογιστή μας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καποιος φιλος αναρωτηθηκε για τον Γιακιν.Ο Γιακιν σε ολη την πορεια του ηταν παικτης κοσμημα για την Ελβετια.Για ποιο λογο να ερθει σε μια υποδεεστερη σε ολους τους τομεις χωρα?Χαζος ειναι? αναρωτηθηκα, διοτι αν δεις σε ποιες ομαδες εχει αγωνιστει μια απτα ιδια ειναι με τις δικες μας. Και αυτο λεω οτι ειναι πολυ ωραιος παιχτης...απορω γιατι δεν περασε απο μεγαλες ομαδες.
evkar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δύο πράγματα έχω να πω : Ο διαιτητής ήταν για κλοτσιές , ΠΟΤΕ δεν δίνεις κάρτα όταν οι παίκτες παίρνουν θέση για την επόμενη φάση και ενόσω δεν παίζεται η μπάλλα , (και βέβαια ο Βέλγος ΔΕΝ συγκαταλέγεται στις μεγάλες σφυρίχτρες όπως γράφει κάποιος παραπάνω) και δεύτερον βλέποντας το παιχνίδι του Σπυρόπουλου σήμερα ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ πρέπει να πάρει πόδι από τον παναθηναικό όσο γίνεται πιο γρήγορα . όσο για τους Ελβετούς , μια απαριά και μισή σαν ομάδα , αλλά βλέπω να προκρίνονται με παρόμοιο τρόπο όπως είχε γίνει και με τους τούρκους , όπου συμπτωματικά (???????) στον μεταξύ τους αγώνα πάλι ο αγκούρας ο βέλγος ήταν διαιτητής .
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δύο πράγματα έχω να πω : Ο διαιτητής ήταν για κλοτσιές , ΠΟΤΕ δεν δίνεις κάρτα όταν οι παίκτες παίρνουν θέση για την επόμενη φάση και ενόσω δεν παίζεται η μπάλλα , (και βέβαια ο Βέλγος ΔΕΝ συγκαταλέγεται στις μεγάλες σφυρίχτρες όπως γράφει κάποιος παραπάνω) και δεύτερον βλέποντας το παιχνίδι του Σπυρόπουλου σήμερα ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ πρέπει να πάρει πόδι από τον παναθηναικό όσο γίνεται πιο γρήγορα . όσο για τους Ελβετούς , μια απαριά και μισή σαν ομάδα , αλλά βλέπω να προκρίνονται με παρόμοιο τρόπο όπως είχε γίνει και με τους τούρκους , όπου συμπτωματικά (???????) στον μεταξύ τους αγώνα πάλι ο αγκούρας ο βέλγος ήταν διαιτητής . O κανονισμος ειναι ξεκαθαρος.Μετα την πρωτη παρατηρηση ο παικτης τιμωρειται με κιτρινη καρτα. Επομενως παλι φταιει το κατεστημενο της Ευρωπης που εχει βαλθει να ξεκανει την προηγμενη ποδοσφαιρικα ελλαντα..
V for Vagelis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η δευτερη κιτρινη σε αυτον τον τυπο που ισχυριζεται οτι ειναι ποδοσφαιριστης ειναι περα για περα πεντακαθαρη και σωστη.Επι ενα λεπτο του κανει παρατηρηση να μην τραβαει και αυτος παιρνει καροτσακι τον ελβετο.Βεβαια στο ελλαντα εχουν μαθει αλλιως.Το καλυτερο ειναι ολοι αυτοι οι καημενοι αμπαλοι που ειναι τωρα στο στουντιο του mega και μυξοκλαιγονται για το ποδοσφαιρικο μεγαθηριο της ελλαδας και βγαζουν διαιτητες παγκοσμιου κλασης να κρινουν.ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ??Διαιτητες και ποδοσφαιριστες που ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτους? Καποιος φιλος αναρωτηθηκε για τον Γιακιν.Ο Γιακιν σε ολη την πορεια του ηταν παικτης κοσμημα για την Ελβετια.Για ποιο λογο να ερθει σε μια υποδεεστερη σε ολους τους τομεις χωρα?Χαζος ειναι? Το χουμε παραξυλώσει με αυτόν τον Βύντρα (ίσως επειδή μας έχει δώσει αυτός το δικαίωμα), έχουμε φτάσει στο σημείο να δικαιολογούμε λάθη διαιτητών εις βάρος μας. Άμα ήταν να μοιράζει κίτρινες για κάθε άγγιγμα, τότε το ματς θα έλιγε πριν το ημίχρονο... Κατά τ άλλα δε παίξαμε κι άσχημα, τρέξαμε αρκετά και δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Ντάξει, το πρώτο γκολ στημένη φάση ήταν, το δεύτερο δικαιολογείται κάπως μια και ρισκάραμε παίζοντας με λιγότερους πίσω.
john1987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι δυνατον να παρακαλατε να αποκλειστουμε ρε παιδια ελεος.Οταν παιρναμε το Euro ομως,θελατε να το παρει η Πορτογαλια που ειχε πιο ποιοτητα ε? Ενταξει,ειχαμε σοβαρες απουσιες,παιζαμε με 10 παικτες ενα ολοκληρο ημιχρονο,συμβαινουν αυτα. Η δευτερη κιτρινη ΔΕΝ υπαρχει. Ο Πατσα μια χαρα μου φανηκε. Απλα το συστημα με 3 σεντερ μπακ + 3 επιθετικους (Αμανατιδης-Χαριστεας-Σαλπιγγιδης/Σαμαρας) αμφιβαλλω ποσο τραβαει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι δυνατον να παρακαλατε να αποκλειστουμε ρε παιδια ελεος.Οταν παιρναμε το Euro ομως,θελατε να το παρει η Πορτογαλια που ειχε πιο ποιοτητα ε? Αν παρακολουθησες τη λογικη μου ισως καταλαβαινες... Οταν παιζαμε με πορτολογια ΗΘΕΛΑ να το παρουμε, αλλα παραλληλα ΗΞΕΡΑ οτι ειχα χειροτερη ομαδα. Χαρηκα που το πηραμε, ηξερα ομως οτι μου κατσε απο το πρωτο ως το τελευταιο ματς (πλην αυτου με της Γαλλιας που ημασταν καλυτεροι). Επειδη λοιπον στο μουντιαλ που παιζουνε πολυ καλυτερες ομαδες αποτι στο Ευρω, θελω να δω και κανα ματς της προκοπης, απο το να βλεπω τους δικους μας να ταμπουρωνονται και να ψαχνουν γκολ απο καμια κουτση αντεπιθεση η απο καμια στημενη φαση, προτιμω να αποκλειστουμε απο νωρις. Επισης εκτος απο τα ματς που θα μεταδιδει η ΕΡΤ, προτιμω να βλεπω σχολιασμο και ριπλει απο μεγαλα ματς κατι που θα εκλειψει σε περιπτωση που η εθνικη μας προκριθει. ΠΧ αν σημερα ηταν παιχνιδι μουντιαλ και παραλληλα με το δικο μας ειχε κανα τρελο ματσακι τυπου Μεξικο-Παραγουαη (μην πω τα κλισε Αργεντικη Βραζιλια κλπ) τωρα θα μου αναλυανε για κανα μισαωρο την φαση της κοκκινης, αντι να μου δειξουν τη μπαλαρα που παιχτηκε στο αλλο παιχνιδι. Ε δεν...Αν ηταν να περασουμε μουντιαλ και να ειχαμε ελπιδες για μια διακριση η εστω για μια καλη εμφανιση, τοτε θα θελα να συνεχισουμε. Τωρα τι νοημα εχει να βλεπω την ΕΡΤ να μου δειχνει και να μου κανει πλυση εγκεφαλου με τη μεγαλη Εθνικη? Ελληναρας δεν ειμαι, κουτοχορτο δε τρωω. Αμπαλοι ειμαστε, εκνευριστικο ποδοσφαιρο παιζουμε, εκτος αν πεσουμε σε κανα καλο αντιπαλο, οποτε απολαμβανουμε το παιχνιδι του αντιπαλου. Εχω συνηδητοποιησει δοξα τω θεω οτι ετσι και βγουμε μουντιαλ κινδυνευουμε με διασυρμους εαν τυχουμε σε κανα βαρβατο ομιλο οπως το 94. Αρα ψαχνω ΕΝΑ λογο να βγουμε μουντιαλ, πλην του Ελληναραδικου ενσικτου μου, να βλεπω διαφορους τυπους με περικεφαλαιες να τραγουδανε στην κερκιδα τον Εθνικο μας Υμνο λες και κανουμε την Επανασταση του 21.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.