Iron_man21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 εγώ απο παλια που ο Ροναλντινιο ήταν στην Μπαρτσελόνα μου άρεσε παρα πολύ......Τωρα που είναι στην Μιλαν πιστευω πως οι επιδοσεις ειναι πολυ νταουν[και την τελευταία χρονια στην Μπαρτσα ηταν χαλια]
alexdelpiero Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ούτε για την Ελλάδα δεν πιστεύω πως κάνει.Αυτά που κάνει στην Βραζιλία τα κάνει γιατί δεν μαρκάρουν.Δεν ξέρουν την λέξη άμυνα. Ο Ροναλντο αν επαιζε στην Ελλαδα θα εβαζε πανω απο 20.Εδω σττο ελληνικο πρωταθλημα βγαινει δυο χρονια πρωτος σκορερ ο Μπλανκο που δεν εχει τεχνικη,τριπλα,κοντρολ κ οργιασε ο Νταρκο που προερχοταν απο αγωνιστικη κοιλια 2 ετων.Σιγουρα ο Ροναλντο θα βαζε περισσοτερα απο τον Ντιογκο.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σιγουρα ο Ροναλντο θα βαζε περισσοτερα απο τον Ντιογκο. O oποιος Ντιογκο παρεπιπτοντως εχει λιγοτερα γκολ απο 3-4 παικτες που δεν παιζουν καν φορ Ναι, ξερω πως προκαλω flame με αυτο που γραφω αλλα δεν αντεχεται αλλο το "να βρει 11 Ντιογκο", δεν αντεχεται με το ζορι να βγει παικταρας ο Ντιογκο, ο επιθετικος που τον σημαδευαν ολα τα χαφ αλλα εβαλε οσα ο Πετροπουλός Δεν γινεται να θεωρειται καλυτερος επιθετικος απο αλλους και αλλους που βαζουν περισσορα γκολ ή βγαζουν περισσοτερες πασες! Δεν σκοραρει πολυ, δεν πασαρει πολυ, απλα κανει τριπλες και εχει καλο κοντρολ και ξεπεταγμα και ομως καποιοι μας λενε για την Τσελσι που τον θελει με 30Μ. Επειδη δλδ βγηκε καλυτερος του Μπελουτσι πρεπει να τον δεχτουμε για παικταρα επειδη "ανοιγει χωρους" ξερω γω
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ο Ντιόγκο έβαλε γκολ βαθμούς... όχι τα τριτοτέταρτα γκολ στον Εργοτέλη (oh wait... εκεί δεν έβαλε... )
johnyboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Είναι φορ για την Ελλάδα.Στην Ελλάδα και ο μάντζιος φορ είναι. Για Αγγλία και Ισπανία θέλει πολύ ψωμί ακόμα.Και αν δεν φύγει τώρα δεν θα μάθει ποτέ την θέση του φορ.Εχει τα χαρακτηριστικά να γίνει ένας μεγάλος φορ αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ.Και στην Ελλάδα στο μόνο που θα δουλέψει είναι στο να πέφτει κάτω.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ποια γκολ βαθμους εχει δωσει ρε παιδια? 2η αγωνιστικη με την Ξανθη, πασο 3η αγωνιστικη κανει το 3-0 με τις Σερρες 5η αγωνιστικη κανει το 2-0 με την ΑΕΚ 10η αγωνιστικη κανει το 2-0 με τον ΠΑΟΚ 12η αγωνιστικη κανει το 2-0 στο 4-1 με τον Πανιωνιο 19η αγωνιστικη κανει το 1-0 στο 2-1 επι του ΟΦΗ σε ματς που το 2-1 το εκανε ο Γκαλετι Εχει δλδ βαλει -6 γκολ στο πρωταθλημα οντως 17ος σκορερ!!! -1 γκολ εκτος εδρας! -Εχει δωσει 3 βαθμους με τα γκολ του, αντε να στους κανω 4 με του οΦΗ Σοβαρα μιλαμε τωρα?Πρεπει να εντυπωσιαστω δλδ εγω απο αυτον τον επιθετικο? Στο Κυπελλο εχει βαλει 1 γκολ στον Διαγορα, 1 στον ΠΑΟΚ και στην ουσια πιανει πελατη τον Αστερα και του βαζει 3 μπαλακια(οσα εκατσε ο Μαντζιος στην Βερντερ, αρα ο Μαντζιος ειναι τουλαχιστον Λουκα Τονι) Τι να κανουμε, αφου μας ειπανε οι Χελακηδες και ο Προεδρος οτι ειναι παικταρας, ειναι παικταρας
afentiko7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Σοβαρα μιλαμε τωρα?Πρεπει να εντυπωσιαστω δλδ εγω απο αυτον τον επιθετικο? Kαλά μην τον επάρεις ρε παιδί μου. Ασε να τον εκρατήσουμε εμείς, μαζί με τα άλλα παλτά. Εσύ μείνε με το γκάμπριελ.
alexzzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Όταν σου κάνει δηλαδή το 2-0 με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι το ίδιο με τα τριτοτέταρτα του Πετρόπουλου δηλαδή... εγώ ναι, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα νούμερα του... αλλά από την δουλειά του είμαι. Τώρα αν θες να το πας σε Χειλάκιδες και προέδρους, δεν θα ακολουθήσω...
alexdelpiero Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 O oποιος Ντιογκο παρεπιπτοντως εχει λιγοτερα γκολ απο 3-4 παικτες που δεν παιζουν καν φορΝαι, ξερω πως προκαλω flame με αυτο που γραφω αλλα δεν αντεχεται αλλο το "να βρει 11 Ντιογκο", δεν αντεχεται με το ζορι να βγει παικταρας ο Ντιογκο, ο επιθετικος που τον σημαδευαν ολα τα χαφ αλλα εβαλε οσα ο Πετροπουλός Δεν γινεται να θεωρειται καλυτερος επιθετικος απο αλλους και αλλους που βαζουν περισσορα γκολ ή βγαζουν περισσοτερες πασες! Δεν σκοραρει πολυ, δεν πασαρει πολυ, απλα κανει τριπλες και εχει καλο κοντρολ και ξεπεταγμα και ομως καποιοι μας λενε για την Τσελσι που τον θελει με 30Μ. Επειδη δλδ βγηκε καλυτερος του Μπελουτσι πρεπει να τον δεχτουμε για παικταρα επειδη "ανοιγει χωρους" ξερω γω Συμφωνω απολυτα.Ο Ολυμπιακος δηλαδη εψαξε ολη τη Βραζιλια κ εδωσε ενα τσουβαλι λεφτα για να παρει το Ντιογκο?11 εκ για τον επιθετικο μιας νεοφωτιστης ομαδας που δεν εχει δα κ καμια σπουδαια τεχνικη καταρτιση.Ενα γερο παιδι ειναι που παιζει καλα με το κεφαλι.Τετοιους βρισκεις ευκολα στην αγορα κ με σαφως λιγοτερα λεφτα.
alexzzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 για αυτό και άλλωστε έχει γεμίσει ο τόπος με δαύτους...
alexdelpiero Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Απο Μαντζιους,Μπλανκο κλπ σιγουρα ειναι καλυτερος αλλα δεν ειναι ο φορ που σε υψηλο επιπεδο θα σου κανει την διαφορα.Σε τεχνικη ο Μουσλιμοβιτς ειναι ανωτερος του.
biscoto Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 πως ειναι καλυτερος δηλαδη? λογω μαυρισματος? ή χτενισματος? ο σεντερ φορ φενεται στα goal... αν δεν βαζει goal τι να τον κανω? τον βγαζω και παιζω κανα συστημα α λα Ρομα...
afentiko7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 πως ειναι καλυτερος δηλαδη? λογω μαυρισματος? ή χτενισματος? ο σεντερ φορ φενεται στα goal... αν δεν βαζει goal τι να τον κανω? τον βγαζω και παιζω κανα συστημα α λα Ρομα... θύμησε μου ποια από τις 4 ομάδες των ημιτελικών του chl έχει καθαρόαιμο επιθετικό μπροστά? Αλά ζλάταν ένα πράμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.