pournaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Επειδή είσαι ανίκανος να καταλάβεις τη σημασία της χειρονομίας αυτής, θα πρότεινα να αφήσεις το συγκεκριμένο ζήτημα. Luci, θα γινω ομως κακος αν πω οτι αν δεν υπηρχαν καμερες και φωτογραφοι, αυτη η χειρονομια, δε θα γινοταν;
Teaser Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλά μιλάμε, μόνο ο pournaras κατάλαβε ακριβώς τι θέλω να πω με όλο αυτό. Ο άλλος ψάχνει τη σημασία στη χειρονομία ενός τριανταφύλλου, ο άλλος ψάχνει επιχείρημα για να καταλάβει ότι τα πάντα γίνονται για το θεαθήναι και όχι την ουσία και περιμένετε να πάρω τίποτα από αυτά στα σοβαρά? Τουλάχιστον αν το λέγατε με σωστό τρόπο μπορεί και να απαντούσα! "θα γινω ομως κακος αν πω..." Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όταν αυτό γίνεται εντός κάποιων πλαισίων και σύμφωνα με τους κανόνες του φορουμ. Όποιος δεν θέλει να συμμετέχει δεν συμμετέχει και όποιος διαφωνεί με τον συνομιλητή του μπορεί να εκφράσει τη διαφωνία του ευπρεπώς. Όχι σαν ζώο. Τώρα, τις προσωπικές επιθέσεις και διάφορες υπόνοιες περί επιπέδου αντίληψης τις έχω γραμμένες μαζί με αυτούς που τις εκφράζουν. Στο θέμας μας. Αμφιβάλω αν κάποιοι απο εδώ έχουν κατέβει σε πορεία για να δουν τι γίνεται και να μάθουν κάποια πράγματα εκτός τηλεόρασης. Έχω πάει πολλές φορές και εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις ο αστυνομικός προκαλείται και γίνεται αντικείμενο χλευασμού χωρίς να έχει κάνει πραγματικά τίποτα.(την συγκεκριμένη στιγμή) Αν όλοι αυτοί που συγκεντρώνονται είχαν ως σκοπό την διαμαρτυρία για την κατάντια, τα προβλήματα τους και τη σαπίλα του κράτους θα άφηναν το ματατζή στην ηρεμία του. Και πάω στοίχημα ότι δεν θα γινόταν τίποτα. Το υπογράφω αυτό. Μου έχει τύχει να βρεθώ σε πορεία για εργατικά και άκουγα το σύνθημα "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" Άλλα αντι άλλων... Και έκανα το σταυρό μου. Λες και οι μπάτσοι φταίνε που κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους από κάποια εταιρία. Μετά μου λέτε για χειρονομίες και σημασίες. Μηδέν, τίποτα. Βλακεία είναι αυτό όχι χειρονομία. Όλη η βαβούρα γίνεται με σκοπό να πάρει κάποια πλάνα η κάμερα και μετά τίποτα. Τα μάθαμε πλέον.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Έχω πάει πολλές φορές και εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις ο αστυνομικός προκαλείται και γίνεται αντικείμενο χλευασμού χωρίς να έχει κάνει πραγματικά τίποτα.(την συγκεκριμένη στιγμή) Διατηρουμε το δικαιωμα να κραζουμε για ολες τις αλλες στιγμες... Ευχαριστουμε.
@@sos@@ Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όλη η βαβούρα γίνεται με σκοπό να πάρει κάποια πλάνα η κάμερα και μετά τίποτα.Τα μάθαμε πλέον. Eίδες κανένα πλάνο από τις συμπλοκές στις φυλακές Αυλώνα πριν 10 μέρες ; από την Σύρο ; από τον Ελαιώνα Θηβών ; από την Καλοσκοπή ;......... Ηρωες δεν γίνονται αυτοί που τους τραβάν οι κάμερες , ήρωες γίνονται αυτοί που ξεπερνούν τον ανθρώπινο μέσο όρο με τις πράξεις τους .( για αυτό και δεν υπάρχει δεξιών αντιλήψεων ήρωας ). Καλά έκανες και κατέβηκες σε πορεία αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα από αυτήν την αγωνιστική σου κίνηση .
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Luci, θα γινω ομως κακος αν πω οτι αν δεν υπηρχαν καμερες και φωτογραφοι, αυτη η χειρονομια, δε θα γινοταν; Καθόλου. Όπως δε θα ήσουν αν έλεγες πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, οι κρανοφόροι παλίκαροι θα είχαν μοιράσει ξύλο με το τσουβάλι. Αυτό είναι το νόημα της χειρονομίας, "οι δουλειές γίνονται και χωρίς βία και από τις 2 μεριές". Αλλά όταν έχεις 380 αληταράδες, 20 τελειωμένους με κουκούλες, 20 εγκάθετους με κουκούλες, 40 με στολή και 300 στο κοινοβούλιο, πως να γίνει δουλειά.
pournaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καθόλου. Όπως δε θα ήσουν αν έλεγες πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, οι κρανοφόροι παλίκαροι θα είχαν μοιράσει ξύλο με το τσουβάλι. Αυτό είναι το νόημα της χειρονομίας, "οι δουλειές γίνονται και χωρίς βία και από τις 2 μεριές". Αλλά όταν έχεις 380 αληταράδες, 20 τελειωμένους με κουκούλες, 20 εγκάθετους με κουκούλες, 40 με στολή και 300 στο κοινοβούλιο, πως να γίνει δουλειά. Δε διαφωνω καθολου. Απλα επειδη τους τελευταιους 300 ειναι σχετικα δυσκολο να τους διωξεις αμεσα, το εχω αναφερει πολλες φορες, τοσα χρονια ποσο δυσκολο ειναι για τους σωστους εργατες-φοιτητες-οικοδομους-υπαλληλους-ατομε που εχοουν γενικοτερα καποιο προβλημα που τους ωθει σε πορεια, να διωξουν απο μονοι τους 460 μπαχαλους; (τα νουμερα πως σου εκατσαν ετσι; ) Αν εφευγαν οι αληταραδες (γενικοτερα) δεν θα ηταν και οι 300 αναγκασμενοι να μην κανουν καμμια λαθους κινηση μιας και δεν θα ειχαν αφορμη; Ενω τωρα απο αφορμες δοξα τον Αλλαχ δεκαδες σε καθε πορεια, ικανες να στειλουν στο νοσοκομειο παρα πολλα ατομα και απο τις 2 πλευρες.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τα δικάβαλα πάντως δεν είναι κ ότι πιο ασφαλές για γρήγορη οδήγηση και παρεμβάσεις.Ειδικά ο πίσω επιβάτης που δεν έχει την αίσθηση της οδήγησης αν στουκάρει πουθενά το μηχανάκι θα βρεθεί σε κανα μπαλκόνι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Που κολανε οι καγκουρες στην φωτογραφια με την "Ομαδα Δελτα" ? 2ο αστειο: Η "ομαδα Εψιλον" λογικα θα ειναι η επομενη "ειδικη" "ομαδα" "αστυνομικων"?
@@sos@@ Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 2ο αστειο: Η "ομαδα Εψιλον" λογικα θα ειναι η επομενη "ειδικη" "ομαδα" "αστυνομικων"?Η επόμενη "ομάδα" των μπάτσων δεν θα λέγεται "Εψιλον " αλλά " ΄Ητα " , να μου το θυμηθείς και δεν είναι αστείο .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Επειδή παρατηρείται η αναδημοσίευση όλο και περισσότερων κείμενων χωρίς να μνημονεύεται η πηγή και να παρατίθεται και το σχετικό link, υπενθυμίζω για άλλη μία φορά ότι οποιαδήποτε αναδημοσίευση κείμενου χωρίς ρητή αναφορά σε συγκεκριμένη πηγή με link αφαιρείται άνευ ετέρου.
afentiko7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Eχεις δικιο κανεις 80χρονος δεν πειναει απ τη συνταξη του, κανεις εργαζομενος δεν μενει ανεργος απ το εργοστασιο που κλεινει, κανεις φοιτητης δε διαμαρτυρεται επειδη η σχολη του δεν εχει τα βασικα για να γινει το μαθημα Καταλαβαίνεις ότι το 3ο επιχείρημα παραείναι αστικό. Το να μην έχει η σχολή σου quadcore δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση σου να διωξουν απο μονοι τους 460 μπαχαλους; Δε θέλουν. Η μάλλον το θεωρούν φυσικό επακόλουθο. Α και οι "μπάχαλοι" δεν είναι ρομπότ. Μπάχαλος γίνεται ο καθένας, από καταστασιακής αποψης. Βέβαια ο μπάχαλος μπορεί στην επόμενη πορεία να μην πετάξει ούτε το καπάκι από το μπουκάλι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Α και οι "μπάχαλοι" δεν είναι ρομπότ. Μπάχαλος γίνεται ο καθένας, από καταστασιακής αποψης. Βέβαια ο μπάχαλος μπορεί στην επόμενη πορεία να μην πετάξει ούτε το καπάκι από το μπουκάλι. Συμφωνω με τον ομνι εδω. Υ.Γ Που ησουν χαμενος εσυ ?
jason_rethymno Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τι γίνεται με τον αστυνομικό ζει ή πέθανε?
Garnele Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ζει φαντάζομαι. Αν είχε πεθάνει θα έβγαιναν τα τανξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.