Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το θεμα δεν ειναι ΤΙ νομισε η κυρατσα , το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ παρεμβαινεις σε στιγμη ελεγχου/συλληψης.

Εσύ που έγραψες 1000 σωστός , δώσε τον νόμο που γράφει για τις έρευνες .

Οι απόψεις σου δεκτές αλλά είναι υποκειμενικές και παραμένουν απόψεις .

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δωσε εσυ το νομο που λεει οτι ο πολιτης μπορει να παρεμβαινει σε ελεγχο.συλληψη της αστυνομιας και ασε αυτα τα φιλελευθερα.. ελεος πια η δημοκρατια εχει καταντησει γλυφιτζουρι

Δημοσ.
δωσε εσυ το νομο που λεει οτι ο πολιτης μπορει να παρεμβαινει σε ελεγχο.συλληψη της αστυνομιας και ασε αυτα τα φιλελευθερα.. ελεος πια η δημοκρατια εχει καταντησει γλυφιτζουρι
Μα νομίζω πως εσύ τον επικαλείσαι για αυτό οφείλεις για την εξέλιξη τις κουβέντας να μας τον αναφέρεις .

Όσο για την ταμπέλλα την προσπερνώ γιατί προφανώς δεν την αναγνωρίζεις εννοιολογικά αλλά και δεν με καλύπτει .

Δημοσ.

Το ποση ελευθερια ζητουμε για τον εαυτο μας για να μπορουμε να αισθανομαστε και να ζουμε ανετα, ή το ποση ελευθερια απαιτουμε να ΜΗΝ εχει ο διπλανος μας, ετσι ωστε να μπορουμε να αναπνεουμε εμεις, ειναι καθαρα υποκειμενικα ζητηματα και θεωρω πως σ αυτο παιζει μεγαλο ρολο η παιδεια και η μορφωση που εχουμε λαβει..

Δημοσ.

Παιδιά μη γίνεστε αγενείς, καλά τα λέει. Πολύ αέρα έχει πάρει ο κώλος μας με αυτές τις φιλελεύθερες απόψεις, καιρός να εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα. Άντε πια, γέμισε ο τόπος άπλυτους, μακρυμάλληδες χίπηδες.

Δημοσ.
Παιδιά μη γίνεστε αγενείς, καλά τα λέει. Πολύ αέρα έχει πάρει ο κώλος μας με αυτές τις φιλελεύθερες απόψεις, καιρός να εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα. Άντε πια, γέμισε ο τόπος άπλυτους, μακρυμάλληδες χίπηδες.
Μα οι φιλελεύθεροι είναι πλυμένοι ,κοντοκουρεμένοι και κουστουμαρισμένοι .

Όσο για τα σκληρότερα μέτρα συμφωνώ , να τους κλείσουμε στα μπουντρούμια ... τους ...παλιο...φιλελεύθερους .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:46 ----------

Η παρεμπόδιση αστυνομικής έρευνας (όπως πολύ σωστά είπε ο Death Lord :shock:) είναι αδίκημα. Ένα και ένα κάνουν δύο. Τόσο απλά. Τέλος.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό και αυτό έκανε η κυρία που μάλλον γνώριζε τι κουμάσια ήταν οι κύριοι.Συνένοχη! ας περάσει μερικά χρονάκια μέσα τώρα.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο,στην 50χρονη γυναίκα που ενεπλάκη στην αιματηρή συμπλοκή στην Κυψέλη μεταξύ δύο αστυνομικών και δύο αγνώστων, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός αστυνομικού.

Η 50χρονη κρίθηκε ένοχη για την κατηγορία της απελευθέρωσης κρατουμένου, αλλά της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό ότι μετά το συμβάν βοήθησε τους δύο τραυματίες αστυνομικούς δίνοντάς τους το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τα στοιχεία της μηχανής που διέφυγαν οι δράστες.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε στην απολογία της ότι αντέδρασε στον έλεγχο των δύο αστυνομικών γιατί στο σκοτάδι νόμισε πως ελεγχόμενος ήταν οικογενειακός της φίλος με το οποίο είχε συνεννοηθεί να περάσει από την οδό Σκιάθου για να πάρει το αυτοκίνητό της. ΠΗΓΗ http://www.enet.gr/?i=news.el.home&id=32379

Από πότε οι φωνές απελευθερώνουν ανθρώπους ;

Δημοσ.
Από πότε οι φωνές απελευθερώνουν ανθρώπους

ΑΝ ειμασταν παρεα και προσπαθουσαν να σε συλαβουν και φωναζα εγω "μπατσοι εχω οπλο πανω μου θα το βγαλω και θα σας σκοτωσω" και με το που πεφταν πανω μου τους τη μπουμπουνιζες εσυ απο πισω τοτε θα εβλεπες ποσο ευκολα οι φωνες εκτος απτο να ελευθερωνουν ανθρωπους μπορουν και να τους σκοτωνουν.

Οσο για τη συγκεκριμενη κυρια το βαρος που θα εχει στη συνειδηση της θα ειναι μεγαλο και καλα να παθει αφου ολοι θελουν να ανακατευονται παντου. Ας κοιταει ο καθενας και λιγο την παρτυ του...σαυτη τη χωρα νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα.

Δημοσ.
ΑΝ ειμασταν παρεα και προσπαθουσαν να σε συλαβουν και φωναζα εγω "μπατσοι εχω οπλο πανω μου θα το βγαλω και θα σας σκοτωσω" και με το που πεφταν πανω μου τους τη μπουμπουνιζες εσυ απο πισω τοτε θα εβλεπες ποσο ευκολα οι φωνες εκτος απτο να ελευθερωνουν ανθρωπους μπορουν και να τους σκοτωνουν.
Ντάξ , τότε και εγώ άμα φωνάξω στακαμάν θα είμαι κατηγορούμενος για την δολοφονία του superμπάτσου της ομάδας φάγε.

Ας κοιταει ο καθενας και λιγο την παρτυ του...σαυτη τη χωρα νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα.
Tο αντίθετο μάλλον συμβαίνει , αλλά από την μία την προσφωνούσατε υποτιμητικά κυράτσα . Ε, ναι λοιπόν εμείς οι κυράτσες ίσως να έχουμε περισσότερο ψυχή από ευνουχισμένους "άνδρες" . Ακου κυράτσα .... αν κάποιος χαρακτήριζε έτσι την μαμά σας θα βγάζατε το αντριλίκι σας αμέσως ...
Δημοσ.

Τα ειπαμε αυτα...

ειμαστε φιλανθρωποι... σε συγκεκριμενους ανθρωπους...

ειμαστε κατα των δολοφονιων... για συγκεκριμενα επαγγελματα...

και παει λεγοντας.

Η υποκρισια της υποκρισιας.

Επισης φιλε @@SOS@@, αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου απο πανω θα δεις οτι αναφερομαι σε "κυρια" και οχι σε "κυρατσα".

Δημοσ.
Κοίτα αν σε πείραξε το κυράτσα σαν χαρακτηρισμός ειλικρινα δε μπορώ να καταλάβω πως δε θεωρείς τραβηγμένο να μιλάς αναφερόμενη σε νεκρό άνθρωπο με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς όπως superμπάτσος, ομάδα φαγε κτλ
Nομίζω πως δεν έχεις καταλάβει την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου και στον άνθρωπο που του δίνεται πολιτειακή εξουσία .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ----------

Τα ειπαμε αυτα...

και παει λεγοντας.

Επισης φιλε @@SOS@@, αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου απο πανω θα δεις οτι αναφερομαι σε "κυρια" και οχι σε "κυρατσα".

Ναι ρε φίλε είναι διαφορετικά να σε σκοτώνει ... ένας παγωτατζής και διαφορετικά να σε προστατεύει σκοτώνοντας σε ένας μπάτσος .

Ναι δεν το έγραψα για σένα αλλά δεν ήθελα να βάλω και άλλη παράθεση .

Δημοσ.
Κοίτα αν σε πείραξε το κυράτσα σαν χαρακτηρισμός ειλικρινα δε μπορώ να καταλάβω πως δε θεωρείς τραβηγμένο να μιλάς αναφερόμενη σε νεκρό άνθρωπο με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς όπως superμπάτσος, ομάδα φαγε κτλ

Πέθανε κάποιος εκ των 2;

Για αρχή λέω να μας δώσεις εσύ το νόμο που λέει ότι ο Γαλλικός καφές είναι νόμιμο ρόφημα.

Κατά τα άλλα, κάποιος ισορροπημένος στο θρεντ να πούμε καμιά κουβέντα υπάρχει; Γιατί ως τώρα βλέπω τους Robin του Μπατ-μπάτσου του ήρωα και την αντίπαλη όχθη που κοντεύει να συμπεράνει πως "καλά να πάθει ο μπάτσος αφού δεν είχε μεταλλικό περίβλημα το δέρμα του". Προφανώς και η μαλάκω να μπει μέσα, δεν κατάλαβα δηλαδή που είναι το πρόβλημα με τον έλεγχο στοιχείων; Δηλαδή αν με σταματήσουν εμένα για τυπικό τσεκ, πρέπει να πεταχτούν 2-3 κυράτσες να φωνάζουν "αφήστε το παιδί ήσυχο παλιοαλήτες, θα του κάνετε δαχτυλιές στην ταυτότητα"; Και στην τελική, μια χαρά απέδωσε ο έλεγχος, από την άποψη πως οι ελεγχόμενοι ήταν λαμόγια.

Υποθέσεις του στυλ "κάνανε τράμπα την πρέζα με τους μπάτσους", "αγοράζανε οι μπάτσοι φωτογραφίες ανήλικου πορνό" και "κανονίζανε την εισβολή των αρειανών" οκ, όπως τη βρίσκετε ρε παιδιά. Είπαμε, ζώα στην πλειοψηφία τους οι μπλε, αλλά μη τους βρίζουμε και επειδή ματώνουν όταν τους πυροβολεί κάποιος.

Δημοσ.

Άσε, ξύπνησε η κάθε μαλακοκυράτσα και νομίζει ότι ο κόσμος της ανοίκει.

Μπες μέσα τώρα, γιατί για εκεί είσαι. Μην πω για χειρότερα και κατηγορηθώ...

Δημοσ.
Τα ειπαμε αυτα...

και παει λεγοντας.

Ρε συ Hamurabi, έχεις την εντύπωση πως γουστάρει κανένας εδώ μέσα να σκοτώνεται κάποιος, ότι και αν είναι αυτός, ότι και αν έχει κάνει?

Φυσικά και απευχόμαστε όλοι εδώ μέσα (θέλω να πιστεύω) τέτοια περιστατικά.

Όχι δεν έχουμε κόμπλεξ με όσους είναι στην αστυνομία, ούτε θέλουμε το κακό τους.

Το καλό όλων μας θέλουμε, και όταν αυτοί που υποτίθεται πως το προστατεύουν κάνουν το αντίθετο, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να εξοργιζόμαστε.

Την υποκρισία που ακριβώς την βλέπεις? Επειδή δεν έγινε πορεία?

Πορεία με τι θέμα? Πάρτε τα όπλα από τους εγκληματίες? Τόσο χαμηλά να πέσουμε δηλαδή, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα αυτονόητα?

Αν θες να το πάμε λίγο μακριά, οι πορείες που γίνονται για τον ρατσισμό, τα εργασιακά δικαιώματα, την εκπαίδευση κλπ, γίνονται για να μπορούμε όλοι να ζούν με αξιοπρέπεια, και να μην χρειάζεται να καταφεύγουν κάποιοι στην εγκληματικότητα.

Αυτές τις πορείες λοιπόν, που εν τέλη διεκδικούν εμμέσως την εξαφάνιση τέτοιων εγκληματικών περιστατικών όπου θύματα είναι και οι αστυνομικοί, κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους φροντιζουν να τις πνίγουν στα δακρυγόνα.

Κομματάκι ειρωνικό δεν είναι?

Για να τα ξεχωρίζουμε εν τέλη, και να μην θίγεσαι, δεν είναι οι αστυνομικοί η ρίζα του πρόβληματος.

Ούτε καν οι κακοί/ανεκπαίδευτοι/κομπλεξικοί/ψυχοπαθείς αστυνομικοί είναι η ρίζα του προβλήματος. Είναι όμως εν μέροι η επέκταση αυτού που συχνά δρα ως δεξί του χέρι, και εκ των πραγμάτων δέχεται την ανάλογη κατακραυγή.

Το ρίζα του προβλήματος έχει κοινωνικό/πολιτικό χαρακτήρα.

Πάνω σε αυτό πρέπει να βασιστεί η κουβέντα, αντί να αναλωνόμαστε σε χαρακτηρισμούς οι μεν με τους δε, με υφάκι οπαδικό.

Όταν κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν και έννοιες χωρίς να γνωρίζουν την σημασία τους, καταντάει κωμικοτραγική η όλη φάση.

Τώρα θα μου πεις, δεν έχουν την στοιχειώδη λογική (ή δεν θέλουν να έχουν) να εστιάσουν στο πρόβλημα οι 300 που αποφασίζουν και διατάζουν, περιμένω να την βρω εδώ μέσα?

Δεν έχω να σου απαντήσω και πολλά σε αυτό.

Δημοσ.

Πρέπει κάποτε να σταματήσει η καραμελίτσα του νεκρού αστυνομικού. Όπως πριν από κάτι μήνες που βγήκε μια μούφα για έναν που πέθανε ενώ τον είχαν δείρει άσχημα, έτσι κι εδώ τον θάβετε πριν την ώρα του με σκοπό να πατήσετε πάνω στις ευαισθησίες μερικών και να κάνετε τα δικά σας.

Κανείς μας δε θέλει να σκοτώνονται άνθρωποι, ειδικά όταν δε φταίνε σε τίποτα. Με τέτοιες κινήσεις όμως πέφτετε πολύ χαμηλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...