Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οταν αναρωτιεσαι αν αυτη η κυρια εχει σχεση με την εγκληματικη πραξη ή οχι ... και δεις οτι το μητρωο της ειναι λερωμενο με εγκληματικη πραξη δεν σου λεει κατι αυτο;

Τι εννοεις αν μου λεει? Αν ειναι ενδειξη για περαιτερω ερευνα και καχυποψια, ναι συμφωνω.

Αποδειξη ομως του τυπου οτι ''εχει λερωμενο ποινικο μητρωο αρα κατι θα εκανε'' εγω δεν τη δεχομαι. Το οτι καποιος εχει υποπεσει σε αννομες πραξεις στο παρελθον δεν πρεπει και δεν μπορει να αποτελει την ταμπελα του εγκληματια που θα τον συνοδευει για μια ζωη.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οταν αναρωτιεσαι αν αυτη η κυρια εχει σχεση με την εγκληματικη πραξη ή οχι ... και δεις οτι το μητρωο της ειναι λερωμενο με εγκληματικη πραξη δεν σου λεει κατι αυτο;
Δεν ξέρω αν έχει μητρώο η κυρία, αλλά με αυτό που έκανε πρέπει να πληρώσει.

Η παρεμπόδιση αστυνομικής έρευνας (όπως πολύ σωστά είπε ο Death Lord) είναι αδίκημα. Ένα και ένα κάνουν δύο. Τόσο απλά. Τέλος.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό και αυτό έκανε η κυρία που μάλλον γνώριζε τι κουμάσια ήταν οι κύριοι.

Συνένοχη! ας περάσει μερικά χρονάκια μέσα τώρα.

Δημοσ.

η ομάδα Δέλτα σε δράση :

(κρυφή κάμερα καταγράφει την κακοποίηση χρυσαυγίτη. απομακρύνετε τα ανήλικα )

Δημοσ.

και εδω βλεπουμε εναν "αναρχικο" που ξεσπαει "πανω στο κρατος" για την οικονομικη κριση και την "αστυνομικη βια" , σε μια πλουσια περιοχη της αθηνας.

random οπως βλεπεις κατι τετοια εξυπνα post σαν αυτο που εκανες , ειναι ικανα να τιναξουν μια συζητηση στον αερα. αν δεν εχεις να πεις κατι, απλα αραξε.

Δημοσ.

Χαχαχαχ βγήκε με το φακό αυτός* που είχε τη κάμερα να εκφοβήσει και του σπασε το αυτοκίνητο για εκδίκηση...Εγώ απορώ αυτός κοιτούσε το μόνιτορ όλη την ώρα και πρόλαβε και τον είδε;

Πάντως απο μια μεριά παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο δεν το χε;Δε τον λυπάμαι καθόλου.

EDIT. *Απο τι κατάλαβα είδε τη κάμερα ενώ περνούσε (2η κάμερα με υπέρυθρες γι αυτό και ο "μπλέ" φωτισμός)ανέβηκε την έσπασε σαν κύριος κ μετά κ το αυτοκίνητο.Kudos στον κύριο.Θα μπορούσε να υπήρχε μια πιο αναίμακτη λύση με μαύρο σπρέυ.

Δημοσ.
Τι εννοεις αν μου λεει? Αν ειναι ενδειξη για περαιτερω ερευνα και καχυποψια, ναι συμφωνω.

.

Aυτο ακριβως λεω, οποτε συμφωνουμε.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει μητρώο η κυρία, αλλά με αυτό που έκανε πρέπει να πληρώσει.

Η παρεμπόδιση αστυνομικής έρευνας (όπως πολύ σωστά είπε ο Death Lord) είναι αδίκημα. Ένα και ένα κάνουν δύο. Τόσο απλά. Τέλος.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό και αυτό έκανε η κυρία που μάλλον γνώριζε τι κουμάσια ήταν οι κύριοι.

Συνένοχη! ας περάσει μερικά χρονάκια μέσα τώρα.

1000 φορές σωστός ... τα'χαμε όλα εχουμε και τις κυρατσες τωρα , να τα καταργησουμε ρε παιδακι μου και να βγαλουμε αυτες στους δρομους.

Δημοσ.

Η παρεμπόδιση αστυνομικής έρευνας (όπως πολύ σωστά είπε ο Death Lord) είναι αδίκημα.

Επειδή αναφέρθηκε για 3η φορά , μήπως μπορεί κάποιος να μας γράψει τον νόμο για να τον διαβάσουμε ;
Δημοσ.

Ναι, βέβαια ακούστηκε πως η συγκεκριμένη κυράτσα νόμιζε πως ο τύπος που είχαν πιάσει οι αστυνομικοί ήταν γνωστός της και αντέδρασε. Επίσης πρόλαβε να δει τη πινακίδα και ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Δημοσ.
Ναι, βέβαια ακούστηκε πως η συγκεκριμένη κυράτσα νόμιζε πως ο τύπος που είχαν πιάσει οι αστυνομικοί ήταν γνωστός της και αντέδρασε. Επίσης πρόλαβε να δει τη πινακίδα και ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

το θεμα δεν ειναι ΤΙ νομισε η κυρατσα , το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ παρεμβαινεις σε στιγμη ελεγχου/συλληψης.

Και την πινακιδα ΔΕΝ την ειδε η κυρατσα αυτη , αλλα μια γειτονισα που ακουσε τη φασαρια και βγηκε να δει τι γινεται. Βγηκε σημερα στις ειδησεις και το ειπε και την εδειξε.

Δημοσ.
Kαι είπαν ακόμα ότι κάλεσαν ασθενοφόρο και περιπολικά απο το κινητό της τηλέφωνο γιατί η ομάδα φάγε δεν είχε ασύρματο . Που πας ρε καραμήτρο ....;
Δημοσ.
το θεμα δεν ειναι ΤΙ νομισε η κυρατσα , το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ παρεμβαινεις σε στιγμη ελεγχου/συλληψης.

Και την πινακιδα ΔΕΝ την ειδε η κυρατσα αυτη , αλλα μια γειτονισα που ακουσε τη φασαρια και βγηκε να δει τι γινεται. Βγηκε σημερα στις ειδησεις και το ειπε και την εδειξε.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό Μάκη; Επειδή δεν ξέρω ρωτάω... αν ισχύει τότε πάω πάσο.

Και πάλι όμως, αν με είχαν βάλει κάτω 2-3 αστυνομικοί και έβλεπε η μάνα μου το σκηνικό δεν νομίζω να μην αντιδρούσε, σωστά;

Kαι είπαν ακόμα ότι κάλεσαν ασθενοφόρο και περιπολικά απο το κινητό της τηλέφωνο γιατί η ομάδα φάγε δεν είχε ασύρματο . Που πας ρε καραμήτρο ....;

Είπαν ότι ο ελαφρότερα τραυματισμένος αστυνομικός κάλεσε βοήθεια απ' τον ασύρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...