elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Γιατί η κομμουνιστική Κίνα (στοιχειώδης απαίτηση του να μιλάμε για κάτι είναι να ξέρουμε πώς γράφεται) έχει καπιταλισμό. Όχι μα, όχι μου, ό,τι έχει επιχειρήσεις έχει καπιταλισμό, τελεία και παύλα. Εννοείς μη κρατικές επιχειρήσεις;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Γουστάρω. Γίνεται να χουμε κι εμείς αφεντικό έναν κοντό με μαύρα γυαλιά και μαλί καρφάκι; (χωρίς να συνεπάγεται ότι θα μας κ΄ψουν το ιντερνετ,γιατί εκεί μόνο αυτός έχει ;p) Και που εχουμε ιντερνετ τι κανουμε? Ολη μερα μαλακιζομαστε. Ξεεεερουν οι βορειοκορεατες. Εχουν και καλο λαο. Δεν ειναι μαμοθρεφτα σαν και εμας που τα θελουμε ολα ανεξαρτητα αν δεν μπορουμε να τα αγορασουμε, που θελουμε να εχουμε την απολυτη ελευθερια στα παντα ξερωντας οτι το μονο που θα παρουμε ειναι το 3ο το μακρυτερο. Αυτοι εκει εχουν μυαλο.
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Κανένα σύστημα δεν χτυπιέται σκοτώνοντας τα πιόνια Α, ρε γλεντια ... εδώ συμφωνούμε .....αλλά δεν ξέρουμε τίποτα ....ακόμα (και αν μάθουμε ποτέ ...παίζεται.) και με τον τον άγγλο στο ψυχικό ...έλεγαν ..πως ήταν απλό πιόνι ...αλλά αποδείχθηκε ..ότι αυτός ηγείτο .. aka κράτα πισινή .
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το να σκοτωνουν εν ψυχρο εναν ανθρωπο ειδικα με τετοιες ανανδρες μεθοδους το μονο που μου δειχνει εμενα ειναι οτι τα ατομα που βρισκονται πισω απο αυτο το περιστατικο ειναι καποια ηλιθια οντα τα οποια φοβουνται ακομα και τον ισκιο τους και οταν βρεθουν μονοι τους βαζουν τα κλαματα... Ντροπη τους... Δεν του εδωσαν καν προειδοποιηση, ο ανθρωπος δεν αντεδρασε καν... Αυτο ειναι τρομοκρατια???? Αυτο ειναι Μ@Λ@ΚΙ@.... Μονο ψυχοπαθεις μπορουν να χαρακτηριστουν. Σε ποιό κόσμο ζείς που νομίζεις οτι ο δολοφόνος θα δώσει και προειδοποίηση; Ή οτι αυτοί που πράττουν τέτοια φοβούνται και τον ίσκιο τους;Αν φοβόντουσαν ή κλαίγανε όπως λές θα τρέμαν και μόνο στην ιδέα τέτοιας αξιόποινης πράξης.Μην λέμε κ ότι θέλουμε,μιλάμε για στυγνούς δολοφόνους εδώ. Εγώ θα πώ κάτι άλλο όμως.Αν τα καρτοκινητά ήταν καταγεγραμμένα με όνομα κα ΑΦΜ,είχαμε κάμερες ακόμα και στο παχύ μας έντερο όπως οι Άγγλοι,και μας είχαν μπολιάσει και τσιπ σαν τα κατοικίδια,αυτός ο θάνατος θα είχε αποφευχθεί; Γνώμη μου? Π@π@ρια μάντολες θα είχε αποφευχθεί. Αν οι νόμοι και τα όργανα της τάξης ήταν πολύ πιο αύστηρα κ με περισσότερη εξουσία τέτοια περιστατικά θα έκλειπαν ή θα αυξανόντουσαν μέρα με τη μέρα; Όσο παραμελούμε τη παιδεία,τη μόρφωση,τον ορθολογισμό αλλά συνάμα προωθούμε την ημιμάθεια,τα κολλημένα πιστεύω των θρησκειών,φουσκώνουμε μυαλά για πατρίδες λοιπές μαλακίες τόσο οι άνθρωποι που θα παράγονται θα είναι σκάρτοι,απολίτιστοι και τα προβλήματα τέτοιου είδους δε πρόκειται να λυθούν ποτέ. Ας ελπίσουμε οι νέες γενιές που έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών να μπορέσουν να αναπτύξουν κριτική σκέψη και πολιτισμένη συμπεριφορά.Και αυτό το βλέπω να γίνετε σιγά-σιγά και χαίρομαι.Από την άλλη δε χαίρομαι τα κατάλοιπα (προηγούμενες γενιές) κάθε μέρα να γκρινιάζουν κ να τονίζουν το πόσο δύσκολή κ σκατά είναι η ζωή στους νέους.Κάποια στιγμή θα ξεφύγουμε από αυτό τον ηλίθιο τρόπο της κακομοιριάς κ της μιζέριας.Και δεν παίζουν ρόλο οι μισθοι σε αυτό...
teo64x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ειναι αστειο να πιστευει καποιος οτι οι τρομοκρατες πραττουν απο ιδεολογια και οποιαδηποτε συσχετιση με αριστερα και αναρχικους ακουγεται σαν ανεκδοτο Και αυτή είναι η πιο ισορροπημένη άποψη εδώ μέσα. Νομίζω με το παραπάνω μπορεί να συμφωνήσει κανείς, όσα ψηφία κι αν διαθέτει στο IQ του. EDIT: Τι είστε εσείς ρε, πότε τα γράψατε όλα αυτά. Εγώ περίμενα το παρόν να γίνει merge με το από πάνω.
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και αυτή είναι η πιο ισορροπημένη άποψη εδώ μέσα. Νομίζω με το παραπάνω μπορεί να συμφωνήσει κανείς, όσα ψηφία κι αν διαθέτει στο IQ του. Τεο ,σαν να αλλοιθωρίζεις σήμερις ή εμένα μου φαίνεται ;
teo64x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Όχι, εδώ τα έχω τα ματάκια μου. Απλά θεωρώ ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις, με τον "ιδεολογικό" μανδύα που επιλέγουν να φορούν, έχουν ως σκοπό μόνο να προβοκάρουν τον πραγματικό αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ οι πράξεις τους σε καμία περίπτωση (από τη σκοπιά μου, τουλάχιστον) δεν πολεμούν τον καπιταλισμό (την ανατροπή του οποίου, είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι μαζί του, είναι σίγουρα αυτό που υποτίθεται ότι έχει ως σκοπό κάθε αριστερή οργάνωση).
Critter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγω πάντως αποσύρομαι (και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα λειψω σε κανέναν ). Καλη συνέχεια παίδες...
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Όχι, εδώ τα έχω τα ματάκια μου. Απλά θεωρώ ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις, με τον "ιδεολογικό" μανδύα που επιλέγουν να φορούν, έχουν ως σκοπό μόνο να προβοκάρουν τον πραγματικό αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ οι πράξεις τους σε καμία περίπτωση (από τη σκοπιά μου, τουλάχιστον) δεν πολεμούν τον καπιταλισμό (την ανατροπή του οποίου, είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι μαζί του, είναι σίγουρα αυτό που υποτίθεται ότι έχει ως σκοπό κάθε αριστερή οργάνωση).O K σεβαστό ,αλλά γιατί αναφέρεσαι σε "τρομοκρατικές" και ουχί σε "επαναστατικές "οργανώσεις ; edit critter καληνύχτα ...μην είσαι σίγουρος ..ποτ'ε
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Επαναστάσεις με όπλα σε καθεστώς που έχουμε ακόμα δεν είναι απαραίτητες πιστεύω.Τσάμπα το αίμα. Αν είμασταν σαν τίποτα βολιβίες,μεξικά και αργεντινές μπορεί.
teo64x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σχεδόν όλες οι οργανώσεις τις αριστεράς αυτοπροσδιορίζονται επαναστατικές, προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλες. Υπάρχουν όμως, εκτός από τις επαναστατικές, και κάποιες "επαναστατικές", που μπορεί να εξυπηρετούν διάφορους άλλους σκοπούς. Σ' αυτές αναφέρομαι με τον (λίγο ασαφή ίσως) όρο "τρομοκρατικές".
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Επαναστάσεις με όπλα σε καθεστώς που έχουμε ακόμα δεν είναι απαραίτητες πιστεύω.Τσάμπα το αίμα.Αν είμασταν σαν τίποτα βολιβίες,μεξικά και αργεντινές μπορεί. Τι διαφορα εχουμε απο το Μεξικο και την Αργεντινη?
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και αυτή είναι η πιο ισορροπημένη άποψη εδώ μέσα. Νομίζω με το παραπάνω μπορεί να συμφωνήσει κανείς, όσα ψηφία κι αν διαθέτει στο IQ του. EDIT: Τι είστε εσείς ρε, πότε τα γράψατε όλα αυτά. Εγώ περίμενα το παρόν να γίνει merge με το από πάνω. +1 .
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σχεδόν όλες οι οργανώσεις τις αριστεράς αυτοπροσδιορίζονται επαναστατικές, προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλες. Υπάρχουν όμως, εκτός από τις επαναστατικές, και κάποιες "επαναστατικές", που μπορεί να εξυπηρετούν διάφορους άλλους σκοπούς. Σ' αυτές αναφέρομαι με τον (λίγο ασαφή ίσως) όρο "τρομοκρατικές".Ενα τσεκ ...από την οπτικό ήταν ...και όντως βλέπεις καλά ... δόξα τον .... subcomandate Kαληνύχτα.
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τι διαφορα εχουμε απο το Μεξικο και την Αργεντινη? Εχουμε τζατζίκι και μουσακά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.