katerina_a_86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 μαλλον δε καταλαβες σαφως και μας ενδιαφερουν τα κινητρα αλλα αν τα κινητρα τους ειναι αυτα που λενε τοτε η βομβα θα επρεπε να παει στο κοκαλη εκει θα εχει νοημα Ρε ανήλικε ενηλικιώσου.
Critter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και αντε ενταξει στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι, αρα και αυτη η οργανωση μπορει να ειναι κοινοι εγκληματιες και να αυτοαποκαλουνται επαναστατες και οτι ανηκουν στο χωρο της ακρας αριστερας. Χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι πραγματικοτητα. Κι ερχομαι εγω ο αφελης και ρωτω..Γιατι εχω την εντυπωση οτι ενας σεβαστος αριθμος ακροαριστερων-αναρχικων δεν τιθεται εναντια σε τετοιες ενεργειες? Πιο συγκεκριμενα γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως καποιοι απο αυτους να συμφωνουν κιολας?Με λιγα λογια γιατι μου δινεται η εντυπωση (και οχι απο τα καναλια) οτι και ο ιδιος ο πολιτικος χωρος δεχεται τετοιες οργανωσεις ως ακροαριστερες-αναρχικες? Λεω εγω τωρα... Ανθρωπους που να χαιροντουσαν με τις πραξεις την 17Ν ξερω. Ανθρωπους που να χαιροντουσαν οταν βλεπανε αστυνομικο να καιγεται απο μολοτοφ ξερω. Ανθρωπο που να χαρηκε με το σημερινο δεν ξερω...Τωρα που ειδες ανθρωπους να χαιρονται να ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ αστυνομικοι δεν ξερω. Απο εκει και περα για σενα η ΣΕΧΤΑ και η καθε ΣΕΧΤΑ ειναι απλα καποιοι πολιτες που ανηκουν στον Χ χώρο και επειδη τους τη βάρεσε η κατάσταση βγήκαν εξω και σκοτώνουν? Αυτο είναι? Γιατι ξερω ανθρωπους, μεταξυ αυτων και τον ευατο μου που έχοντας παει και καμποσες φορες στο εξωτερικο, μολις γυριζω μου φαίνονται ολα τοσο στραβα στο Ελλαντα που με αυτη τη λογικη θα επρεπε να βγω και να πυροβολω τους οδηγους, τους εμπορους, τους γειτονες, τους πολιτικους, τους δημοσιογραφους κτλ. Δεν θελω να μπω σε θεωριες συνομωσιας αλλα προσωπικα θεωρω οτι αυτες οι ομαδες εδω και 30 χρονια διατηρουνται με τη θέληση καποιων και οπως είπα εξυπηρετουν συμφεροντα. Για παραδειγμα δεν θεωρω καθολου τυχαια οτην εξαθρωση της 17Ν λιγο πριν τους Ολυμπιακους Αγώνες. Και εννοειται οτι δεν εχει κανείς άμεσο συμφέρον απο το θάνατο ενος αστυνομικου αλλα αν το σκεφτεις υπαρχουν 10αδες έμμεσα (πολιτικα κυριως...) συμφεροντα. Πάντως το οτι μαζευτηκε ενα τσουρμο αγανακτησμενων πολιτων (που ανηκουν στο Χ χώρο) και ειπανε να φτιαξουνε μια ομαδα εχέμυθη που να εκτελει τον "εχθρο" μου ακουγεται τελείως παιδικο σεναριο φτιαγμένο απο τα pokemon και τους power rangers.
Teaser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ντρέπομαι που υπάρχουν άνθρωποι που έστω και εμμέσως και συγκεκαλυμμένα προσπαθούν αποσπασματικά να δικαιολογήσουνν δολοφονικές ενέργειες σε βάρος αθώων πολιτών με το πρόσχημα της κακιάς εξουσίας, του μονοπωλίου και της εκμετάλευσης. Είναι απαράδεκτο, μία ημέρα μετά τη δολοφονία με πάνω από 20 σφαίρες ενός ανθρώπου να ακούγονται τέτοια πράγματα. Αν η επανάσταση θέλει να ανατρέψει κάτι ας ξεκινήσει από τα ψηλά και όχι από τον υπάλληλο των 1000€. Αν η σέχτα και η κάθε σέχτα θέλει να στείλει μήνυμα ανομίας και αναρχίας αυτό εξυπηρετεί την ίδια και το καθεστώς που θέλει να επιβάλει, όχι την κοινωνία. Μην ενστερνίζεστε έστω και υποσυνείδητα απόψεις δολοφόνων. Αυτά είχα να πω, συνεχίστε.
natasa123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ειναι αστειο να πιστευει καποιος οτι οι τρομοκρατες πραττουν απο ιδεολογια και οποιαδηποτε συσχετιση με αριστερα και αναρχικους ακουγεται σαν ανεκδοτο
green_beret Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το να σκοτωνουν εν ψυχρο εναν ανθρωπο ειδικα με τετοιες ανανδρες μεθοδους το μονο που μου δειχνει εμενα ειναι οτι τα ατομα που βρισκονται πισω απο αυτο το περιστατικο ειναι καποια ηλιθια οντα τα οποια φοβουνται ακομα και τον ισκιο τους και οταν βρεθουν μονοι τους βαζουν τα κλαματα... Ντροπη τους... Δεν του εδωσαν καν προειδοποιηση, ο ανθρωπος δεν αντεδρασε καν... Αυτο ειναι τρομοκρατια???? Αυτο ειναι Μ@Λ@ΚΙ@.... Μονο ψυχοπαθεις μπορουν να χαρακτηριστουν.
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Πάλι καλά που υπάρχουν και τα άκρα,χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να υπάρχει το κέντρο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καιιιιιιιιιιιιιιι ειναι στημενο απο τι συστημα ολο αυτο για να συντηρικοποιησει την κοιωνια ετσι ωστε με χαρα-τρομο να δεχτει τους "αντιτρομοκρατικους" νομους. Αντε και σε λιγα χρονια θα γινουμε και Βορεια Κορεα, μη πω Αμερικη.
afentiko7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 αλλά πιστεύω πως επίτηδες συντηρούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις προκειμένου να καλλιεργήσουν/διατηρήσουν τον φόβο = έλεγχο (οπότε νομοθετώ όπως θέλω στο όνομα της διαφύλαξης..) Δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο τη συμφέρει την όποια κυβέρνηση, να γίνονται τέτοιες ενέργειες? α) της τα χώνουν οι ευαγγελάτοι στα πάνελ, που δεν μπορεί να προστατέψει στους πολίτες β)οι ίδιοι οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια Και τι θα πετύχουμε μ'αυτό? Γιατί, όταν κατέβαινες στις πορείες για το νόμο πλαίσιο, πέτυχες κάτι? Δεν εφαρμόζεται? Η για τις διάφορες πορείες, που τάζουν 1400 ευρώ? Πάντως, σε πληροφορώ, ότι πολύ ισπανοί κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις κατά της eta. Συγνώμη,άλλα ο αποθανών γνωρίζε πολύ καλά τους κινδύνους που παραμονεύουν στην δουλειά του. Ναι, σε ανταλλαγή πυρών, με εμπόρους ναρκωτικών, όχι την ώρα που πίνει ο άλλος τον καφέ του, να του ρθει αδέσποτη. Δεν είναι στρατιώτης, δεν βρίσκεται σε πόλεμο. Άρα. Το να είναι μαφιόζικη επίθεση είναι αυθαίρετη εικασία (κακέ Tenshi, πού πάει κι εσένα το βρώμικο μυαλό σου). Το να είναι επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης (το οποίο φυσικά το γενικεύουμε σε πολιτικούς χώρους ["οι αναρχικοί", "οι ακροαριστεροί", κλπ.], γιατί φυσικά δεν έχουμε πια επαφή μετωπιαίου λοβού και υπόλοιπου εγκεφάλου) δεν είναι καθόλου αυθαίρετη εικασία. Ωραία, συνεχίστε. Εκτέλεση από εκτελεστές, του κοινού εγκλήματος, δεν παίζει να ναι, διότι αυτοί ρίχνουν 2 και φευγουν, όχι 24. Επίσης, δεν φαίνεται να σχετιζόταν με τμήμα ηθών κλπ. Επιπλέον, αυτοί είχαν βγάλει προκηρύξεις, πως θα φάνε και αστυνομικούς κλπ. Οπότε, η προσπάθεια αποπροσανατολισμού σου, πέφτει στο κενό. Και κάτι άλλο, σε έχει διορίσει κανένας, ως κριτή πολιτικών φρονημάτων, για να ρωτάς τι ιδεολογία είναι ο άλλος? Να ξέρω δλδ. Παιδια, αν το δουμε πολιτικα το θεμα, ο πλουτος, η φτωχια, η εγκληματικοτητα, η τρομοκρατια κτλ ειναι χαρακτηριστικα του καπιταλιστικου συστηματος. Όσο πιο ισχυρο καπιταλισμο εχει μια χώρα, τοσο πιο πολλα συμφεροντα παιζονται και τοσο πιο μεγαλη ειναι η τρομοκρατια και η εκληματικοτητα (η οποια συνδιαζεται με τη φτωχια) αφου ο πλουτος βρισκεται στα χερια όλο και λιγοτερων ανθρωπων. Ναι, στην ελβετία χαμός γίνεται. Κάθε 3 κ λίγο σκάει μια βόμβα. Ηδη τα ελβέτ, ετοιμάζονται να πάρουν την εξουσία. Ο κακός καπιταλισμός, σου έδωσε τη δυνατότητα, να περάσεις ανέμελα χρόνια, να σπουδάσεις και αντί να προσπαθείς να βγάλεις 2 δολλάρια τη μέρα, για να φας, να κάθεσαι και να ποστάρεις. Αυτό συνέβη εν μέρη, εκμεταλλευόμενος, πόρους των άλλων χωρών. Βέβαια, αν δεν τους εκμεταλλευόταν, εσύ δε θα χες αμαξάκι των 8 αλλά των 15 χιλιάδων, ο quadcore, θα έκανε 1000 ευρώ κλπ. Αρα, με την εργασία σου ο καπιταλισμός, σου δίνει πολλά περισσότερα, από όσα σου έδινε το απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς. Ναι, δεν σου προσφέρει ως θέαμα τις εκτοξεύσεις πυραύλων, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Βέβαια, αυτή η υπερσυσσώρευση υλικών αγαθών, έχει οδηγήσει κάποιους στον εύκολο πλουτισμό (ακά κλεψιά). Ε, για να μη σου κλέψουν το αμάξι σου, την τιβί σου και δεν ξέρω γω τι άλλο, φτιάξαν την αστυνομία. Που σκοπός της είναι να προστατεύει τις περιουσίες όλων (ακόμα και των αντινοφρούντων). Kαι ποιοί είναι οι τρομοκράτες ; H σέχτα ;Ποιόν τρομοκρατεί ; Toν λαό ; Mάλλον όχι ... Δεν πιστεύω να κυκλοφορεί ο κοσμάκης στον δρόμο και να φοβάται την σέχτα ,,,, Η σέχτα και ή κάθε σέχτα(....με τα ίδια χαρακτηριστικά) ...πάει να χτυπήσει... το μονοπώλιο ... το μονοπώλιο της βίας που έχει το κράτος για να διασφαλίζει την τάξη που εκείνο θέλει , δηλαδή κάντε λαμόγια τις βρωμοδουλειές σας ,φάτε το πλούτο που παράγει η χώρα και εγώ σας έχω ένα ασφαλές περιβάλλον . Ναι, το λαό τρομοκρατεί, γιατί ο μπάτσος, των 900 ευρώ, αρχικαπιταλιστής, δεν είναι με τπτ. Επίσης, το κράτος το αποτελούν οι πολίτες και οι πολίτες (το 100% των νοήμων) επιθυμεί την παρουσία της αστυνομίας. Τώρα, το να τρώνε οι μπάτσοι τον πλούτο της χώρας, που φαίνεται κάπως άστοχο. Εσύ δλδ, δεν τρως τπτ? Σπίτι, δεν έχεις, αμάξι, ρούχα, φαί? Ποιος σου τα έδωσε αυτά? Μήπως ο κακός καπιταλισμός? Δλδ ποιος είναι ο στόχος σου? Να χουμε όλοι από όλα (δε γίνεται, πχ δεν μπρούμε να χουμε 7 δις πισίνες, 7 δις γκαγιάρντο κλπ) ή κανένας τπτ? Ξερεις καθολου τι ειναι ο αναρχικός χώρος? Εχεις μιλήσει ποτε με αναρχικούς? Τι σου λένε, εσένα? Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι απώλειες θα έχω, αν το κράτος μάθει με ποιους μιλαώ στο μσν, τι ώρα μπαίνω στο τρένο, με ποια γκόμενα μιλάω στο κινητό και αν αγοραζω από το amazon και όχι από το play.
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καιιιιιιιιιιιιιιι ειναι στημενο απο τι συστημα ολο αυτο για να συντηρικοποιησει την κοιωνια ετσι ωστε με χαρα-τρομο να δεχτει τους "αντιτρομοκρατικους" νομους. Αντε και σε λιγα χρονια θα γινουμε και Βορεια Κορεα, μη πω Αμερικη. Δηλαδή τέρμα ο καπιταλισμός;
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από @@sos@@ Kαι ποιοί είναι οι τρομοκράτες ; H σέχτα ;Ποιόν τρομοκρατεί ; Toν λαό ; Mάλλον όχι ... Δεν πιστεύω να κυκλοφορεί ο κοσμάκης στον δρόμο και να φοβάται την σέχτα ,,,, Η σέχτα και ή κάθε σέχτα(....με τα ίδια χαρακτηριστικά) ...πάει να χτυπήσει... το μονοπώλιο ... το μονοπώλιο της βίας που έχει το κράτος για να διασφαλίζει την τάξη που εκείνο θέλει , δηλαδή κάντε λαμόγια τις βρωμοδουλειές σας ,φάτε το πλούτο που παράγει η χώρα και εγώ σας έχω ένα ασφαλές περιβάλλον . Ναι, το λαό τρομοκρατεί, γιατί ο μπάτσος, των 900 ευρώ, αρχικαπιταλιστής, δεν είναι με τπτ. Επίσης, το κράτος το αποτελούν οι πολίτες και οι πολίτες (το 100% των νοήμων) επιθυμεί την παρουσία της αστυνομίας. Τώρα, το να τρώνε οι μπάτσοι τον πλούτο της χώρας, που φαίνεται κάπως άστοχο. Εσύ δλδ, δεν τρως τπτ? Σπίτι, δεν έχεις, αμάξι, ρούχα, φαί? Ποιος σου τα έδωσε αυτά? Μήπως ο κακός καπιταλισμός? Δλδ ποιος είναι ο στόχος σου? Να χουμε όλοι από όλα (δε γίνεται, πχ δεν μπρούμε να χουμε 7 δις πισίνες, 7 δις γκαγιάρντο κλπ) ή κανένας τπτ? Aν έχει σχέση αυτό που έγραψα με αυτό που ... μου ...απάντησες ...θα γίνω ....σέχτα αφεντικών7.
afentiko7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μια από τα ίδια. Περιμένω να καθαρίσετε κανένα πιτσιρίκο ακόμα και να δίωξετε όλα τα παιδιά μεταναστών από τις παιδικές χαρές. Με μια διαφορά. Ο Κορκονέας, δεν προετοίμαζε τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, ούτε πήγαν 10 μπάτσοι να τον φάνε, ούτε βγάζουν προκηρύξεις οι μπάτσοι, πως θα φάνε παιδιά. Εν αντιθέσει, αυτοί είχαν κάνει άλλη μια απόπειρα και ζητούσαν αίμα. Ο Κορκονέας, δε ζητούσε. @@assos@@, ο κουφοντίνας, στην απολογία του, χρησιμοποίησε ποίημα εθνικιστή. Και δεν εννοούσε τους μπάτσους. Αλλο να πας να φας τον πρωθυπυργό και να φας μέλη της φρουράς, και άλλο να χτυπήσεις έναν μπάτσο, χωρίς να σου φταίει
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δηλαδή τέρμα ο καπιταλισμός; Αυτο θα ειναι το μονο καλο. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι απώλειες θα έχω, αν το κράτος μάθει με ποιους μιλαώ στο μσν, τι ώρα μπαίνω στο τρένο, με ποια γκόμενα μιλάω στο κινητό και αν αγοραζω από το amazon και όχι από το play. Ποσο αθωωος εισαι τελικα?
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Aν έχει σχέση αυτό που έγραψα με αυτό που ... μου ...απάντησες ...θα γίνω ....σέχτα αφεντικών7. Όσο θύμα είσαι εσύ ήταν και ο αστυνομικός που σκοτώθηκε,εκτός αν ο 700 ευρώ μπάτσος είναι κάτι άλλο πλην πιόνι,όπως όλοι μας δλδ,,τώρα τι λέει ο αφεντικός δεν ξέρω Κανένα σύστημα δεν χτυπιέται σκοτώνοντας τα πιόνια Αυτο θα ειναι το μονο καλο. Γουστάρω. Γίνεται να χουμε κι εμείς αφεντικό έναν κοντό με μαύρα γυαλιά και μαλί καρφάκι; (χωρίς να συνεπάγεται ότι θα μας κ΄ψουν το ιντερνετ,γιατί εκεί μόνο αυτός έχει ;p)
teo64x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν φταίει ο καπιταλισμός, γιατί απολύουν κατα εκατοντάδες χιλιάδες τους εργάτες από τα εργοστάσια της Κουμουνιστικής Κίνας; Γιατί η κομμουνιστική Κίνα (στοιχειώδης απαίτηση του να μιλάμε για κάτι είναι να ξέρουμε πώς γράφεται) έχει καπιταλισμό. Όχι μα, όχι μου, ό,τι έχει επιχειρήσεις έχει καπιταλισμό, τελεία και παύλα.
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 @@assos@@, ο κουφοντίνας, στην απολογία του, χρησιμοποίησε ποίημα εθνικιστή. Και δεν εννοούσε τους μπάτσους. Αλλο να πας να φας τον πρωθυπυργό και να φας μέλη της φρουράς, και άλλο να χτυπήσεις έναν μπάτσο, χωρίς να σου φταίειNαι,και από πότε ο Παλαμάς πήρε αυτην την ταμπέλα ; Eγραψα ...την άποψή μου ..αν δεν σου κάνει ...κόπο την κοιτάς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.