Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χτυπάνε το σύστημα λένε.

Στην ουσία όμως χτυπάνε αυγολέμονο.

μα πως το χτυπανε? εγω δεν ακουσα ποτε για βομβα σε καποια μεγαλη εταιρια μονο σε κατι τραπεζες σιγα και το πραμα εξαλου μου φενεται και ακραιο να μαζευτικαν καποιοι και να κανουν τους τρομοκρατες και να μη μπορουν να τουσ πιασουν εγω πιστευω οτι ειναι ολα στημενα και δεν υπαρχει τρομοκρατια

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@@sos@@, δεν μιλας με την παρεα σου εδω. Θα ηταν καλο να προσεχεις τι λες γιατι αυτο που ειπες μετα το σημερινο μονο επιθεση στο μονωπολιο δεν ειναι.
Συγγνώμη αλλά η άποψή μου για αυτήν την οργάνωση είναι αυτή . Αν δεν σου αρέσει μην την κρατάς ούτε στην επιφυλλίδα του εγκεφάλου σου .

EDIT Και διάβασε καλύτερα τι έγραψα .

Δημοσ.
Επισης και το ονομα της ειναι "Σεχτα Επαναστατων". Δηλαδη η χρηση-βιασμος της λεξης "Επανασταση". Να χαρω επαναστατες θρασυδειλους...

Και τι παει να πει αυτο? Δηλαδη αν ονομαζόντουσαν "Σεχτα Βοσκών" θα εριχνες αναθεμα σε ολους τους βοσκους?

Α! Επίσης εμαθα οτι την εκαναν απο κει με μηχανές. Σιγουρα οι μηχανόβιοι εβαλαν το χερακι τους!

Ετσι, να κλείσουν αμεσα ολες οι λέσχες των μηχανόβιων, τα περιοδικά που εχουν σχεση με τα δίτροχα να απαγορευτούν, Ενω τα είδει υπάρχοντα να ριχτούν στην πυρά. Οσο για το moto gp να μην πω καλύτερα, ειναι του διαόλου πράγμα.

Και αντε ενταξει στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι, αρα και αυτη η οργανωση μπορει να ειναι κοινοι εγκληματιες και να αυτοαποκαλουνται επαναστατες και οτι ανηκουν στο χωρο της ακρας αριστερας. Χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι πραγματικοτητα. Κι ερχομαι εγω ο αφελης και ρωτω..Γιατι εχω την εντυπωση οτι ενας σεβαστος αριθμος ακροαριστερων-αναρχικων δεν τιθεται εναντια σε τετοιες ενεργειες? Πιο συγκεκριμενα γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως καποιοι απο αυτους να συμφωνουν κιολας?

Με λιγα λογια γιατι μου δινεται η εντυπωση (και οχι απο τα καναλια) οτι και ο ιδιος ο πολιτικος χωρος δεχεται τετοιες οργανωσεις ως ακροαριστερες-αναρχικες? Λεω εγω τωρα...

Ξερεις καθολου τι ειναι ο αναρχικός χώρος? Εχεις μιλήσει ποτε με αναρχικούς?

Δημοσ.
μα πως το χτυπανε? εγω δεν ακουσα ποτε για βομβα σε καποια μεγαλη εταιρια μονο σε κατι τραπεζες σιγα και το πραμα εξαλου μου φενεται και ακραιο να μαζευτικαν καποιοι και να κανουν τους τρομοκρατες και να μη μπορουν να τουσ πιασουν εγω πιστευω οτι ειναι ολα στημενα και δεν υπαρχει τρομοκρατια

Ε ναι γι αυτό χτυπάνε αυγολέμονο. Ας βάλουν βόμβα στον Κόκκαλη.

Δημοσ.
Να βάζουμε και κανέναν τόνο...

Τετοιου ειδους παρατηρησεις και σε αυτο το υφος θα σου λεγα που να τις κανεις...Δεν θα κανεις τον εκπαιδευτικο σορυ κιολας αλλα σχολειο εχω τελειωσει εδω και χρονια. Οπως και να χει ο τροπος γραφης μου ειναι χωρις τονους, αν σ'αρεσει :)

Οσο για ολα τα αλλα που γραφεις βρισκω ανοητο να απαντω σε ειρωνικα ποστ.

Δημοσ.
Ε ναι γι αυτό χτυπάνε αυγολέμονο. Ας βάλουν βόμβα στον Κόκκαλη.

Δηλαδη εσυ συμφωνείς, στο να βαζει κάποιος βομβα στον Κοκκαλη ή στον καθε Κοκκαλη?

Και να μην βαζει οπουδήποτε αλλου.

Ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ συμφωνείς, στο να βαζει κάποιος βομβα στον Κοκκαλη ή στον καθε Κοκκαλη?

Ή εγω δεν καταλαβα καλα?

ε αν ειναι να βαλει καπου να πιασει τοπο που να βαλει βομβα? στο μπακαλικο της γειτονιας?

Δημοσ.

Ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Εγώ συμφωνώ να βάζει ο καθένας βόμβα στον Κόκκαλη και στον κάθε Κόκκαλη και στον κάθε Rockfeller, στους πραγματικούς εκπροσώπους του συστήματος και όχι στα αθώα μπατσάκια.

Δημοσ.

αν και δε πιστευω να βαλουν ποτε βομβα στο καθε κοκκαλη το μονο που με παραξενευει ειναι οι διδιμοι πυργοι ειναι οντως εργο τρομοκρατων?

Δημοσ.
Και συ εισαι ο πιο εξυπνος σε ολο το insomnia και οχι μόνο :P. Να προσεχεις τις διατυπωσεις πριν σχολιασεις ;).

Γραφω λοιπον οτι "οσο πιο ισχυρος ειναι ο καπιταλισμος μιας χωρας τοσο πιο μεγαλη ειναι η εγκληματικοτητα" και επειδη απ'ότι φαινεται δεν το αντιλαμβανεσαι θα σου κανω μαθηματικη αναλυση :

ΕΣΤΩ οτι ο καπιταλισμος ειναι μετρησιμος και μετριεται απο το 1 εως το 100.

Ειτε εχεις 1 καπιταλισμο ειτε εχεις 100, εισαι καπιταλιστης. Απλα ο ενας ειναι Ο καπιτα-ληστης και ο άλλος ειναι ο καπιτα-ληστάκος.

Ετσι λοιπον σχετικα με την Ελλαδα, ειναι καταφωρο οτι δεν λεω οτι βρισκεται στο 90. Ειπα "οσο πιο ισχυρος". Δηλαδη αν πριν μια 10ετια ειμασταν στο 20 και τωρα ειμαστε στο 30 εχουμε ισχυροτερο καπιταλισμο συγκριτικα ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ στην προηγουμενη μετρηση (και οχι συγκριτικα με αλλους).

Αντιληπτον?

Ειρωνικά το γραφει, οπως απαντω και γω άλλωστε.

Τσου.

Στο παράδειγμα σου μπορεί να ισχύει για το Ελλάντα ότι και με 0 καπιταλισμό εγκληματικότητα και τρομοκρατία θα υπάρχει,σε αντίθεση πχ με την Ελβετία(τυχαίο) που με 90 καπιταλισμό δεν έχει.

Τες πα για να είναι πιο σωστή η γενίκευση που θες για τον καπιταλισμό πρέπει να προσθέσεις πάαααααρα πολλές παραμέτρους ακόμα,αλλά και πάλι γενίκευση θα είναι.

Kαι ποιοί είναι οι τρομοκράτες ; H σέχτα ;Ποιόν τρομοκρατεί ; Toν λαό ; Mάλλον όχι ... Δεν πιστεύω να κυκλοφορεί ο κοσμάκης στον δρόμο και να φοβάται την σέχτα ,,,,

Η σέχτα και ή κάθε σέχτα(....με τα ίδια χαρακτηριστικά) ...πάει να χτυπήσει... το μονοπώλιο ... το μονοπώλιο της βίας που έχει το κράτος για να διασφαλίζει την τάξη που εκείνο θέλει , δηλαδή κάντε λαμόγια τις βρωμοδουλειές σας ,φάτε το πλούτο που παράγει η χώρα και εγώ σας έχω ένα ασφαλές περιβάλλον .

Ο μπατσάκος δεν είναι κοσμάκης αλλά το λαμόγιο που κάνει βρωμοδουλειές,τρώει τον πλούτο που παράγει η χώρα και και μας έχει .ένα ασφαλές περιβάλλον,γκντουπ

Απο πολύ χαμηλά το πιασε

Δημοσ.
[...]

Οσο για ολα τα αλλα που γραφεις βρισκω ανοητο να απαντω σε ειρωνικα ποστ.

Ήταν τόσο ειρωνικό όσο και το δικό σου ποστ.

Δημοσ.
Και τι παει να πει αυτο? Δηλαδη αν ονομαζόντουσαν "Σεχτα Βοσκών" θα εριχνες αναθεμα σε ολους τους βοσκους?

Α! Επίσης εμαθα οτι την εκαναν απο κει με μηχανές. Σιγουρα οι μηχανόβιοι εβαλαν το χερακι τους!

Ετσι, να κλείσουν αμεσα ολες οι λέσχες των μηχανόβιων, τα περιοδικά που εχουν σχεση με τα δίτροχα να απαγορευτούν, Ενω τα είδει υπάρχοντα να ριχτούν στην πυρά. Οσο για το moto gp να μην πω καλύτερα, ειναι του διαόλου πράγμα.

τελικως τα φορουμ δε προσφερονται για συζητησεις. Μονο για διαγωνισμους τυπου "ποιος θα αποστομωσει τον αλλο με την πιο εξυπνη ατακα γυμνασιου", "ποιος ειναι πιο ισχυρογωμων και ξεροκεφαλος", "ποιος την εχει μεγαλυτερη (την ιντερνετικη πυγμη)" κλπ.

Αντε επειδη εισαι και χαβαλετζης θα προσθεσω οτι πρεπει να κλεισουν και ολα τα βενζιναδικα καθως οι μοτοσυκλετες ειχανε βενζινη ωστε να φυγουν οι δραστες απτον τοπο του εγκληματος. Γκεγκε? καλο?

Ξερεις καθολου τι ειναι ο αναρχικός χώρος? Εχεις μιλήσει ποτε με αναρχικούς?

Οχι απτα καναλια εμαθα.-

Μην περιμενεις σοβαροτερη απαντηση :)

Δημοσ.
αν και δε πιστευω να βαλουν ποτε βομβα στο καθε κοκκαλη το μονο που με παραξενευει ειναι οι διδιμοι πυργοι ειναι οντως εργο τρομοκρατων?

Ναι δεν θα βάλουν. Ναι τρομοκρατών, πήρε ένας με μούσια ένα πρωί ένα αεροπλάνο που είχε παρκάρει στην αυλή της καλύβας του, έκανε 5 προσευχές και το ρίξε μέσα στην ΝΥ.

Μετά το είπε το CNN και μετά τα βόδια τρομοκρατήθηκαν.

Δημοσ.
ε αν ειναι να βαλει καπου να πιασει τοπο που να βαλει βομβα? στο μπακαλικο της γειτονιας?

Παμε παλι.

Δεν σε πειραζει που καποιος θα βαλει βομβα , αλλα το να την βαλει καπου που θα πιασει τοπο?

Δηλ. "Ελα ρε φίλε αν ειναι να την βάλεις, βαλ την καπου μακρια μας και οπου θελει ας ειναι!"

Δεν μας ενδιαφέρουν τα οποιαδήποτε κίνητρα που τους ώθησαν να βάλουν την ρημαδοβομβα. (παρακρατικα, επαναστατικα π@π@ρια μαντολες και δεν ξερω και γω τι αλλο).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:06 ----------

Αντε επειδη εισαι και χαβαλετζης θα προσθεσω οτι πρεπει να κλεισουν και ολα τα βενζιναδικα καθως οι μοτοσυκλετες ειχανε βενζινη ωστε να φυγουν οι δραστες απτον τοπο του εγκληματος. Γκεγκε? καλο?

Αμε ειδικά τώρα, με την τιμή στα ύψη! :-)

Δημοσ.
Παμε παλι.

Δεν σε πειραζει που καποιος θα βαλει βομβα , αλλα το να την βαλει καπου που θα πιασει τοπο?

Δηλ. "Ελα ρε φίλε αν ειναι να την βάλεις, βαλ την καπου μακρια μας και οπου θελει ας ειναι!"

Δεν μας ενδιαφέρουν τα οποιαδήποτε κίνητρα που τους ώθησαν να βάλουν την ρημαδοβομβα. (παρακρατικα, επαναστατικα π@π@ρια μαντολες και δεν ξερω και γω τι αλλο).

μαλλον δε καταλαβες σαφως και μας ενδιαφερουν τα κινητρα αλλα αν τα κινητρα τους ειναι αυτα που λενε τοτε η βομβα θα επρεπε να παει στο κοκαλη εκει θα εχει νοημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...