BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω κάτι αφελές; Συμφωνώ 100% ότι είναι έγκλημα να "στοχοποιείται" ολόκληρος πολιτικός χώρος για τη μαλακία μιας οργάνωσης. Αντίστοιχα όμως δεν είναι λάθος να στοχοποιείται όλη η Ελληνική Αστυνομία για την εξωφρενική ηλιθιότητα/τραμπουκισμό ενός δολοφόνου ειδικού φρουρού; Το μονο που ξερεις για αυτην την "οργανωση" ειναι οτι σου λενε τα καναλια. Δεν στοχοποιειται κανενας πολιτικος χωρος, η νοημοσυνη μας στοχοποιειται.
Critter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η Ελλάδα είναι η χώρα με τον ισχυρότερο καπιταλισμό στην ΕΕ και όχι μόνο. Και συ εισαι ο πιο εξυπνος σε ολο το insomnia και οχι μόνο . Να προσεχεις τις διατυπωσεις πριν σχολιασεις . Γραφω λοιπον οτι "οσο πιο ισχυρος ειναι ο καπιταλισμος μιας χωρας τοσο πιο μεγαλη ειναι η εγκληματικοτητα" και επειδη απ'ότι φαινεται δεν το αντιλαμβανεσαι θα σου κανω μαθηματικη αναλυση : ΕΣΤΩ οτι ο καπιταλισμος ειναι μετρησιμος και μετριεται απο το 1 εως το 100. Ειτε εχεις 1 καπιταλισμο ειτε εχεις 100, εισαι καπιταλιστης. Απλα ο ενας ειναι Ο καπιτα-ληστης και ο άλλος ειναι ο καπιτα-ληστάκος. Ετσι λοιπον σχετικα με την Ελλαδα, ειναι καταφωρο οτι δεν λεω οτι βρισκεται στο 90. Ειπα "οσο πιο ισχυρος". Δηλαδη αν πριν μια 10ετια ειμασταν στο 20 και τωρα ειμαστε στο 30 εχουμε ισχυροτερο καπιταλισμο συγκριτικα ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ στην προηγουμενη μετρηση (και οχι συγκριτικα με αλλους). Αντιληπτον? Πως μετριέται η ισχύς του καπιταλισμού, και εμείς τον έχουμε μεγαλύτερο; Ειρωνικά το γραφει, οπως απαντω και γω άλλωστε.
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πως μετριέται η ισχύς του καπιταλισμού, και εμείς τον έχουμε μεγαλύτερο; Και απορώ. Πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι η πιο καπιταλιστική χώρα τις ΕΕ, από την στιγμή που για 20+ χρόνια ήταν "Σοσιαλιστική". Και όσοι αναφέρωνται στον καπιταλισμό, καλά θα κάνουν να μην το παίζουν παπαγαλάκια. Δεν είδα τρομοκρατία λόγω καπιταλισμού σε άλλη χώρα. Και μένω Αγγλία, που τα πράγματα λόγω κρίσης είναι μακράν χειρότερα απ' ότι στην Ελλάδα. Ούτε οι Αμερικάνοι το ρίξανε στην τρομοκρατία και το έγκλημα, ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Ισπανοί, Γερμανοί, Ιάπωνες (που είναι σε ύφεση 20 χρόνια τώρα). Ούτε οι Κινέζοι που ενώ επίσημα έχουν κουμουνισμό είναι η πιο καπιταλιστική χώρα του πλανήτη. Και ερωτώ. Αν φταίει ο καπιταλισμός, γιατί απολύουν κατα εκατοντάδες χιλιάδες τους εργάτες από τα εργοστάσια της Κουμουνιστικής Κίνας; Ποιές είναι οι βασικές αρχές του Αγώνα του Προλεταριάτου και του Κουμουνισμού; Πως απέκτησαν τα εργοστάσια και τις περιουσίες εν μία νυκτί οι δισσεκατομυριούχοι τις Ρωσσίας; Εκεί σας θέλω. Γιατί μια καπιταλιστική οικονομία, έχει δει τουλάχιστον και καλές μέρες λόγω καπιταλισμού, και υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον εργάτη; Για πηγαίντε σε κάποια καπιταλιστική χώρα, να δείτε πόσοι προσλαμβάνουν παράνομα εργάτες. Για δείτε πόσοι πάνε να δουλέψουν γνωρίζοντας ότι ο εργοδότης τους καταπατά τα δικαιώματά τους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το μονο που ξερεις για αυτην την "οργανωση" ειναι οτι σου λενε τα καναλια. Δεν στοχοποιειται κανενας πολιτικος χωρος, η νοημοσυνη μας στοχοποιειται. Εξυπνο και "πιασαρικο" για τον αφελη αυτο που λες. Ομως υπαρχουν και οι προκυρηξεις της οργανωσης που δημοσιευονται αυτουσιες και εκει η ιδια η οργανωση προσδιοριζει τον πολιτικο χωρο στον οποιο ανηκει. Επισης και το ονομα της ειναι "Σεχτα Επαναστατων". Δηλαδη η χρηση-βιασμος της λεξης "Επανασταση". Να χαρω επαναστατες θρασυδειλους... Και αντε ενταξει στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι, αρα και αυτη η οργανωση μπορει να ειναι κοινοι εγκληματιες και να αυτοαποκαλουνται επαναστατες και οτι ανηκουν στο χωρο της ακρας αριστερας. Χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι πραγματικοτητα. Κι ερχομαι εγω ο αφελης και ρωτω..Γιατι εχω την εντυπωση οτι ενας σεβαστος αριθμος ακροαριστερων-αναρχικων δεν τιθεται εναντια σε τετοιες ενεργειες? Πιο συγκεκριμενα γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως καποιοι απο αυτους να συμφωνουν κιολας? Με λιγα λογια γιατι μου δινεται η εντυπωση (και οχι απο τα καναλια) οτι και ο ιδιος ο πολιτικος χωρος δεχεται τετοιες οργανωσεις ως ακροαριστερες-αναρχικες? Λεω εγω τωρα...
Critter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και απορώ. Πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι η πιο καπιταλιστική χώρα τις ΕΕ, από την στιγμή που για 20+ χρόνια ήταν "Σοσιαλιστική". Και όσοι αναφέρωνται στον καπιταλισμό, καλά θα κάνουν να μην το παίζουν παπαγαλάκια. Δεν είδα τρομοκρατία λόγω καπιταλισμού σε άλλη χώρα. Και μένω Αγγλία, που τα πράγματα λόγω κρίσης είναι μακράν χειρότερα απ' ότι στην Ελλάδα. Ούτε οι Αμερικάνοι το ρίξανε στην τρομοκρατία και το έγκλημα, ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Ισπανοί, Γερμανοί, Ιάπωνες (που είναι σε ύφεση 20 χρόνια τώρα). Ούτε οι Κινέζοι που ενώ επίσημα έχουν κουμουνισμό είναι η πιο καπιταλιστική χώρα του πλανήτη. Και ερωτώ. Αν φταίει ο καπιταλισμός, γιατί απολύουν κατα εκατοντάδες χιλιάδες τους εργάτες από τα εργοστάσια της Κουμουνιστικής Κίνας; Ποιές είναι οι βασικές αρχές του Αγώνα του Προλεταριάτου και του Κουμουνισμού; Πως απέκτησαν τα εργοστάσια και τις περιουσίες εν μία νυκτί οι δισσεκατομυριούχοι τις Ρωσσίας; Εκεί σας θέλω. Γιατί μια καπιταλιστική οικονομία, έχει δει τουλάχιστον και καλές μέρες λόγω καπιταλισμού, και υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον εργάτη; Για πηγαίντε σε κάποια καπιταλιστική χώρα, να δείτε πόσοι προσλαμβάνουν παράνομα εργάτες. Για δείτε πόσοι πάνε να δουλέψουν γνωρίζοντας ότι ο εργοδότης τους καταπατά τα δικαιώματά τους. Apol, μαλλον δεν εχεις αντιληψη του τι γινεται παγκοσμιως. Ανοιξε λιγο περισσοτερο τα ματια σου και μην σκεφτεσαι και συ τοσο στενα (μονο το δεντρο). Η Αμερικη αγαπητε μου που ειναι ο ορισμος του καπιταλισμου δεν εχει τρομοκρατια και εγκληματικοτητα? Ξεχασες την 11η Σεπτεμβριου (που σκοτωθηκαν 5000 και οχι 1)? Οι Αμερικανοι επειδη ειναι πολυ μακρια καπιταλιστικα απο εμας (οι εταιριες τους και τα συμφεροντα τους βρισκονται σε ολο τον κοσμο) εχουν περασει σε αλλο επιπεδο τρομοκρατιας. Αυτα που συμβαινουν εδω ειναι για ερασιτεχνες μπροστα σε αυτα που συμβαινουν εκει ή ΦΥΛΑΝΕ για να μην συμβουν. Ξεχασες οτι για να μην εχουν παρομοιες καταστασεις με την 11η Σεπτεμβριου αυτη τη στιγμη ειναι σαν αστακοι? Εχουν σκασει απειρα δολαρια για προστασια και ελεγχουν με καμερες καθε γωνια. Αν ηταν σαν εμας στην οργανωση τωρα θα ειχαν ανατιναξει οι τρομοκρατες ολη τη χώρα. Εσυ όμως αυτο που θα δεις απο αυτη την ιστορια ειναι "Να είδες οι Αμερικάνοι? Προστατευονται...δεν αφηνουν τους πολιτες να σκοτωθουν σαν το σκυλι"...Αυτο ομως δυστυχως ειναι το δέντρο. Το δασος ειναι οτι για να αστακοποιηθει ολη Αμερικη και να απειλειται απο παντου, σημαινει οτι αυτο απο καπου ξεκινησε. Ο καπιταλισμος λοιπον εχει τα καλα του και κακα του. Δυο απο τα κακα του ειναι η εγκληματικοτητα και η τρομοκρατια που ειναι προιοντα της ελευθερης αγορας αν το σκεφτεις. Και αυτα που γραφω εδω τα γραφουν και τα καπιταλιστικα βιβλια. Δεν ειναι λογικο πχ οσο πιο πολλοι ειναι οι φτωχοι τοσο πιο μεγαλη να ειναι και η εγκληματικοτητα? Ο φτωχος θα παει να κλεψει, οχι ο πλουσιος...επομενως αν αυξηθουν οι φτωχοι αυξανονται και οι κλοπες και προφανως και οι φόνοι. Ειναι συστημικο το θεμα και εχει απλη μαθηματικη εξηγηση. Για την Αγγλια επειδη εχω παει 3 φορες Λονδινο να υποθεσω οτι δεν ειναι τυχαιο που δεν υπαρχουν καδοι στο μετρο ετσι? Γιατι αραγε στην Ελλαδα υπάρχουν? Γιατι εδω δεν φοβουνται να αφησουν τους καδους? ...Και αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα...
gf030 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και απορώ. Πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι η πιο καπιταλιστική χώρα τις ΕΕ, από την στιγμή που για 20+ χρόνια ήταν "Σοσιαλιστική". Μηπως εννοεις "Σοσιαληστικη";
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Apol, μαλλον δεν εχεις αντιληψη του τι γινεται παγκοσμιως. Ανοιξε λιγο περισσοτερο τα ματια σου και μην σκεφτεσαι και συ τοσο στενα (μονο το δεντρο).Η Αμερικη αγαπητε μου που ειναι ο ορισμος του καπιταλισμου δεν εχει τρομοκρατια και εγκληματικοτητα? Ξεχασες την 11η Σεπτεμβριου (που σκοτωθηκαν 5000 και οχι 1)? Οι Αμερικανοι επειδη ειναι πολυ μακρια καπιταλιστικα απο εμας (οι εταιριες τους και τα συμφεροντα τους βρισκονται σε ολο τον κοσμο) εχουν περασει σε αλλο επιπεδο τρομοκρατιας. Αυτα που συμβαινουν εδω ειναι για ερασιτεχνες μπροστα σε αυτα που συμβαινουν εκει ή ΦΥΛΑΝΕ για να μην συμβουν. Ξεχασες οτι για να μην εχουν παρομοιες καταστασεις με την 11η Σεπτεμβριου αυτη τη στιγμη ειναι σαν αστακοι? Εχουν σκασει απειρα δολαρια για προστασια και ελεγχουν με καμερες καθε γωνια. Αν ηταν σαν εμας στην οργανωση τωρα θα ειχαν ανατιναξει οι τρομοκρατες ολη τη χώρα. Εσυ όμως αυτο που θα δεις απο αυτη την ιστορια ειναι "Να είδες οι Αμερικάνοι? Προστατευονται...δεν αφηνουν τους πολιτες να σκοτωθουν σαν το σκυλι"...Αυτο ομως δυστυχως ειναι το δέντρο. Το δασος ειναι οτι για να αστακοποιηθει ολη Αμερικη και να απειλειται απο παντου, σημαινει οτι αυτο απο καπου ξεκινησε. Ο καπιταλισμος λοιπον εχει τα καλα του και κακα του. Δυο απο τα κακα του ειναι η εγκληματικοτητα και η τρομοκρατια που ειναι προιοντα της ελευθερης αγορας αν το σκεφτεις. Και αυτα που γραφω εδω τα γραφουν και τα καπιταλιστικα βιβλια. Δεν ειναι λογικο πχ οσο πιο πολλοι ειναι οι φτωχοι τοσο πιο μεγαλη να ειναι και η εγκληματικοτητα? Ο φτωχος θα παει να κλεψει, οχι ο πλουσιος...επομενως αν αυξηθουν οι φτωχοι αυξανονται και οι κλοπες και προφανως και οι φόνοι. Ειναι συστημικο το θεμα και εχει απλη μαθηματικη εξηγηση. Για την Αγγλια επειδη εχω παει 3 φορες Λονδινο να υποθεσω οτι δεν ειναι τυχαιο που δεν υπαρχουν καδοι στο μετρο ετσι? Γιατι αραγε στην Ελλαδα υπάρχουν? Γιατι εδω δεν φοβουνται να αφησουν τους καδους? ...Και αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα... Ολα αυτα δε σημαινουν οτι η χωρα μας δεν εχει προβλημα τα τελευταια χρονια με την εγκληματικοτητα. Ιδιως τα τελευταια χρονια αυξανεται με γεωμετρικη προοδο και φαινομενα τυπου σικαγο ολο και αυξανονται και στη μικρη μας χωρα -στην Αθηνα κατα βαση-. Αρα το οτι στο μετρο εχουμε καδους δε δειχνει κατι. Με την ιδια λογικη πριν 50 χρονια στις γειτονιες της Αθηνας ο κοσμος το βραδυ αφηνε ανοιχτες τις πορτες του σπιτιου τους, ενω τωρα βαζουν σιδεριες και στα πατζουρια. Οσο για τους φτωχους πολιτες, υπαρχουν φτωχοι και φτωχοι πολιτες. Ενα μεγαλο ποσοστο των σημερινων φτωχων πολιτων δεν ειναι καν Ελληνες ας πουμε. Και χωρις να βγαζω λαδι τους Ελληνες, η εγκληματικοτητα εχει αυξηθει κατακορυφα με την ανεξελεγκτη εισοδο αυτων των φτωχων μεταναστων. Ο Ελληνας σε γενικες γραμμες εχει ανεκτο βιοτικο επιπεδο και αρκετες ανεσεις στη ζωη του. Φυσικα υπαρχουν και οι Ελληνες που δεν εχουν να ζησουν. Οπως και να χει ολα τα παραπανω δε συσχετιζονται αμεσα με τις δολοφονικες αποπειρες κατα αστυνομικων.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και απορώ. Πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι η πιο καπιταλιστική χώρα τις ΕΕ, από την στιγμή που για 20+ χρόνια ήταν "Σοσιαλιστική". Και όσοι αναφέρωνται στον καπιταλισμό, καλά θα κάνουν να μην το παίζουν παπαγαλάκια. Δεν είδα τρομοκρατία λόγω καπιταλισμού σε άλλη χώρα. Και μένω Αγγλία, που τα πράγματα λόγω κρίσης είναι μακράν χειρότερα απ' ότι στην Ελλάδα. Ούτε οι Αμερικάνοι το ρίξανε στην τρομοκρατία και το έγκλημα, ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Ισπανοί, Γερμανοί, Ιάπωνες (που είναι σε ύφεση 20 χρόνια τώρα). Ούτε οι Κινέζοι που ενώ επίσημα έχουν κουμουνισμό είναι η πιο καπιταλιστική χώρα του πλανήτη. Και ερωτώ. Αν φταίει ο καπιταλισμός, γιατί απολύουν κατα εκατοντάδες χιλιάδες τους εργάτες από τα εργοστάσια της Κουμουνιστικής Κίνας; Ποιές είναι οι βασικές αρχές του Αγώνα του Προλεταριάτου και του Κουμουνισμού; Πως απέκτησαν τα εργοστάσια και τις περιουσίες εν μία νυκτί οι δισσεκατομυριούχοι τις Ρωσσίας; Εκεί σας θέλω. Γιατί μια καπιταλιστική οικονομία, έχει δει τουλάχιστον και καλές μέρες λόγω καπιταλισμού, και υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον εργάτη; Για πηγαίντε σε κάποια καπιταλιστική χώρα, να δείτε πόσοι προσλαμβάνουν παράνομα εργάτες. Για δείτε πόσοι πάνε να δουλέψουν γνωρίζοντας ότι ο εργοδότης τους καταπατά τα δικαιώματά τους. Συγνωμη, αλλα οποιος δεν ειναι καπιταλιστης σημαινει οτι ειναι κουμουνιστης-σοσιαλιστης? Αλλα και να ισχυει αυτο, που κολανε τα "κουμουνιστικα" καθετσωτα Κινας και ΕΣΣΔ? Δηλαδη, μας λες οτι εχουμε 2 επιλογες? Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη. Μια χαρα εξαπατηση πεφτει παντως και σε καπιταλιστικα καθστωτα σημερα. Δες λιγο στην Λατινικη Αμερικη. Και σε ερωτω, εισαι ικανοποιημενος με την τωρινη κατασταση? Ποτε η Ελλαδα ηταν σοσιαλιστικη? Οσο κουμουνιστες ηταν οι μπολσεβικοι αλλο τοσο σοσιαλιστες ηταν και ειναι οι πρασινοι ηλιοι. Αποψη μου, η τρομοκρατια εδω ειναι οπως η τρομοκρατια σε Αμερικη, Αγγλια. Κρατος-παρακρατος-ΜΜΕ και ψεμα, τιγκα στο ψεμα. Στην Ελλαδα βρηκαν την αριστερα (καμια σχεση ο Α/Α χωρος) απο την μεταπολιτευση και μετα για να παιξουν το παιχνιδι τους. Οπως βρηκαν τους αραβες στην Αμερικη και Αγγλια. Οπως ειχαν βρει και τους κουμουνιστες παλιοτερα.
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εξυπνο και "πιασαρικο" για τον αφελη αυτο που λες. Ομως υπαρχουν και οι προκυρηξεις της οργανωσης που δημοσιευονται αυτουσιες και εκει η ιδια η οργανωση προσδιοριζει τον πολιτικο χωρο στον οποιο ανηκει. Επισης και το ονομα της ειναι "Σεχτα Επαναστατων". Δηλαδη η χρηση-βιασμος της λεξης "Επανασταση". Να χαρω επαναστατες θρασυδειλους... Και αντε ενταξει στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι, αρα και αυτη η οργανωση μπορει να ειναι κοινοι εγκληματιες και να αυτοαποκαλουνται επαναστατες και οτι ανηκουν στο χωρο της ακρας αριστερας. Χωρις να σημαινει οτι αυτο ειναι πραγματικοτητα. Κι ερχομαι εγω ο αφελης και ρωτω..Γιατι εχω την εντυπωση οτι ενας σεβαστος αριθμος ακροαριστερων-αναρχικων δεν τιθεται εναντια σε τετοιες ενεργειες? Πιο συγκεκριμενα γιατι εχω την εντυπωση οτι ισως καποιοι απο αυτους να συμφωνουν κιολας? Με λιγα λογια γιατι μου δινεται η εντυπωση (και οχι απο τα καναλια) οτι και ο ιδιος ο πολιτικος χωρος δεχεται τετοιες οργανωσεις ως ακροαριστερες-αναρχικες? Λεω εγω τωρα... Να βάζουμε και κανέναν τόνο... Έξυπνο και "πιασάρικο" για τον αφελή αυτό που λες. Όμως υπάρχουν και οι καθημερινές ενέργειες των τραπεζιτών που δημοσιεύονται αυτούσιες και εκεί οι ίδιοι προσδιορίζουν τον πολίτικο χώρο και οικονομικό σύστημα στον οποίο ανήκουν και υπηρετούν. Επίσης και το όνομα τους είναι "Εθνική, Αγροτική κλπ Τράπεζα". Δηλαδή η χρήση-βιασμός της λέξης "Αγροτιάς, έθνους κλπ". Να χαρώ αιμορουφήχτρες θρασυδειλους... Και άντε εντάξει στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, άρα και αυτές οι οργανώσεις μπορεί να είναι κοινοί εγκληματίες και να αυτοαναγορεύονται υπερασπιστές του εθνικού, αγροτικού κλπ εισοδήματος και ότι ανήκουν στο χώρο του (σοσιαλιστικού) κέντρου, πχ. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι πραγματικότητα. Κι έρχομαι εγώ ο αφελής και ρωτώ... Γιατί έχω την εντύπωση ότι ένας σεβαστός αριθμός κεντρώων δεν τίθεται ενάντια σε τέτοιες ενέργειες; Πιο συγκεκριμένα γιατί έχω την εντύπωση ότι ίσως κάποιοι από αυτούς να συμφωνούν κιόλας; Με λίγα λόγια γιατί μου δίνεται η εντύπωση (και όχι από τα κανάλια) ότι και ο ίδιος ο πολίτικος χώρος δέχεται τέτοιες οργανώσεις ως κεντρώες; Λέω εγώ τώρα...
natasa123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 εγω δε καταλαβαινω την ενοια της τρομοκρατιας δλδ ειναι καποιοι που βαζουν βομβες και τι κερδιζουν? αφου λεφτα δε ζηταν , γιατι το κανουν ολο αυτο το σκηνικο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Aρχίζουμε να ξεφεύγουμε όταν μιλάμε για πολιτικούς χώρους και κόμματα. Κινούμαστε στα όρια του λουκέτου. Απλή διαπίστωση...
@@sos@@ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Kαι ποιοί είναι οι τρομοκράτες ; H σέχτα ;Ποιόν τρομοκρατεί ; Toν λαό ; Mάλλον όχι ... Δεν πιστεύω να κυκλοφορεί ο κοσμάκης στον δρόμο και να φοβάται την σέχτα ,,,, Η σέχτα και ή κάθε σέχτα(....με τα ίδια χαρακτηριστικά) ...πάει να χτυπήσει... το μονοπώλιο ... το μονοπώλιο της βίας που έχει το κράτος για να διασφαλίζει την τάξη που εκείνο θέλει , δηλαδή κάντε λαμόγια τις βρωμοδουλειές σας ,φάτε το πλούτο που παράγει η χώρα και εγώ σας έχω ένα ασφαλές περιβάλλον .
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 @@sos@@, δεν μιλας με την παρεα σου εδω. Θα ηταν καλο να προσεχεις τι λες γιατι αυτο που ειπες μετα το σημερινο μονο επιθεση στο μονωπολιο δεν ειναι.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 εγω δε καταλαβαινω την ενοια της τρομοκρατιας δλδ ειναι καποιοι που βαζουν βομβες και τι κερδιζουν? αφου λεφτα δε ζηταν , γιατι το κανουν ολο αυτο το σκηνικο? Χτυπάνε το σύστημα λένε. Στην ουσία όμως χτυπάνε αυγολέμονο.
Teaser Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Για την Αγγλια επειδη εχω παει 3 φορες Λονδινο να υποθεσω οτι δεν ειναι τυχαιο που δεν υπαρχουν καδοι στο μετρο ετσι? Γιατι αραγε στην Ελλαδα υπάρχουν? Γιατι εδω δεν φοβουνται να αφησουν τους καδους? ...Και αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα... Στο μετρό ούτε η Ελλάδα έχει κάδους. Επιβεβαιωμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.