Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από αυτό θα καταλάβεις το σκεπτικό μου;
Ναι από αυτό , τώρα αν σε ενοχλεί ο .... τρόπος σκέψης μου ... τι να πω ... μην απαντάς :-)
Δημοσ.

Άντε και μπορείς να το καταλάβεις. Σου απαντώ εγώ το εξής:

<<Καλά έκανε ο Παναγούλης που πήγε να τον φάει τον μαλάκα τον Παπαδόπουλο διότι δεν ήταν αρκετά σκληρός σαν Διδάκτορας. Η χώρα είχε ανάγκη κάποιον ποιο σκληρό και ήταν ευκαιρία καλή να αλλάξει.>>

Ποιο είναι το σκεπτικό μου;

Δημοσ.
Άντε και μπορείς να το καταλάβεις. Σου απαντώ εγώ:

<<Καλά έκανε ο Παναγούλης που πήγε να τον φάει τον μαλάκα τον Παπαδόπουλο διότι δεν ήταν αρκετά σκληρός σαν Διδάκτορας. Η χώρα είχε ανάγκη κάποιον ποιο σκληρό και ήταν ευκαιρία καλή να αλλάξει.>>

Άκρως ανατρεπτικό , σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες :-)
Δημοσ.
Άντε και μπορείς να το καταλάβεις. Σου απαντώ εγώ:

Εύγε!

Θα σε ειδοποιήσουμε μόλις αδειάσει θέση στις Ronde Nere :P

Δημοσ.
Άκρως ανατρεπτικό , σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες :-)

Το σκεπτικό μου ποιο είναι; Πετάς μια μπούρδα και όλα οκ;

elven, πληρώνουν καλά; :P:p:p

Δημοσ.
Οι αναρχικοί είναι κατά της αστυνομικής εξουσίας

Οι αναρχικοί έχουν πετάξει μολότωφ σε αστυνομικούς

Οι αναρχικοί σκότωσαν αυτόν τον αστυνομικό με 25 σφαίρες.

Ο αστυνομικός είναι όργανο

Το μπουζούκι είναι όργανο

Ο αστυνομικός έχει χορδές.

Η εμετική δικαστική δημοσιογραφία είναι, τελικά, το μόνο είδος ενημέρωσης που αξίζετε.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Κριμα που και εσενα και αρκετους αλλους εδω μεσα με τους οποιους ηρθα σε αντιπαραθεση, σας διεψευσαν τα γεγονοτα.

Σεχτα Επαναστατων λοιπον, ή μογγολα ψευτοεπαναστατες οπως ειπα εγω και πεσατε να μου πειτε οτι η δολοφονια δεν εγινε απο τετοια ομαδα ατομων και να με βγαλετε φασιστα που εχω παρει τους αναρχικους με κακο ματι. Η οτι τρωω κουτοχορτο των δημοσιογραφων.

Εγω παλι δε θα πω κανεναν απο σας ακροαριστερο η αναρχικο (αν ειχα τη δικη σας λογικη τοτε θα επρεπε να σας αποκαλεσω τρομοκρατες, κρινοντας ποσα ακουσα εγω για μια εικασια που δυστυχως αποδειχθηκε ορθη). Δε με ενδιαφερει να χαρακτηριζω ατομα απο φορουμς. Εντυπωση δε, μου κανει οτι στα γρηγορα μαζευτηκαν εδω 3-4 ατομα και κοπτονταν επειδη κατηγορησα ομαδα αναρχικων για τη δολοφονια αυτη. Οριστε λοιπον ποσο αδικο ειχα...Επομενη κινηση σας η συμπαρασταση στη Σεχτα Επαναστατων να μαντεψω? Και κανεναν ban σε εμενα μηπως?

Να χαιρονται την Επανασταση τους μερικοι (δεν αναφερομαι σε μελη του φορουμ). Σαν τα μουτρα τους την κανανε.

Δημοσ.
Κριμα που και εσενα και αρκετους αλλους εδω μεσα με τους οποιους ηρθα σε αντιπαραθεση, σας διεψευσαν τα γεγονοτα.

Σεχτα Επαναστατων λοιπον, ή μογγολα ψευτοεπαναστατες οπως ειπα εγω και πεσατε να μου πειτε οτι η δολοφονια δεν εγινε απο τετοια ομαδα ατομων και να με βγαλετε φασιστα που εχω παρει τους αναρχικους με κακο ματι. Η οτι τρωω κουτοχορτο των δημοσιογραφων.

Εγω παλι δε θα πω κανεναν απο σας ακροαριστερο η αναρχικο (αν ειχα τη δικη σας λογικη τοτε θα επρεπε να σας αποκαλεσω τρομοκρατες, κρινοντας ποσα ακουσα εγω για μια εικασια που δυστυχως αποδειχθηκε ορθη). Δε με ενδιαφερει να χαρακτηριζω ατομα απο φορουμς. Εντυπωση δε, μου κανει οτι στα γρηγορα μαζευτηκαν εδω 3-4 ατομα και κοπτονταν επειδη κατηγορησα ομαδα αναρχικων για τη δολοφονια αυτη. Οριστε λοιπον ποσο αδικο ειχα...Επομενη κινηση σας η συμπαρασταση στη Σεχτα Επαναστατων να μαντεψω? Και κανεναν ban σε εμενα μηπως?

Να χαιρονται την Επανασταση τους μερικοι (δεν αναφερομαι σε μελη του φορουμ). Σαν τα μουτρα τους την κανανε.

Και παμε παλι,

(Αρχικά καταχωρημένο από Lucifer )

Οι αναρχικοί είναι κατά της αστυνομικής εξουσίας

Οι αναρχικοί έχουν πετάξει μολότωφ σε αστυνομικούς

Οι αναρχικοί σκότωσαν αυτόν τον αστυνομικό με 25 σφαίρες.

Ο αστυνομικός είναι όργανο

Το μπουζούκι είναι όργανο

Ο αστυνομικός έχει χορδές.

Μπορώ να το συνεχίζω για οσο θες...

Δημοσ.

Φίλε, η εικασία σου μπορεί να αποδείχτηκε ορθή (δεν παρακολουθώ το θέμα). Εύγε.

Να πάνε μέσα λοιπόν οι δράστες και ως εκεί. Δε θα απολογηθεί ούτε θα κατηγορηθεί κανείς άλλος (ούτε καν θα μπει υποσυνείδητα σε κατάσταση άμυνας), είτε ανήκει σε παραπλήσιους πολιτικούς χώρους, είτε ήταν σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από το συμβάν, είτε είναι ακόμα και το ίδιο ζώδιο με τους δράστες.

Να διαχωρίσουμε, επίσης, ότι άλλο αναρχικοί, άλλο τρομοκρατικές οργανώσεις (εδώ πάνε οι ψευτοεπαναστάτες, όπως τους αποκαλείς). Πολύ άλλο όμως.

Για το χαρακτηρισμό του φασίστα, το κατάλαβες εντελώς λάθος αλλά το επαναλαμβάνεις με τη σιγουριά του σωστού. Θα το πω μία τελευταία φορά, και δέξου το χωρίς σούξου μούξου, έτσι: Εφόσον δεν κάνεις λόγο (όπως φάνηκε στην αρχή καθαρά λόγω ατυχούς διατύπωσης) για συλλήψεις με βάση πολιτικές πεποιθήσεις, δε σε θεωρώ φασίστα, τελεία και παύλα. Επίσης, δε θεωρώ φασίστα όποιον διαφωνεί με τους αναρχικούς (σε αντίθεση με ό,τι ίσως υπέθεσες) για έναν απλό λόγο: Είμαι πολύ μακριά από το χαρακτηρισμό "αναρχικός". Και φαντάζομαι ότι μερικοί αναρχικοί ευχαρίστως θα με πλάκωνοναν στο ξύλο.

Ελπίζω να το κλείσαμε το θέμα. Σμουτς.

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν βλεπεις και τηλεοραση εσυ. Να φανταστω αν αυριο εφραμοσουν και εδω κανα πατριωτικο νομο αλα αμερικα για να μας προστατευσουν απο τους τρομοκρατες θα πεις ναι, ε? :-(

Και φαντάζομαι ότι μερικοί αναρχικοί ευχαρίστως θα με πλάκωνοναν στο ξύλο.

Να'σαι σιγουρος γι'αυτο. :P

Δημοσ.
Παιδια, αν το δουμε πολιτικα το θεμα, ο πλουτος, η φτωχια, η εγκληματικοτητα, η τρομοκρατια κτλ ειναι χαρακτηριστικα του καπιταλιστικου συστηματος. Όσο πιο ισχυρο καπιταλισμο εχει μια χώρα, τοσο πιο πολλα συμφεροντα παιζονται και τοσο πιο μεγαλη ειναι η τρομοκρατια και η εκληματικοτητα (η οποια συνδιαζεται με τη φτωχια) αφου ο πλουτος βρισκεται στα χερια όλο και λιγοτερων ανθρωπων.

Το θεμα σε ολο αυτο που περιγραφω ειναι οτι οι εμπλεκομενοι δημιουργιας του παραπανω σκηνικου(πολιτικοι, μεγαλοεπιχειρηματιες κτλ) καθονται στην καρεκλιτσα τους και την παθαινουν οι "μαλακες" που εχουν μια οικογενεια και παίρνουν 1000€ το μήνα.

Τώρα οι αναλυσεις περι αναρχικων, αριστερων, δεξιων και @@ μάντολες νομιζω οτι ειναι το δέντρο και οχι το δάσος.

Προσωπικα λοιπον αν μου εφταιγε καποιος για ολα αυτα που γινονται θα ηταν η σαπιλα που εχουν δημιουργησει αυτοι οι 300 ακατανομαστοι...ουτε οι αστυνομικοι, ουτε οι αναρχικοι ουτε τπτ..Άλλωστε οι κακοι αστυνομικοι και οι κακοι πολιτες ειναι αποτελεσμα της λειτουργίας του κράτους.

Απειρα +...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αφελές;

Συμφωνώ 100% ότι είναι έγκλημα να "στοχοποιείται" ολόκληρος πολιτικός χώρος για τη μαλακία μιας οργάνωσης.

Αντίστοιχα όμως δεν είναι λάθος να στοχοποιείται όλη η Ελληνική Αστυνομία για την εξωφρενική ηλιθιότητα/τραμπουκισμό ενός δολοφόνου ειδικού φρουρού;

Δημοσ.

Επισης, προτιμοτερο να εισαι ευαισθητος τυπακος της κακιας ωρας παρα ενας καλαγαθουλης τυπος που ειναι ετοιμος να δεχτει οτι τον διαταξει το καλο και σωστο κρατος. Ο πρωτος μπορει να το παιζει βλακας αλλα ο δευτερος ειναι σιγουρα βλακας. Η λεξη παρακρατος δεν λεει σε κανεναν τιποτα?

Δημοσ.
Η Ελλάδα είναι η χώρα με τον ισχυρότερο καπιταλισμό στην ΕΕ και όχι μόνο.

Πως μετριέται η ισχύς του καπιταλισμού, και εμείς τον έχουμε μεγαλύτερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...