Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο που δε σου έκανε εντύπωση. Ειδικά το edit που έκανες πιο πάνω, δείχνει ότι κατάλαβες εντελώς τι είπα, ειδικά στην τελευταία παράγραφο του προπροηγούμενου ποστ μου. Τέλος πάντων. Καλό σου απόγευμα.

Δημοσ.
Σκοτωνουν τους πιο ασχετους. σαν τσατσοι που ειναι και δεν μπορουν να πλησιασουν τα μεγαλα κεφαλια. αυτα που τους δημιουργουν.
E,όχι και τσάτσοι , ... λίγο ... " μικρού βεληνεκούς" ... ναι .

Να οργανωθούμε για μια διαδήλωση ενάντια στη τρομοκρατία. Εδω σας θελω! που ειναι ο λαος τωρα που βλεπει δολοφονιες ανθρωπων και δεν κανει τπτ? που ειναι ο απλος λαος να γεμισει τους δρομους τωρα ε?
Aυτό είναι και η δική μου απορία .... που είναι ο ΛΑΟΣ ;

Γιατί να υπάρχει μόνο ευαισθησία για ορισμένες κατηγορίες πολιτών που δολοφονούνται απο τρομοκράτες ,ενώ όταν δολοφονούνται αστυφύλακες "μούγγα στη στρούγγα".
Γιατί μούγγα ; Oλα τα μμπ σκούζουν .

Θα βγει άραγε το καθε κομμα και η καθε παραταξη στο πεζοδρόμιο να διαμαρτυθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυφύλακα ή μήπως επειδή ο αστυφύλακας δεν ανήκει στη γεννιά των 700 ευρώ αλλά στη γενιά των 850 θα κάνουν οι παραταξεις και ο κοσμος τουμπεκί.
Τι να σου πώ ; Σαφέστατα χάθηκε μια ζωή , αλλά δεν μπορείς να προκαταβάλλεις τα συναισθήματα του κόσμου .

ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ φωναξε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των λιγων και καθοδηγουμενων
Μαζί σου .
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο: την επόμενη φορά που α) θα χρησιμοποιηθεί κείμενο δημοσιευμένο αλλού ΧΩΡΙΣ να μπει πηγή και β) μέρος άρθρου δημοσιευμένου αλλού κατά λέξη θα ενταχτεί ως δήθεν "τμήμα" της δικής μας "τοποθέτησης", με την απαραίτητη "επιμέλεια" ώστε να μην "παραβιάζει" τους κανόνες του insomnia θα πέσει σκούπα και αποκλεισμός και ας λέτε μετά ό,τι θέλετε.

Δημοσ.

Παιδια, αν το δουμε πολιτικα το θεμα, ο πλουτος, η φτωχια, η εγκληματικοτητα, η τρομοκρατια κτλ ειναι χαρακτηριστικα του καπιταλιστικου συστηματος. Όσο πιο ισχυρο καπιταλισμο εχει μια χώρα, τοσο πιο πολλα συμφεροντα παιζονται και τοσο πιο μεγαλη ειναι η τρομοκρατια και η εκληματικοτητα (η οποια συνδιαζεται με τη φτωχια) αφου ο πλουτος βρισκεται στα χερια όλο και λιγοτερων ανθρωπων.

Το θεμα σε ολο αυτο που περιγραφω ειναι οτι οι εμπλεκομενοι δημιουργιας του παραπανω σκηνικου(πολιτικοι, μεγαλοεπιχειρηματιες κτλ) καθονται στην καρεκλιτσα τους και την παθαινουν οι "μαλακες" που εχουν μια οικογενεια και παίρνουν 1000€ το μήνα.

Τώρα οι αναλυσεις περι αναρχικων, αριστερων, δεξιων και @@ μάντολες νομιζω οτι ειναι το δέντρο και οχι το δάσος.

Προσωπικα λοιπον αν μου εφταιγε καποιος για ολα αυτα που γινονται θα ηταν η σαπιλα που εχουν δημιουργησει αυτοι οι 300 ακατανομαστοι...ουτε οι αστυνομικοι, ουτε οι αναρχικοι ουτε τπτ..Άλλωστε οι κακοι αστυνομικοι και οι κακοι πολιτες ειναι αποτελεσμα της λειτουργίας του κράτους.

Δημοσ.

Εύχομαι σε αυτούς που σκότωσαν τον αστυνομικό να σαπίσουν αυτοί που αγαπούν και για τους οποίους νοιάζονται περισσότερο. Αν τους πιάσουν πρέπει να τιμωρηθούν με πρωκτικό θάνατο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Α) Η Ελλάδα δεν έχει θανατική ποινή.

Β) Το τι ευθύνη μπορεί να έχει το παιδί, λ.χ., του ανθρώπου που σκότωσε τον αστυνομικό ώστε να του αξίζει να "σαπίσει" ξεφεύγει από τα όρια της αντίληψής μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν το εχω σκεφτει. Το γνωριζω. So what? Καποια στιγμη ομως, πρεπει να τελειωνει αυτο το θεμα αντι να σιγονταρεται. Καποιος απο αυτους τους ισχυρους να παρει πρωτοβουλια και να το σταματησει με καθε τροπο.

Γιατί να το κάνει αυτό, αφού όπως λες κι εσύ, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κάτι που τον συμφέρει να γίνεται; Και ακόμα περισσότερο, εσύ γιατί περιμένεις από κάποιον τέτοιο να το κάνει δεν κατάλαβα.

Είναι σαν να λες "είναι ντροπή που αυτοί έχουν λεφτά και εγώ δεν έχω. Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να έρθουν σπίτι μου, να μου δώσουν μερικά από τα λεφτά τους".

You have to fight your own battles.

Δημοσ.
, ο πλουτος, η φτωχια, η εγκληματικοτητα, η τρομοκρατια κτλ ειναι χαρακτηριστικα του καπιταλιστικου συστηματος. Όσο πιο ισχυρο καπιταλισμο εχει μια χώρα, τοσο πιο πολλα συμφεροντα παιζονται και τοσο πιο μεγαλη ειναι η τρομοκρατια και η εκληματικοτητα (η οποια συνδιαζεται με τη φτωχια) αφου ο πλουτος βρισκεται στα χερια όλο και λιγοτερων ανθρωπων.

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τον ισχυρότερο καπιταλισμό στην ΕΕ και όχι μόνο.

Δημοσ.

Β) Το τι ευθύνη μπορεί να έχει το παιδί, λ.χ., του ανθρώπου που σκότωσε τον αστυνομικό ώστε να του αξίζει να "σαπίσει" ξεφεύγει από τα όρια της αντίληψής μου.

Θα μπορούσα να πω την ίδια που είχε και το θύμα. Αλλά δεν το λέω.

Μπορεί να είναι πολύ σκληρό και να μην έχει καμία λογική αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι τύποι είναι αυτοί που δέρνουν την γυναίκα τους και τα παιδιά τους αν είναι παντρεμένοι ή αν έχουν παιδιά. Αυτοί που δεν τους κάθετε καμιά γκόμενα λόγο της ηλιθιότητας πους τους χαρακτηρίζει. Αυτοί που κάθε βράδυ το ματώνουν το πουλάκι τους γιατί δεν μπορούν αλλιώς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας το έλεγες. Δε θα διαφωνούσαμε. Αυτό όμως, δεν απαντά στο ερώτημά μου.

Μπορεί να είναι πολύ σκληρό και να μην έχει καμία λογική αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον.

Ένας λόγος παραπάνω να μην παραδινόμαστε στις υπερβολές και τον παραλογισμό. Υπάρχουν αρκετοί φανατικοί ήδη, δε χρειάζεται να τους ενισχύσουμε.

Δημοσ.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι τύποι είναι αυτοί που δέρνουν την γυναίκα τους και τα παιδιά τους αν είναι παντρεμένοι ή αν έχουν παιδιά. Αυτοί που δεν τους κάθετε καμιά γκόμενα λόγο της ηλιθιότητας πους τους χαρακτηρίζει. Αυτοί που κάθε βράδυ το ματώνουν το πουλάκι τους γιατί δεν μπορούν αλλιώς.

Mια ερώτηση και μόνο για να καταλάβω το σκεπτικό σου :

" Πως κρίνεις την πράξη του Αλέκου Παναγούλη , δηλαδή την τοποθέτηση βόμβας εναντίον του δικτάτορα Παπαδόπουλου ; "

Δεν θέλω η απάντησή σου να παραλληλιστεί με το σημερινό γεγονός ,αν γίνεται :-)

Δημοσ.

" Πως κρίνεις την πράξη του Αλέκου Παναγούλη , δηλαδή την τοποθέτηση βόμβας εναντίον του δικτάτορα Παπαδόπουλου ; "

Από αυτό θα καταλάβεις το σκεπτικό μου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...