Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρω κάποια βασικά πράγματα,επειδή μπήκα στον κόπο και ρώτησα φίλους αστυνομικούς (ναι ΡΕ,έχω και τέτοιους φίλους).

Όπως είπα δέν επικροτώ σε καμία περίπτωση την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού.Άλλα αυτό που δέν μπορείς να καταλάβεις σάν "επαναστάτης~δικαστής του πληκτρολογίου και της λιωμένης απο τα οπίσθιά καρέκλας" είναι οτι κανένας ψετοαναρχικός, που αρέσκεται στην ρίψη μολότωφ,δέν θα καθήσει να δολοφονήσει αστυνομικό,πόσο μάλλον να στήσει ενέδρα και να τον γαζώσει με 25 σφαίρες που μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα και τα γράφεις ξανά και ξανά.Προφανώς ο αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής είδε κάτι που δέν έπρεπε και κάποιοι θεώρησαν οτι πρέπει να του κλείσουν το στόμα.Δέν ήταν κάτι το οποίο σκαρφίστηκαν street punks στο whim of the moment ή της μαστούρας.Ηταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να τον βγάλουν απο την μέση.Αυτή είναι η ότι-ναναι λογική μου;

Τόση ώρα αυτό προσπαθώ να πώ,άλλα μα τον Τουτατή δέν το καταλαβαίνεις!Δέν θέλεις;Δέν εχεις την διανοητική ικανότητα;

Να σημειωσω οτι ολα αυτα "οτι γνωριζε πραγματα και του κλεισανε το στομα" ειναι απλα υποθεσεις-εικασιες-φημες κλπ. Και σιγουρα ειναι δυσκολο να αποδωσουμε μια δολοφονια σε εικασιες. Το point ειναι οτι 10δες επιθεσεις (αν οχι αυτη) προερχονται απο αυτη την ομαδα ατομων. Και εδω πρεπει να σταθουμε, ακομα και αν η συγκεκριμενη δολοφονια ηταν μια εξαιρεση στον κανονα και ανηκει στην κατηγορια που περιγραφεις.

Επισης στο παραπανω ποστ σου λες "ο ψευτοαναρχικος που αρεσκεται στη ριψη μολοτοφ, δε θα στησει ενεδρα". Να επισημανω οτι δεν εχει και διαφορετικο σκοπο απο τισ 25 σφαιρες μια μολοτοφ...Πανω κατω ιδιος ειναι ο στοχος. Δολοφονια.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σημειωσω οτι ολα αυτα "οτι γνωριζε πραγματα και του κλεισανε το στομα" ειναι απλα υποθεσεις-εικασιες-φημες κλπ. Και σιγουρα ειναι δυσκολο να αποδωσουμε μια δολοφονια σε εικασιες. Το point ειναι οτι 10δες επιθεσεις (αν οχι αυτη) προερχονται απο αυτη την ομαδα ατομων.

Επισης στο παραπανω ποστ σου λες "ο ψευτοαναρχικος που αρεσκεται στη ριψη μολοτοφ, δε θα στησει ενεδρα". Και αναρωτιεμαι. Η ριψη μολοτωφ δεν ειναι δολοφονικη αποπειρα? Εχει διαφορετικο σκοπο ?

Κακούργημα ;) Το αν έχει τον ίδιο σκοπό να ρωτήσουμε κανα μπάχαλο. Μερικοί πετάνε και μολότωφ για hobby έτσι για να ανάψουν τα αιματα. :P

Δημοσ.
Κακούργημα ;) Το αν έχει τον ίδιο σκοπό να ρωτήσουμε κανα μπάχαλο. Μερικοί πετάνε και μολότωφ για hobby έτσι για να ανάψουν τα αιματα. :P

Εh οταν φευγει μολοτοφ εναντιον αστυνομικου σκοπος ειναι να τον λαμπαδιασει ζωντανο. και αυτο το εχουμε δει αρκετες φορες (βαλε και ποσες δεν ειδαμε η δεν μαθαμε ποτε).

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο χαβαλε η φαση με τις μολοτοφ. Και ας μη στεκομαστε μονο στις μολοτοφ, γιατι για μερικους μαλλον φανταζει γραφικο αν και δολοφονικο. Παγιδευουν σπιτια/αστυνομικα τμηματα/οχηματα/περιπολικα με κιλα εκρητκικων σε καθημερινη βαση. So δεν ειναι κ τοσο αστειο.

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ σωστά αναρωτόμενος,η μολοτωφ είναι ένα εν'δυνάμη φονικό όπλο (εκεί κατατάσσεται και απο την αστυνομική δύναμη).Το θέμα είναι οτι σε όσες επιθέσεις έχουν σημειωθεί,τόσο σε μεμονομένα άτομα όσο και σε αστυνομικά τμήματα,τραυματισμοί με μαχαίρια,γκαζάκια,ρίψη μολότωφ και πολύ σπάνια drive by με 2-3 πυροβολισμούς.Κατα κανόνα αυτός ήταν ο τρόπος που ενεργούν οι "επαναστάστες" (sic)...Κοινώς hit 'n run καταστάσεις.

Όπως καλά είπαν και περισσότεροι,η συγκεκριμένη ενέργεια δέν είχε προηγούμενο.Οταν γεμίζεις μολύβι έναν άνθρωπο (25 σφαίρες είναι ~2 γεμιστήρες),τον θές νεκρό πάση θυσία.Οταν μάλιστα το κάνεις και μέρα μεσημέρι,δίχνει οτι είσαι και αδίστακτος.

Δημοσ.

Ε εντάξει όποιος πιαστεί , αν αναγνωριστεί , θα φάει όπως πάντα τον μισό ποινικό κώδικα για κατηγορία. Θα προφυλακιστεί ή θα χρειαστεί καμοιά εγγύηση και θα κυκλοφορούν στα Εξάρχεια κουπόνια «Σύνδεσμος Αναρχικών Εξαρχείων πληρωμή εγγυήσεων». ΧαΧα. Είμαστε και εύσπλαχνος λαός στα παιδιά μας.

Δημοσ.

Άρα. Το να είναι μαφιόζικη επίθεση είναι αυθαίρετη εικασία (κακέ Tenshi, πού πάει κι εσένα το βρώμικο μυαλό σου). Το να είναι επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης (το οποίο φυσικά το γενικεύουμε σε πολιτικούς χώρους ["οι αναρχικοί", "οι ακροαριστεροί", κλπ.], γιατί φυσικά δεν έχουμε πια επαφή μετωπιαίου λοβού και υπόλοιπου εγκεφάλου) δεν είναι καθόλου αυθαίρετη εικασία. Ωραία, συνεχίστε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γενικα αυτο το παραμυθι με τους ακροαριστερους-αναρχικους εχει τραβηξει πολυ και καποια στιγμη πρεπει να παψουν να τους σιγονταρουν οι αρχες και να τους κλεισουν εναν εναν μεσα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι αρχές έχουν κάποιο λόγο και τους σιγοντάρουν και πολύ απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τους κλείσουν μέσα;

Δημοσ.
Άρα. Το να είναι μαφιόζικη επίθεση είναι αυθαίρετη εικασία (κακέ Tenshi, πού πάει κι εσένα το βρώμικο μυαλό σου). Το να είναι επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης (το οποίο φυσικά το γενικεύουμε σε πολιτικούς χώρους ["οι αναρχικοί", "οι ακροαριστεροί", κλπ.], γιατί φυσικά δεν έχουμε πια επαφή μετωπιαίου λοβού και υπόλοιπου εγκεφάλου) δεν είναι καθόλου αυθαίρετη εικασία. Ωραία, συνεχίστε.

Για τη συγκεκριμενη περιπτωση μονο εικασιες γινονται. Αλλα προανεφερα σε 2 ποστ κιολας, οτι η πλειοψηφια των επιθεσεων εναντιον αστυνομικων (δολοφονικων, εμπρηστικων κλπ) προερχεται απο αυτη την ομαδα ατομων. Και αυτη ειναι η ουσια. Οχι το ποιοι δολοφονησαν τον συγκεκριμενο. Εδω μιλαμε για πληθωρα περιστατικων.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:43 ----------

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι αρχές έχουν κάποιο λόγο και τους σιγοντάρουν και πολύ απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τους κλείσουν μέσα;

Δεν το εχω σκεφτει. Το γνωριζω. So what? Καποια στιγμη ομως, πρεπει να τελειωνει αυτο το θεμα αντι να σιγονταρεται. Καποιος απο αυτους τους ισχυρους να παρει πρωτοβουλια και να το σταματησει με καθε τροπο.

Δημοσ.

Οι αναρχικοί είναι κατά της αστυνομικής εξουσίας

Οι αναρχικοί έχουν πετάξει μολότωφ σε αστυνομικούς

Οι αναρχικοί σκότωσαν αυτόν τον αστυνομικό με 25 σφαίρες.

Ο αστυνομικός είναι όργανο

Το μπουζούκι είναι όργανο

Ο αστυνομικός έχει χορδές.

Η εμετική δικαστική δημοσιογραφία είναι, τελικά, το μόνο είδος ενημέρωσης που αξίζετε.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Δημοσ.
Για τη συγκεκριμενη περιπτωση μονο εικασιες γινονται. Αλλα προανεφερα σε 2 ποστ κιολας, οτι η πλειοψηφια των επιθεσεων εναντιον αστυνομικων (δολοφονικων, εμπρηστικων κλπ) προερχεται απο αυτη την ομαδα ατομων. Και αυτη ειναι η ουσια. Οχι το ποιοι δολοφονησαν τον συγκεκριμενο. Εδω μιλαμε για πληθωρα περιστατικων.

Και μετά από βαθυστόχαστη σκέψη κατέληξες ότι, αντί να συλληφθούν συγκεκριμένοι δράστες, να συλληφθούν όλοι όσοι ανήκουν σε διαφορετικούς από εσένα πολιτικούς χώρους (οι οποίοι μπορεί να μην είναι καν κοντινοί μεταξύ τους - αλλά τι με νοιάζει, για μένα υπάρχουν μόνο τα σύνολα "εγώ" και "οι υπόλοιποι").

Γενικα αυτο το παραμυθι με τους ακροαριστερους-αναρχικους εχει τραβηξει πολυ και καποια στιγμη πρεπει να παψουν να τους σιγονταρουν οι αρχες και να τους κλεισουν εναν εναν μεσα.

Για παράδειγμα, στο παραπάνω δε μιλάς για δράστες, μιλάς για συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Αν όντως το εννοείς έτσι γενικά (συλλήψεις με βάση τα πολιτικά πιστεύω και όχι τις πράξεις), θέλω να μου διατυπώσεις την ιδέα που έχεις για το φασισμό, τη γνώμη σου για το αν είσαι φασίστας και, αν όχι, τις διαφορές σου με αυτούς. Αν δεν το εννοείς γενικά, σε παρακαλώ επαναδιατύπωσε (και με bold αν μπορείς) για να ξέρουμε τι λέμε.

Δημοσ.
Και μετά από βαθυστόχαστη σκέψη κατέληξες ότι, αντί να συλληφθούν συγκεκριμένοι δράστες, να συλληφθούν όλοι όσοι ανήκουν σε διαφορετικούς από εσένα πολιτικούς χώρους (οι οποίοι μπορεί να μην είναι καν κοντινοί μεταξύ τους - αλλά τι με νοιάζει, για μένα υπάρχουν μόνο τα σύνολα "εγώ" και "οι υπόλοιποι").

Επαναλαμβανω. Για τη συγκεκριμενη δολοφονια μονο εικασιες γινονται τωρα.

Εγω προσωπικα δεν ανηκω σε πολιτικο χωρο. Επιπλεον δεν κρινω με βαση τις πολιτικες αποψεις, αλλα με βαση τις πραξεις. Αν διαβασεις προσεκτικοτερα τα ποστ μου θα δεις οτι αναφερομαι σε οσους κανουν αυτες τις επιθεσεις στο ονομα της επαναστασης. Και δεν κρινω τα πιστευω του καθενος, ουτε και ειπα καπου οτι πρεπει να συλληφθουν ολοι οι αναρχικοι η οι ακροαριστεροι. Μιαλω παντα για τους αναρχικους-ακροαριστερους που καταφευγουν σε βιαιες/δολοφονικες/εμπρηστικες ενεργειες. Αν ο αλλος ειναι ακροαριστερος-αναρχικος και δεν ειναι επικινδυνος για το κοινωνικο συνολο, τι προβλημα να εχω? Επισης ειμαι αντιθετος και με τις δολοφονιες που κανουν ακροδεξιες οργανωσεις. Δεν συνεπαγεται οτι οσοι εχουν ακροδεξια ιδεολογια πρεπει να συλληφθουν.

Για παράδειγμα' date=' στο παραπάνω δε μιλάς για δράστες, μιλάς για συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Αν όντως το εννοείς έτσι γενικά (συλλήψεις με βάση τα πολιτικά πιστεύω και όχι τις πράξεις), θέλω να μου διατυπώσεις την ιδέα που έχεις για το φασισμό, τη γνώμη σου για το αν είσαι φασίστας και, αν όχι, τις διαφορές σου με αυτούς. Αν δεν το εννοείς γενικά, σε παρακαλώ επαναδιατύπωσε (και με bold αν μπορείς) για να ξέρουμε τι λέμε.[/quote']

Διαβασε παραπανω και θα παρεις την απαντηση που ζητας. Οπως επισης και τα πρωτα μου ποστ στ συγκεκριμενο θρεντ.

Αρα σου απαντησα ηδη στο ερωτημα σου περι φασισμου.

Δημοσ.
Και δεν κρινω τα πιστευω του καθενος, ουτε και ειπα καπου οτι πρεπει να συλληφθουν ολοι οι αναρχικοι η οι ακροαριστεροι.

Εδώ λέει άλλα:

Απο που ακριβως προκυπτει οτι ειμαι φασιστας? Η οτι εχω φασιστικες αντιληψεις?

Αh επειδη μαλλον δηλωνω αντιθετος με τις ενεργεις των αναρχικων ε? Αρα συνεπαγεται οτι ειμαι φασιστας. Well done, ωραια λογικη.

Όχι, δεν προκύπτει από εκεί (εκτός αν μου δείξεις πού ακριβώς είπα αυτό που υπονοοείς, αλλιώς λες αυθαίρετα λογάκια για να περάσει η ώρα μας όμορφα). Οι φασιστικές αντιλήψεις θα προέρχονταν από αυτή τη φράση, όπου το bold θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί με οποιαδήποτε άλλη λέξη προσδιορίζει πολιτικές αντιλήψεις:

Απ' ό,τι κατάλαβα από το τελευταίο ποστ σου, τελικά μιλούσες για τους διάφορους δράστες. Άρα αρχικά έκανες λάθος (ελπίζω) διατύπωση, παρόλο που δεν το λες ξεκάθαρα. Επομένως, διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν είσαι φασίστας, άρα όλα μέλι, γάλα και μολότωφ.

Δημοσ.

Καθομαι ο μαλακας, σαν μαλάκας και γραφω τόση ώρα

αφορμές για τσακωμούς ψάχνετε συνέχεια και σε όλα.

Δημοσ.
Καθομαι ο μαλακας, σαν μαλάκας και γραφω τόση ώρα

αφορμές για τσακωμούς ψάχνετε συνέχεια και σε όλα.

+1. Αποθεωση το παραπανω ποστ του τεο. Υπονοω/εννοω/κρυβω/λεω μλκιες να περνα η ωρα κλπ.

Φιλε teo64x im out. Μπορω να σου κανω κι εγω quote φρασεις μου που δειχνουν οτι αναφερομαι σε αυτους που κανουν τις δολοφονιες κλπ. Αλλα δεν χρειαζεται να τσακωθω, ποσο μαλλον για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Καμια αναγκη. Ειμαι κι εγω ενας κρυφοφασιστας επειδη δε συμφωνω μαζι σου. Κοιμησου ησυχος, κερδισες τη φορουμικη διαμαχη.

Διαλογος δεν ειναι να χαρακτηριζεις ως ακραιο καποιον που δε συμφωνει με ακραιες ιδεολογιες παντως. Αυτο προς τους αυτοαποκαλουμενους οπαδους της ισοτητας και της δημοκρατιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...