Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν 1321231 μπατσοι οι οποιοι κανουν τους σεκιουριτι σε "γνωστα" προσωπα, και εδω στη γειτονια να μην υπαρχει ουτε και για δηγμα. :mad:

Για δήγμα έχουμε πολλούς...

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
E φυσικα..κανενας δεν πρεπει να λεει στον μπατσο πως να κανει τη δουλεια του...ολα κ ολα, 20 χρονια στο Χαρβαρντ σπουδαζει και εχει και παιδεια και μορφωση και αυτοσυγκρατηση. Στο απυροβλητο λοιπον οι μπατσοι, ας κανουν οτι τους καπνισει (δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη περιπτωση).

Σιγά μορφωμένε γιατρέ,θα σκίσεις κανα φακελάκι

Δημοσ.
Σε τόσες πορείες έχω πάει, αναίτια σύλληψη, δεν έχω δει.

Ελα ρε μορφή, πάς και σε πορείες; Φαντάζομαι κάθεσαι πίσω από τους ματατζήδες έτσι; Με μπαλακλάβα και τεντωμένο δάχτυλο και τους λές ποιούς να δέσουν; Χοχό.

Δημοσ.

Εμενα ενα πραμα με χαλαει στην ΕΛΑΣ. Και ειναι αυτοι που αποφασιζουνε που θα υπαρχουν περιπολιες. Μας εχουν κατακλεψει ρε παιδι μου!!! Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν 1321231 μπατσοι οι οποιοι κανουν τους σεκιουριτι σε "γνωστα" προσωπα, και εδω στη γειτονια να μην υπαρχει ουτε και για δηγμα. :mad:

Nαι, αλλά δε φταίει ο απλός αστυνομικός σε αυτό. Φταίνε οι διοικητές, που είναι γλύφτες των πολιτικών.

Ελα ρε μορφή, πάς και σε πορείες; Φαντάζομαι κάθεσαι πίσω από τους ματατζήδες έτσι; Με μπαλακλάβα και τεντωμένο δάχτυλο και τους λές ποιούς να δέσουν; Χοχό.

Ναι, πάω σε πορείες. Οχι, δεν κάθομαι πίσω από τα ματ. Τα ματ είναι κατασταλτικός μηχανισμός, της δημοκρατίας (ως εξουσιαστικού καθεστώτος) και ως εκ τούτου, δεν μπορω να είμαι υπέρ τους. Το να μου λέει κάποιος όμως, πως δεν πρέπει να προτάσσουν το όπλο, γιατί λιποθυμάει και λιγοψυχά, είναι αστείο. Οπως, και γιατί βαράνε, αυτούς που τους πετάνε μολότοφ. Και λίγα τους κάνουν, για μένα.

Δημοσ.
Θα τον μαζέψει κανένας ή να πάω να φάω?

Ε ναι, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, κατηγορούμε τον άλλο ως τρελλό @aka εζρα πάουντ

Δημοσ.

Ένας υποθετικός διάλογος με τον omni:

Θύμα: Κοίτα omni, ένα άσπρο πρόβατο!

Omni: Δεν είναι άσπρο, φταίει η μικροαστική σου αντίληψη που το βλέπει έτσι. Κι όταν το βλέπεις έτσι πέφτει ο διαχωρισμός. Ο διαχωρισμός είναι έννοια που αντιλαμβάνονται αυτοί που δεν βλέπουν μπάλα.

Άρα είναι gay. Oι αδερφές δεν έχουν θέση στην κοινωνία. Πρέπει να τους εξορίσουμε και να τους βγάλουμε τα νύχια.

Θύμα: Μα εγώ σου είπα για ένα προβ...

Omni: Ξέρω, τώρα δεν έχεις τι να μου πεις, και θα πιαστείς επειδή είπα για το άσπρο πρόβατο και όχι για το μαύρο.

Δηλαδή είμαι ρατσιστής. Ρατσιστής ήταν και ο Χίτλερ. Που πήδαγε την ξαδέρφη του. Άρα με λες και αιμομίκτη.

Επειδή τα λέει ο αμπελοφιλόσοφος Φρόυντ και ο παιδόφιλος Ράιχ.

Λες κι εσύ δεν έχεις πηδήξει ποτέ σου ξαδέρφη.

Θύμα: Χμ. :rolleyes: Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις δηλαδή ή πήρες φόρα να μας διασκεδάσεις?

omni: Τα ξέρω αυτά. Τα λες όταν δεν έχεις επιχειρήματα να μου αντιπαραθέσεις και με βγάζεις τρελό.

Θύμα: Σ'αγαπάω.

omni: Επειδή δεν βλέπεις μπάλα.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει την υπερβολή.

Still, I loved it!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...