Προς το περιεχόμενο

Επιθέσεις κακοποιών κατά αστυνομικών

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτα πεστα στην κυρα που την ειδε υπερασπιστης ανθρωπινων δικαιωματων την στιγμη που γινοταν ελεγχος σε υποπτους , η ιδια "κυρια" που κατα το παρελθον ειχε ξανα-απασχολησει τις αρχες . αυτη η "κυρια" που πρεπει να δικαστει για για τον θανατο του παιδιου γιατι αυτη το προξενησε! οκ?

Δεν ξέρω ως τι θα δικαστεί, ως "συνεργός", "αυτουργός" ή δεν ξέρω και 'γω τι, πάντως ναι, προφανώς συμφωνούμε πως πρέπει να δικαστεί.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήταν συνεργός η κυρία;Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον απ' τα συμφραζόμενα των ειδήσεων (ταυτόχρονα γράψαμε),μιας και (νομίζω ότι) έχει και παλιότερη καταδίκη για "παρακώληση" ή κάπως έτσι.

Τέλος πάντων,σημασία έχει ότι πάει καλιά του ο δύστυχος.Ας ελπίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από δω και μπρος είναι ο ένας να απασφαλίζει και ο άλλος με προτεταμένο να ελέγχει.

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από δω και μπρος είναι ο ένας να απασφαλίζει και ο άλλος με προτεταμένο να ελέγχει.

fixed

Ας ελπίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από δω και μπρος θα είναι να πυροβολούνε την αντίστοιχη κυράτσα στα μούτρα

Δημοσ.
fixed

Ας ελπίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από δω και μπρος θα είναι να πυροβολούνε την αντίστοιχη κυράτσα στα μούτρα

Το προχώρησες γρήγορα,περίμενε λιγάκι,έχουμε δρόμο ως εκεί.:eek:

Δημοσ.

στα πούπουλα. Κανονικά, για συνεργός σε ανθρωποκτονία (ή πως αλλιώς το λένε) έπρεπε να πήγαινε. Τώρα αν πάνε αγανακτισμένοι οι συγγενείς του μπάτσου και της το κάνουν καλοκαιρινό, θα φταίνε μετά αυτοί. Από που κι ως που, ο κάθε ένας γίνεται τιμητής και αποφασίζει, πως ο μπάτσος πρέπει να κάνει τη δουλειά του? Αλλά ηθικοί αυτουργοί, είναι οι διάφοροι λαζόπουλοι και τα πρόβατα που τον ακούνε. Ειπε και ψέμματα κιόλας πως τους ήξερε, τέτοιο καλό κουμάσι ήτανε.

Δημοσ.

E φυσικα..κανενας δεν πρεπει να λεει στον μπατσο πως να κανει τη δουλεια του...ολα κ ολα, 20 χρονια στο Χαρβαρντ σπουδαζει και εχει και παιδεια και μορφωση και αυτοσυγκρατηση. Στο απυροβλητο λοιπον οι μπατσοι, ας κανουν οτι τους καπνισει (δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη περιπτωση).

Αφεντικο, οτι ηθικοι αυτουργοι μπορει να ειναι ολοι οσοι εχουν καταντησει την αστυνομια, τσιρκο, δε νομιζεις ε? Οτι ευθυνονται αυτοι που εχουν τους μπατσους απληρωτες κρεατομηχανες με τουπε 1000καρδιναλιων, ουτε, ετσι?

Τεσπα, εγω οταν δω συλληψη, παω κ κοιταω. Οποιος και να συλλαμβανεται, οτι και να εχει κανει, οι κλωτσιες απο τους μπατσους, το ξυλο χωρις λογο και το βρισιμο, δεν αξιζει σε κανενα. Και δε νομιζω να διαφωνουμε οτι ειναι οχι και τοσο σπανιο φαινομενο.

Η ποινη της κυριας ειναι ''υπερβολικη'', αν αναλογιστουμε τις αντιστοιχες ποινες που ισχυσαν σε δολοφονους-αστυνομικους, που σκοτωσαν εν ψυχρω.

Δημοσ.

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...Πραγματικά κρίμα για τον άτυχο αστυνομικό, την οικογένεια του αλλά και την κοινωνία.

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν άλλα τέτοιες τραγικές στιγμές στο μέλλον.

Δημοσ.
E φυσικα..κανενας δεν πρεπει να λεει στον μπατσο πως να κανει τη δουλεια του...ολα κ ολα, 20 χρονια στο Χαρβαρντ σπουδαζει και εχει και παιδεια και μορφωση και αυτοσυγκρατηση. Στο απυροβλητο λοιπον οι μπατσοι, ας κανουν οτι τους καπνισει (δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη περιπτωση).

Τι σχέση, έχει η μόρφωση? Διαπράχθηκε ένα αδίκημα, μπροστά τους και αυτοί πήγαν να συλλάβουν τους δράστες? Τι σόι ρατσισμός πια είναι κι αυτός με τη μόρφωση? Σπουδάζετε και θεωρείτε πως είστε κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Ναι, οι μπάτσοι προκειμένου να διατηρούν την ασφάλεια στην κοινωνία, ας κάνουν ότι τους καπνίσει. Αν κάποιος έρχεται να σου σπάσει το αμάξι, ο μπάτσος πως θα τον σταματήσει?

α) να του πει, σε παρακαλώ αγοράκι μου, μη σπας το αμάξι του κρις?

β)να του δώσει λουλούδια

γ) να στήσει κώλο

δ) να τον σαπίσει στο ξύλο?

Το να πεις, γιατί σπάνε αμάξια, είναι άτοπο. Ο αναρχικός, θα σπάει και θα καταστρέφει, μέχρι να πάψουν να υπάρχουν εξουσιαστικά καθεστώτα, δλδ δε σπάει, επειδή υπάρχει κρίση.

Αφεντικο, οτι ηθικοι αυτουργοι μπορει να ειναι ολοι οσοι εχουν καταντησει την αστυνομια, τσιρκο, δε νομιζεις ε? Οτι ευθυνονται αυτοι που εχουν τους μπατσους απληρωτες κρεατομηχανες με τουπε 1000καρδιναλιων, ουτε, ετσι?

Τσίρκο? Πρεπει, οι θολοκουλτουριαραίοι να αποφασίσουν τι είδους αστυνομία, θέλουν? Να μην ασχολείται με τπτ ή να ασχολείται, γιατί καταστολή χωρίς χρήση βίας δε γίνεται? Ελπιζα πως θα μου λεγες, γι' αυτούς που έχουν καταντήσει την αστυνομία, όργανο κομματόσκυλων (τους διοικητές)

Τεσπα, εγω οταν δω συλληψη, παω κ κοιταω. Οποιος και να συλλαμβανεται, οτι και να εχει κανει, οι κλωτσιες απο τους μπατσους, το ξυλο χωρις λογο και το βρισιμο, δεν αξιζει σε κανενα. Και δε νομιζω να διαφωνουμε οτι ειναι οχι και τοσο σπανιο φαινομενο.

Οχι, δεν είναι δουλειά σου να κοιτάς πως και γιατί γίνεται σύλληψη? Υπάρχει το εσωτερικών υποθέσεων γι' αυτό. Επιπλέον, δεν νομίζω να θεωρείς πως υπάρχει περίπτωση, οι μπάτσοι να συλλάβουν κάποιον στα καλά καθούμενα την ώρα που πίνει τον καφέ του Ολοι όσοι συλλαμβάνονται, σε πορείες και αλλού, έχουν σχέση με τα επεισόδια. Απλά, είναι κότες να το παραδεχτούν. Σε τόσες πορείες έχω πάει, αναίτια σύλληψη, δεν έχω δει. Ολοι, κάποια κουτσουκέλα κάνανε. Επιπλέον, η σύλληψη δεν μπορεί να γίνει με ειρηνικό τρόπο, γιατί δεν κάθεται κανείς να το συλλάβουν οι μπάτσοι. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουν βία.

Η ποινη της κυριας ειναι ''υπερβολικη'', αν αναλογιστουμε τις αντιστοιχες ποινες που ισχυσαν σε δολοφονους-αστυνομικους, που σκοτωσαν εν ψυχρω

Πες μου ένα περιστατικό, που μπάτσος έβγαλε το πιστόλι του και καθάρισε εν ψυχρώ κάποιον πολίτη, που έπινε τον καφέ του. Ολες οι περιπτώσεις (καλτεζάς, γρηγορόπουλος, τσουτσουβής κα) ήταν σκοτωμοί σε έναν ακηρυχτο πόλεμο. Τον πόλεμο μεταξύ κράτους-εξουσιαστών και αναρχικών. θα μου πεις, αυτοί δεν θα θελαν να πεθάνουν. Ναι, αλλά από τη στιγμή που είσαι αναρχικός και επιτίθεσαι σε έναν φρουρό της δημοκρατίας, τι περιμένες? Οι αριστεροί μας λένε τάχα, για καλούς και κακούς αστυνομικούς. Δεν υπάρχουν αυτοί. Ενας είναι ο σκοπός, του αστυνομικού, η διαφύλαξη του δημοκρατικού καθεστώτος, μέσα από την ασφάλεια των πολιτών. Για να επιτευχθεί, αυτή η ασφάλεια, χρειάζεται και χρήση βίας.

Δημοσ.
[...] η διαφύλαξη του δημοκρατικού καθεστώτος [...] Για να επιτευχθεί [...] χρειάζεται και χρήση βίας.

Αυτοκτονήστε βιαίως.

Δημοσ.

Σωστός ο αφεντικός!

Ο αστυνομικός έχεις ως ρόλο την καταστολή τους εκλήματος, αταξίας, βίας. Συνεπώς θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσει βία. Αστυνομικός χωρίς βία είναι άντρας χωρίς @@ και δεν θα τον ήθελε κανένας γιατί δεν θα ήτο σε θέση να υπερασπιστεί τους πολίτες.

Όταν γίνεται μια σύλληψη και βλέπετε τον συλλαμβανόμενο να σέρνεται κάτω σαν σκουλήκη μην σοκάρεστε. Είναι ο μόνος τρόπος όταν αυτός αντιστέκεται.

Δημοσ.
Σωστός ο αφεντικός!

Ο αστυνομικός έχεις ως ρόλο την καταστολή τους εκλήματος, αταξίας, βίας. Συνεπώς θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσει βία. Αστυνομικός χωρίς βία είναι άντρας χωρίς @@ και δεν θα τον ήθελε κανένας γιατί δεν θα ήτο σε θέση να υπερασπιστεί τους πολίτες.

Όταν γίνεται μια σύλληψη και βλέπετε τον συλλαμβανόμενο να σέρνεται κάτω σαν σκουλήκη μην σοκάρεστε. Είναι ο μόνος τρόπος όταν αυτός αντιστέκεται.

Παρότι, ειρωνικό, συμφωνώ απόλυτα. Εκτός και αν μου βρεις εσύ τρόπο να πιάνουμε κόσμο, χωρίς αυτοί να αντιστέκονται. Μέχρι τότε όμως, απλά δείχνεις έλλειψη επιχειρημάτων.

Δημοσ.
Παρότι, ειρωνικό, συμφωνώ απόλυτα. Εκτός και αν μου βρεις εσύ τρόπο να πιάνουμε κόσμο, χωρίς αυτοί να αντιστέκονται. Μέχρι τότε όμως, απλά δείχνεις έλλειψη επιχειρημάτων.

Χαχαχα!! Ρε συ δεν ήταν ειρωνικό. Την άποψη μου είπα.

Αυτό δεν ξανα έγινε...:lol::lol:

+1 για το γέλιο!

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα οπως παλια( βλ. Αχαρναι 97'). Εχουν αλλαξει πολα (νομιζω... δεν ειμαι στην ΕΛΑΣ).

Τεσπα, τυχαινει να κανω παρεα με τα κακα παιδια της γειτονιας, και οσες φορες μας καναν ελενγχο εχω να πω ο,τι δεν ειχαμε κανενα προβλημα βιας η κατι τετοιο ( και ας λιβανιζαμε τη πλατεια ).

Εμενα ενα πραμα με χαλαει στην ΕΛΑΣ. Και ειναι αυτοι που αποφασιζουνε που θα υπαρχουν περιπολιες. Μας εχουν κατακλεψει ρε παιδι μου!!! Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν 1321231 μπατσοι οι οποιοι κανουν τους σεκιουριτι σε "γνωστα" προσωπα, και εδω στη γειτονια να μην υπαρχει ουτε και για δηγμα. :mad:

Οσο για τη "κυρια" (η ποιοα δεν εχει καποιο αριθμο βλ. 35χρωνη) τι να πω.... δε βλεπω τηλεωραση επειδη βλαπτει την υγεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...