Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μμμ, ναι, όπως βγήκαν και τις προηγούμενες φορές.
mamatecuba Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δύο "αστεία" περιστατικά που δείχνουν λίγο το περίεργο των ημερών μας... μπακγκράουντ ινφο για τα περιστατικά είναι οτι κι εγώ αλλά και ο άλλος πρωταγωνιστής ζούμε-κυκλοφορούμε στα εξάρχεια πολύ συχνά... Πριν κανά μήνα,αδερφικός φίλος περπατά στην Ιπποκράτους,περί ώρας 9 και μισή το βράδυ,με κατευθυνση προς Σκουφά και μιλάει στο κινητό με την κοπελίά του χαμογελαστός... περνώντας μπροστά από τη διμοιρία των ΜΑΤ η ερώτηση του Ματατζή πέφτει σαν κεραυνός : "Τι γελάς ρε;"... απάντηση φίλου μου καμία,συνέχεια στην πορεία του με ύφος του τύπου "τι μας λες τώρα ρε φίλε" Δεύτερο περιστατικό,χθες βράδυ...εγώ οδηγός,κοπελιά συνοδηγός,ώρα 11:45,γωνία Τρικούπη και Σκουφά. ανοιχτό παράθυρο κτλ.. Σταματημένος στο φανάρι,η ερώτηση του Ματατζή αναπόφευκτη : "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ?" (εννοείται με ρε στο τέλος) απάντηση μου (σοβαρό ύφος) : "Εδώ,μια βολτίτσα,να περάσει η ώρα" ερώτηση Ματατζή : " ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ?" απάντηση μου με απορημένο ύφος : "Τι να σας πω...τι σημαίνει βολτίτσα; " ε μετά κλασσικά ΕΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ.... μου θύμισε ένα επεισόδιο σαουθ παρκ , με τους 2 mall cops που ρωτάνε τον περαστικό : what are you doing there sir? -nothing officer -move along sir... και η ατάκα : you gotta keep them on their toes rookie...
slipknot Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αφού στις 11.00 έχει απαγόρευση κυκλοφορίας ρε κουτέ. Επίσης συνομιλίες με παρέες 3 ατόμων και άνω θεωρούνται σύναξη συμμορίας, δολοπλοκίες και τρομοκρατικές οργανώσεις.
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καταλαβαίνεις ότι το 3ο επιχείρημα παραείναι αστικό. Το να μην έχει η σχολή σου quadcore δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση σου Πλακα μου κανεις ετσι? Αν μιλουσαμε για quad και διαμαρτυρομασταν γι αυτο, θα πρεπε να δεσουμε ολοι μας απο ενα σκοινι στο λαιμο και να φουνταρουμε.
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 H μεγαλη επιστροφη της αφεντιας Του. Πιο ανανεωμενη απο ποτε!
afentiko7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ζει φαντάζομαι. Αν είχε πεθάνει θα έβγαιναν τα τανξ. Πότε ξαναβγήκαν τα τάνκς? Α να πούμε κάτι και για τους καλούς γιατρούς που σώζουν ζωές, ένας τραυματισμένος αστυνομικός έχει πρόβλημα νευρολογικής φύσεως και κανείς από αυτούς τους σωτήρες δε δέχθηκε να το βοήθησει. Αυτά ας τα βλέπουν οσοι θέλουν να γίνουν στρατιώτες του κράτους. Πλακα μου κανεις ετσι? Αν μιλουσαμε για quad και διαμαρτυρομασταν γι αυτο, θα πρεπε να δεσουμε ολοι μας απο ενα σκοινι στο λαιμο και να φουνταρουμε. Για ποιο λόγο ένας μικρομεροκαματιάρης πρέπει να πληρώνει τις μικροαστικές σου ανησυχίες. Δώστε λεφτά εσύ και οι συμφοιτητές σου. Τι σούπερ ντούπερ εξοπλισμό θέλετε πια?
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τη λεξη αστικος, αστικες κτλ.. που την κονομησες και την κοπανας συνεχεια? Τεσπα επειδη δεν εχεις ιδεα τι παιζει στο ελληνικο Πανεπιστημιο, ας το τελειωσουμε εδω
afentiko7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τη λεξη αστικος, αστικες κτλ.. που την κονομησες και την κοπανας συνεχεια? Τεσπα επειδη δεν εχεις ιδεα τι παιζει στο ελληνικο Πανεπιστημιο, ας το τελειωσουμε εδω Σε ένα παγκάκι και μου άρεσε. Ναι, το πτυχίο μου εγώ δεν το πήρα από ελληνικό πανεπιστήμιο, από αλβανικό το πήρα. Πάμε από την αρχή. Ο άνεργος πρέπει να βρει δουλειά, γιατί αν δε βρει δουλειά προβαίνει σε "έκνομες" πράξεις(για το κράτος). Ο συνταξιούχος το ίδιο. Ο φοιτητής κατά 100% δεν έχει πρόβλημα βιοπορισμού, γιατί αλλιώς δε θα ήταν φοιτητής αλλά θα δούλευε 9-7. Και ούτε θα είχε ονειρώξεις ακούγοντας την λέξη καριέρα.
Hamurabi Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Επεισόδια στο Σύνταγμα Δύο άτομα συνέλαβε στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, η νεοσύστατη ομάδα ΔΕΛΤΑ, μετά από εισβολή κουκουλοφόρων σε κατάστημα φαστ φουντ στην Πλατεία Συντάγματος. Οι νεαροί συνεπλάκησαν με τους πελάτες από τους οποίους και απέσπασαν τσαντάκι με χρήματα, ενώ τραυματίστηκαν και τέσσερα άτομα. Οι δύο συλληφθέντες ένας 27χρονος και ένας 19χρονος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. πηγη http://www.athina984.gr/node/46474
fullon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το παιδι πεθανε τελικα σημερα. μετα απο μαχη 2 μηνων στην εντατικη.. κριμα για το παλικαρι και συλληπητηρια στην οικογενεια του. Εξέπνευσε σήμερα το πρωί ο 30χρονος αστυνομικός της ομάδας «Δ», Σπύρος Θεοδώρου. Ως γνωστόν, ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά αγνώστων, τα ξημερώματα της 3ης Απριλίου 2009 στην Κυψέλη, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που διενεργούσε με συνάδελφό του. Ο 30χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κοργιαλένειο-Μπενάκειο, και προχθές η κατάστασή του είχε παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση. http://www.zougla.gr/news.php?id=44789 τωρα δεν θα βγουνε στους δρομους οι πολιτες ε?
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, θα ήταν κάπως ηλίθιο να φωνάζουνε "κακοποιοί, εγκληματίες, δολοφόνοι". Κάτι με τον πλεονασμό, κάτι με το αυτονόητο, δεν ξέρω, χωλαίνει. Σε φάση, εγκληματίας είμαι ρε αδερφέ, αυτό κάνω, αυτό περιμένεις από μένα. Δεν είμαι μπάτσος να περιμένεις προστασία και εγώ να σε εκτελώ. Με πιάνεις; Κατά τα άλλα, καλή δύναμη στην οικογένεια του παλικαριού, σαν αυτόν, ναι, θέλουμε περισσότερους και αβλαβείς.
frenzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, θα ήταν κάπως ηλίθιο να φωνάζουνε "κακοποιοί, εγκληματίες, δολοφόνοι". voice of reason 2009
fullon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, θα ήταν κάπως ηλίθιο να φωνάζουνε "κακοποιοί, εγκληματίες, δολοφόνοι". Κάτι με τον πλεονασμό, κάτι με το αυτονόητο, δεν ξέρω, χωλαίνει. Σε φάση, εγκληματίας είμαι ρε αδερφέ, αυτό κάνω, αυτό περιμένεις από μένα. Δεν είμαι μπάτσος να περιμένεις προστασία και εγώ να σε εκτελώ. Με πιάνεις; αυτα πεστα στην κυρα που την ειδε υπερασπιστης ανθρωπινων δικαιωματων την στιγμη που γινοταν ελεγχος σε υποπτους , η ιδια "κυρια" που κατα το παρελθον ειχε ξανα-απασχολησει τις αρχες . αυτη η "κυρια" που πρεπει να δικαστει για για τον θανατο του παιδιου γιατι αυτη το προξενησε! οκ?
afentiko7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αυτα πεστα στην κυρα που την ειδε υπερασπιστης ανθρωπινων δικαιωματων την στιγμη που γινοταν ελεγχος σε υποπτους , η ιδια "κυρια" που κατα το παρελθον ειχε ξανα-απασχολησει τις αρχες . αυτη η "κυρια" που πρεπει να δικαστει για για τον θανατο του παιδιου γιατι αυτη το προξενησε! οκ? εννοείται, πρέπει να φάει ισόβια, αλλά το να λεμε γιατί σκοτώθηκε μπάτσος, είναι σαν να λέμε γιατί σκοτώνονται οι καημένοι αμερικάνοι στο ιράκ και στο αφγανιστάν. Αυτό που πρέπει όμως κάθε νομοταγής πολίτης να κάνει, είναι να μην παρακωλύει το έργο των αρχών. Η αστυνομία ως ένας κατασταλτατικός μηχανισμός πρέπει να χρησιμοποιεί βία. Πως ο Τζουλιάνι καθάρισε το μανχάτταν? Εδινε λουλούδια, στους νίγκας? Εβαλε τους μπατσους να κάνουν εφόδους, και να καθαρίσουν την περιοχή. Βέβαια στη Ν.Υορκη, έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν, από το να ασχολουνται με το ότι ένας μπάτσος κατεβασε τα ρούχα ενός πρεζέμπορα ή έβρισε μια "καλή" κυρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.