Προς το περιεχόμενο

Διαχειριση ενεργειας σε kde 4.2.2

sergyma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εβαλα το kde 4.2.2 και μου βγαζει προβλημα με τον διαχειριστη ενεργειας ο powerdevil δεν ανοιγει γιατι βρισκει καποιον αλλον μονο που δεν βρηκα ποιος ειναι για να τον ρυθμισω

φαινεται να δουλευει ισως με τις ρυθμισεις του powerdevil

post-115633-129062994058_thumb.jpg

post-115633-129062994062_thumb.jpg

post-115633-129062994066_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάλλον είναι ο powersaved (τουλάχιστον αυτός ήταν σε μένα)

ο powersave ηταν στο kde 4.1και δεν δουλευε καλα τον αλλαξαν με τον powerdevil στο kde 4.2.1 και δουλευε καλα την αλλαγη την ανεφεραν στο σαιτ του kde ενω τωρα δεν αναφερουν κατι περι αλλαγης διαχειριστη ενεργειας

εγώ δεν μιλάω για τον kpowersave αλλά τον powersaved, Εγώ είχα τον powersaved (daemon) στο kde3 και όταν έκανα upgrade στο kde4 ο kpowersave έγινε remove (και μπήκε ο powerdevil) αλλά ο powersaved είχε μείνει και όταν τον αφαίρεσα με apt-get (και από τα runlevels) δούλεψε μια χαρά ο powerdevil. Φυσικά έχουμε διαφορετική διανομή και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το kubuntu (αυτό έχεις φαντάζομαι)

Δεν ξέρω μήπως αξίζει δικό του θέμα ως ανεξάρτητο σχετικά θέμα αλλά καλό είναι να είναι και συμμαζεμένα τα διάφορα θέματα του kde. http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=253271

Φυσικά έχουμε διαφορετική διανομή και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το kubuntu (αυτό έχεις φαντάζομαι)

εχω mandriva 2009 αλλα δεν εχει σχεση με τη διανομη προσθεσα τα repos της kde 4.2.2

ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/kde/stable/4.2.2/Mandriva/2009.0/RPMS/

και αλλαξα το kde 4.2.1 με το kde 4.2.2

αν καποιος εχει βαλει kde 4.2.2 ας δει πιο διαχειριστη ενεργειας χρησιμοποιει

λυθηκε

ακυρο τελικα ηταν bug του πακεταρισματος της mandriva με αποτελεσμα το powerdevil να μην αναγνωριζει τον εαυτο του διορθωθηκε με update που βγηκε 05-04-09

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...