Προς το περιεχόμενο

ati 4870 στα 160ευρω

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο σκέφτομαι οτι έγω αυτή τηγ κάρτα τη πηρα 300 ευρώ επειδή δεν είχε άλλες μάρκες το eshop εκτός από gigabyte...Μου έρχεται να αυτοκτονήσω(πλάκα κάνω!Μη πάρετε τηλέφωνο καμιά δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με ψάχνουν! :P)!100 ευρώ στο έτσι!

Και ακόμα στα 300 την έχουν...Δείτε εδώ.Γιατί βάζει Ό,ΤΙ θέλει η κάθε εταιρία;

Δημοσ.
Πιστευω ειναι καλη τιμη για αυτη την καρτα την προτεινα και σε καποιον εδω την βαζω και στις προσφορες:-):-)...απο hardshop

Για την ακρίβεια την πρότεινε ο caution. :P

Και δεν είναι και καμμία μαγική προσφορά, μάλλον αναμενόμενη.

Δημοσ.
Για την ακρίβεια την πρότεινε ο caution. :P

Και δεν είναι και καμμία μαγική προσφορά, μάλλον αναμενόμενη.

εγω την προτεινα 21:34 και ο caution 21:42 σε αλλο τοπικ :P:p:p

τωρα ομως δεν ειναι αυτο το θεμα μας:-)

Δημοσ.
Παιδιά αυτή η κάρτα "πατάει" την 8800GTS 512MB ?

Ναι. :-) 10 χαρακτήρες.

Και την 9800GTX+ (GTS250), ακόμα και την GTX260 (αλλά οριακά).

Δημοσ.
Αυτη αξιζει παραπανω. Αν καποιος μενει Θεσσαλονικη και την παρει απο το Steel (παραγγελια απο ιντερνετ, παραλαβη απο καταστημα) βγαινει 170 ευρω. Η δικια μου φτανει μεχρι 800/1020 ρολογια αν ενδιαφερει καποιον.
Δημοσ.
Αυτη αξιζει παραπανω. Αν καποιος μενει Θεσσαλονικη και την παρει απο το Steel (παραγγελια απο ιντερνετ, παραλαβη απο καταστημα) βγαινει 170 ευρω. Η δικια μου φτανει μεχρι 800/1020 ρολογια αν ενδιαφερει καποιον.

φιλε μου η συγκεκριμενη εχει βγαλει προβλημα με τον ανεμιστηρα.τωρα μαλλον εισαι απο τους τυχερους:-)

Δημοσ.
φιλε μου η συγκεκριμενη εχει βγαλει προβλημα με τον ανεμιστηρα.τωρα μαλλον εισαι απο τους τυχερους:-)

Τι ακριβως προβλημα? Ουτε εγω, ουτε ο κολλητος με την 4850 Glaciator εχει κανενα προβλημα.

Δημοσ.
papa-smurf.jpg

My respects ( πράγματι το post σου είναι παλαιότερο, και είχα μια χαρά ότι εγώ το βρήκα πρώτος :lol: για οκτώ λεπτά ρε gmt...)

Πέραν της πλάκας είναι πολύ καλή τιμή ;) Όσοι είναι στο ψάξιμο βουρ!!!

• Moderators
Δημοσ.

Οχι σωστο ειναι. GDDR5 μνημες φοραει.

Παντως η εν λογο προσφορα δεν υπαρχει πλεον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...