sam sam Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 θελω να γενισω τον ελευθερο χρονο "μου" . ψαχνω κατι που να σχετιζεται με το ελευθερο σχεδιο, βασικα θελω να μαθω, αλλα λογο οτι εχω σπασμενο ποδι δεν μπορω να παρακολουθησω ( για την ωρα ) μαθηματα, κανονικα σε σχολη. ( εχω κανει καποια μαθηματα στο παρελθον... ). ξερει κανεις-εχει να προτεινει κανενα βιβλιο ή ebook ή καποιο site με videos για μαθηματα εξ αποστάσεως; δεν ξερω αν θα καταφερω να μαθω αλλα δεν ειναι το ζητουμενο αυτο... θελω να περναει η ωρα ευχαριστα... αν εχει καποιος-καποια καμια ιδεα.... ( μην μου πειτε να περιμενω... )
Str Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ...ξεκινα μονος σου... απλα για να τριφτει το χερι σου επελεξε και ενα μεσο (νερομπογιες-μολυβι-καρβουνο κτλ) και μολις μπορεσεις ψαξτο περισσοτερο
flo1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Aν σε ενδιαφερει να ζωγραφιζεις manga εχω κατι βιβλια σε pdf, αν θελεις πες μου να στα στειλω .
sam sam Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Aν σε ενδιαφερει να ζωγραφιζεις manga εχω κατι βιβλια σε pdf, αν θελεις πες μου να στα στειλω . ok θα σου στειλω π.μ. αλλα αν θες ανεβασετο δημοσια μηπως και στο μελλον ενδιαφερεται και καποιος αλλος
flo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://rapidshare.com/files/217234998/manga_.rar.html Tα ανεβασα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.