Προς το περιεχόμενο

Saints Row: The Third

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα, παρα πολύ ωραίο! Αξίζει και με το παραπάνω!

Και εγώ χτες βράδυ το τελείωσα. Έπαιξα και 3-4 ώρες μετά το τέλος κάνοντας απλά βόλτες.

Δημοσ.

Μπα εγώ το έβγαλα.. :P

Είπα να αρχήσω τα Half-Life 2.

Πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά, είναι κλάσεις ανώτερο απο το SR2.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα,μια ερωτηση ρε παιδια γιατι εχω ξενερωσει.Ειμαι στο σημειο που σκοτωνω τα παντα ολα αφου πεφτω με το αλεξιπτωτο στη βιλα στο party και μετα οταν μπενω για να φτιαξω τη συμμορια μου οπως τη θελω παταω esc για να βγω απο το μενου και με πεταει εξω απο το game και δεν αποθηκευεται φυσικα τιποτα.Ξερεις κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

ωραιο παιχνιδακι,αλλα τα γραφικα των αμαξιων μιυ θυμιζουν τυπου nfs most wanted.αν ειχε τα γραφικα του gta iv θα ηταν το παιχνιδι για εμενα!

Δημοσ.

ωραιο παιχνιδακι,αλλα τα γραφικα των αμαξιων μιυ θυμιζουν τυπου nfs most wanted.αν ειχε τα γραφικα του gta iv θα ηταν το παιχνιδι για εμενα!

Εμένα δε με απασχόλησε ιδιαιτερα το θέμα των γραφικών καθώς εχουν και καρτουνίστικη συμπεριφορά! GTA IV πες μoυ αν παιζεις γιατι πολύ εχουν παραπονα για υπεραπαιτητικό χωρις λόγο game!

Για glitches/bugs ναι υπήρξαν αρκετές φορές!

Δημοσ.

Εμένα δε με απασχόλησε ιδιαιτερα το θέμα των γραφικών καθώς εχουν και καρτουνίστικη συμπεριφορά! GTA IV πες μoυ αν παιζεις γιατι πολύ εχουν παραπονα για υπεραπαιτητικό χωρις λόγο game!

Για glitches/bugs ναι υπήρξαν αρκετές φορές!

to gta iv tο επαιξα και το παιζω με το λαπτοπ της υπογραφης μου και ειμαι στα 20-25 fps με τα γραφικα στο medium προσ high σε 1366*768 και η εικονα κυλαει μια χαρα,αν δω οτι λαγκαρει κατεβαζω λιγο τα γραφικα,οταν το πρωτο εβαλα κολλουσε γιατι δν ειχα το patch.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικά το game έχει χαβαλέ (και το VTOL σκίζει). Θα ήθελα να δω και τα προηγούμενα, αλλά το 1 δεν είχε βγει αν θυμάμαι καλά και το 2 ήταν το "ωχ Θεέ μου" port, έτσι δεν είναι; :P

Δημοσ.

Άστο, μην ασχοληθείς ούτε για πλάκα με το 2..

Το έκανα την προηγούμενη βδομάδα και δεν έπαιξα ούτε 5 λεπτά.

Δημοσ.

Πέρασα και ένα υποτιθέμενο update2, αλλά ήταν χάλι.

Άμα θέλεις δοκίμασέ το, αλλά δε νομίζω να ασχοληθείς.

υγ : δεν είχε ανάλυση 1920x1080..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...