JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα, παρα πολύ ωραίο! Αξίζει και με το παραπάνω!
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα, παρα πολύ ωραίο! Αξίζει και με το παραπάνω! Και εγώ χτες βράδυ το τελείωσα. Έπαιξα και 3-4 ώρες μετά το τέλος κάνοντας απλά βόλτες.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μπα εγώ το έβγαλα.. Είπα να αρχήσω τα Half-Life 2. Πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά, είναι κλάσεις ανώτερο απο το SR2.
ex3Lmei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Όντως ειναι πολύ καλό και διασκεδαστικό το παιχνιδι... Το εχω βαλει εδω και 2-3 μερες..
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα,μια ερωτηση ρε παιδια γιατι εχω ξενερωσει.Ειμαι στο σημειο που σκοτωνω τα παντα ολα αφου πεφτω με το αλεξιπτωτο στη βιλα στο party και μετα οταν μπενω για να φτιαξω τη συμμορια μου οπως τη θελω παταω esc για να βγω απο το μενου και με πεταει εξω απο το game και δεν αποθηκευεται φυσικα τιποτα.Ξερεις κανεις τι παιζει?
ex3Lmei Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rxrx75ECoLc
koularasss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ωραιο παιχνιδακι,αλλα τα γραφικα των αμαξιων μιυ θυμιζουν τυπου nfs most wanted.αν ειχε τα γραφικα του gta iv θα ηταν το παιχνιδι για εμενα!
ex3Lmei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ωραιο παιχνιδακι,αλλα τα γραφικα των αμαξιων μιυ θυμιζουν τυπου nfs most wanted.αν ειχε τα γραφικα του gta iv θα ηταν το παιχνιδι για εμενα! Εμένα δε με απασχόλησε ιδιαιτερα το θέμα των γραφικών καθώς εχουν και καρτουνίστικη συμπεριφορά! GTA IV πες μoυ αν παιζεις γιατι πολύ εχουν παραπονα για υπεραπαιτητικό χωρις λόγο game! Για glitches/bugs ναι υπήρξαν αρκετές φορές!
koularasss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα δε με απασχόλησε ιδιαιτερα το θέμα των γραφικών καθώς εχουν και καρτουνίστικη συμπεριφορά! GTA IV πες μoυ αν παιζεις γιατι πολύ εχουν παραπονα για υπεραπαιτητικό χωρις λόγο game! Για glitches/bugs ναι υπήρξαν αρκετές φορές! to gta iv tο επαιξα και το παιζω με το λαπτοπ της υπογραφης μου και ειμαι στα 20-25 fps με τα γραφικα στο medium προσ high σε 1366*768 και η εικονα κυλαει μια χαρα,αν δω οτι λαγκαρει κατεβαζω λιγο τα γραφικα,οταν το πρωτο εβαλα κολλουσε γιατι δν ειχα το patch.
mchls Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 The Trouble with Clones DLC out today for Saints Row: The Third
mchls Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Saints Row: The Third gets cloned – 20 minutes of video http://www.youtube.com/watch?v=cxRszJFHQU8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γενικά το game έχει χαβαλέ (και το VTOL σκίζει). Θα ήθελα να δω και τα προηγούμενα, αλλά το 1 δεν είχε βγει αν θυμάμαι καλά και το 2 ήταν το "ωχ Θεέ μου" port, έτσι δεν είναι;
JohnVani18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Άστο, μην ασχοληθείς ούτε για πλάκα με το 2.. Το έκανα την προηγούμενη βδομάδα και δεν έπαιξα ούτε 5 λεπτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δεν φτιάχτηκε ποτέ ε;
JohnVani18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πέρασα και ένα υποτιθέμενο update2, αλλά ήταν χάλι. Άμα θέλεις δοκίμασέ το, αλλά δε νομίζω να ασχοληθείς. υγ : δεν είχε ανάλυση 1920x1080..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα