Προς το περιεχόμενο

Saints Row: The Third

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xaxa τι ψεμμα ειναι αυτο?αλλα εχει γελιο κ φαινεται ενδιαφερον,επισης με ultra ολα παιζει μια χαρα.

εχει κ ωραια dubstep μουσικουλα :P

Δημοσ.

Εγώ δυστηχώς με QC6600, 4gb ram, 5770 1gb πρέπει να τα έχω στο low όλα...περίμενα medium όπως με τα περισσότερα παιχνίδια.

Οι AMD/ATI κάρτες έχουν πρόβλημα. Σύντομα θα βγει νέος driver που θα διορθώνει την κατάσταση

Δημοσ.

Εγω με το σύστημα της υπογραφής το παίζω σε high αλλά καθε 10 λεπτά κολάει για 3-5 sec..έχω βάλει το affinity στα 0 κ 1 cores αλλά κ πάλι το ίδιο :fear:.

Κατά τα άλλα το game είναι πολύ διασκεδαστικό!

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου ένα cdkey για Steam κτλ ... Δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω αν το θέλει κανείς ας μου κάνει ενα PM

Δημοσ.

Μόλις κατέβασα το Saints Row: The Third...OK παίζει κανονικά αλλά σε άκυρα σημεία κολάι και με πετάει!

PC(Laptop):HP Pavilion

Windows: Windows 7

CPU: Intel® Pentium® CPU P6200 @ 2.13GHz

RAM:3.0 GB

Video Card: Radeon HD 6470M

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

ειναι καποιοσ που εχει φτασει σε αυτο το σημειο κ ξερει της απαντησεισ με τη σειρα γτ δεν προκειτε να βγαλω ακρη στο youtube δεν το βρηκαLink

Δημοσ.

εβαλα και εγω σημερα το πρωι το παιχνιδι και περασα το Update 1 και ενταξει το παιζω με σχετικα καλα με το παλιο συστημα που εχω (amd x2 4400+ , ati 3870 512mb , 2gb ram)

Μια απορια εχω ρε παιδια . γιατι ενω κανω Save οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο παιχνιδι οταν ξαναμπω και κανει Load με βγαζει πολυ πιο πισω .

Πχ ξεκινησα τωρα το πρωι να το παιζω και εφτασα στο σημειο οπου πας στον μηχανικο και σου τουμπανιαζει το αμαξι που θες και εκει πατησα Save. Βγαινω ξανα μπαινω και μου κανει Load μεσα απο το σπιτι και πρεπει να ξαναπαω να βρω τον τυπο να παμε παλι στο μηχανικο .

Ετσι για γινεται καθε φορα δεν κραταει το progress ? σε βγαζει σε auto-save checkpoint ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το παιχνιδι μαλλον θα το αγορασω , εχω δει οτι υπαρχει το the third και το the third σε limited edition . Αξιζει να το παρω σε limited τι παραπανω εχει , γτ κανει καποια λεφτα παραπανω. Ξεχασα να αναφερω οτι θα το παρω για ps3 απλα ποσταρω εδω γτ δεν βρηκα θεμα για το παιχνιδι στα console games.Κανεις δεν ξερει?

Επεξ/σία από Panos.Powers
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει 3-4 μέρες που το ξεκίνησα το παιχνίδι, όχι όμως σε Pc, σε xbox 360. Δεν το περίμενα τόσο καλό για να είμαι ειλικρινής. Έχει πολύ χαβαλέ, πολύ διασκεδαστικό, αρκετά πράγματα να κάνεις και σχετικά εύκολο για να μην μου σπάει τα νεύρα.

Επίσης σε μερικά σημεία είναι καλύτερο των gta, πχ o τρόπος που πυροβολεί το ελικόπτερο ενώ το πιλοτάρεις, οι side missions τις κάνεις μία φορά και μετά αν θέλεις μόνο (δεν έχουν counter να φτάνει στο άπειρο), με λεφτά αγοράζεις πληροφορίες για όλα τα pickable items μέσα στην πολή... γενικότερα για μένα που όταν παίζω θέλω να χαλαρώσω και όχι να σπαστώ είναι άκρος διασκεδαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...