Προς το περιεχόμενο

Saints Row: The Third

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το byteme, εξασφάλισε και σας προσφέρει δέκα ψηφιακά αντίτυπα του φοβερού και τρομερού Saints Row: The Third. Δέκα κωδικοί Steam, περιμένουν ισάριθμους τυχερούς να τους αποκτήσουν!

Για περισσότερες πληροφορίες click εδώ

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eίδα το βίντεο, και αυτός ο σουρεαλισμός (είσαι-ελεύθερος-να-κάνεις-ότι-θέλεις-στην-πόλη) με κούρασε.

Τουλάχιστον στο Mafia θυμάμαι σου την έπεφταν μετά από λίγο..εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει αντίδραση σχεδόν από τίποτα (1 στους 5 πεζούς τρέχουν μακριά)

Αν οι αποστολές προσθέσουν ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Καλα κανεις δεν ασχολειται?Τρελο fun το παιχνιδι.Ο,τι πρεπει για διαλειμμα στο Skyrim.

ο θειος ειναι στον δρομο. σε λιγες ωρες θα ειναι εδω

Δημοσ.

Καλα κανεις δεν ασχολειται?Τρελο fun το παιχνιδι.Ο,τι πρεπει για διαλειμμα στο Skyrim.

και Skyrim, και LA Noire, και Need for Speed.... πού χρόνος.......

Δημοσ.

Μόλις το εγκατέστησα.(Skidrow έκδοση) Και κολλάει υπερβολικά.

Το σύστημα που έχω είναι αυτό της περιγραφής μου.Φοράω τους τελευταίους Catalyst 11.10. Τι συμβαίνει?Σε ανάλυση 1920χ1080 όλα στο High βλέπω το πολύ 35FPS με μέσο όρο τα 28FPS.

Αν τα βάλω όλα στο Ultra βλέπω πάλι σχεδόν τα ίδια FPS...

Δημοσ.

Μόλις το εγκατέστησα.(Skidrow έκδοση) Και κολλάει υπερβολικά.

Το σύστημα που έχω είναι αυτό της περιγραφής μου.Φοράω τους τελευταίους Catalyst 11.10. Τι συμβαίνει?Σε ανάλυση 1920χ1080 όλα στο High βλέπω το πολύ 35FPS με μέσο όρο τα 28FPS.

Αν τα βάλω όλα στο Ultra βλέπω πάλι σχεδόν τα ίδια FPS...

εχει προβλημα το παιχνιδι με τις ati λογω drivers. οσοι εχουν nvdia δεν αντιμετωπιζουν προβλημα.

Δημοσ.

ωχ, δλλαδη εγω που εχω ati θα με τηγανισει;

ναι οι περισσοτεροι που εχουν προβλημα ειναι αυτοι που εχουν atι. Σε εμενα τρεχει κανονικα με ολα στο φουλ.

Δημοσ.

εγω που ατι δεν εχω μεγαλο προβλημα με τα γραφικα, απλα δεν ειναι smooth, ψιλοκολλαει

απο την αρχη το παιχνιδι σου λεει θα δεις ενα mix επικιλας και βλακειας

ε το πετυχαν. μονο τα γραφικα στα αυτοκινητα εφτιαχναν και ηταν κομπλε. αλλα και παλι κατι θα εβρισκα να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...