kostacurtas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Red Faction: Armageddon Delayed In an effort to boost its fiscal 2012 release schedule, publisher THQ announced it has delayed Red Faction: Armageddon two months to May 2011. The title was originally scheduled to ship this coming March.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=x4ws0Pm5V1I&hd=1
kostacurtas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Red Faction:Armageddon hitting US May 31, UK June 3 THQ and Volition announced today a solid release date for Red Faction:Armageddon. The title will see a release on May 31 in the US and June 3 in the UK on PC, PS3, and Xbox 360. “Red Faction: Armageddon is an incredible new entry in this vaunted franchise, and Volition once again pushes the envelope of technology and science fiction,” said THQ’s Danny Bilson in the press release. “Come May 31, players can look forward to collapsing entire buildings on their enemies, using the world as their weapon.”
kostacurtas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zjtbCskWj2c
john2gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Red Faction: Armageddon – ‘History Of Franchise’ Video
john2gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Red Faction: Armageddon PC Demo available on OnLive
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 παω να το παιξω και μου βγαζει μηνυμα '' your conection is not fast enough to provide good video quality ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?? ΑΙΣΧΟΣ!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ DEMO!! και δεν εχουν επιλογη για κατεβασμα. Δηλαδη οσοι εχουμε αργες συνδεσεις δεν μπορουμε να το παιξουμε?
Greygore Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 παω να το παιξω και μου βγαζει μηνυμα '' your conection is not fast enough to provide good video quality ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?? ΑΙΣΧΟΣ!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ DEMO!! και δεν εχουν επιλογη για κατεβασμα. Δηλαδη οσοι εχουμε αργες συνδεσεις δεν μπορουμε να το παιξουμε? Κάτσε, γιατί αίσχος; Απαιτείς απο μια υπηρεσία που είναι αποκλειστικά streaming να δίνει επιλογή για κατέβασμα; Άν δεις και τα minimum requirements, λέει οτι απαιτείται 3Mbps ταχύτητα minimum για να δουλέψει το OnLive. Μήν λέμε και ότι θέλουμε...
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κάτσε, γιατί αίσχος; Απαιτείς απο μια υπηρεσία που είναι αποκλειστικά streaming να δίνει επιλογή για κατέβασμα; Άν δεις και τα minimum requirements, λέει οτι απαιτείται 3Mbps ταχύτητα minimum για να δουλέψει το OnLive. Μήν λέμε και ότι θέλουμε... Kαι τι θα κανω εγω που εχω μονο 2 mb συνδεση?
Greygore Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Kαι τι θα κανω εγω που εχω μονο 2 mb συνδεση? Περιμένεις να βγεί σε .exe το demo; Κακά τα ψέματα, το OnLive δεν ειναί ούτε κατα διάνοια δημοφιλές όσο π.χ. το Steam ή το GFWL - πιστεύω οτι μετά απο κάποια περίοδο αποκλειστικότητας θα βγεί και σε downloadable μορφή
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Έχοντας παίξει κανα 3ωρο έχω να πω οτι το παιχνιδιακι είναι πολύ καλο!! Καμία σχεση με το προηγουμενο καθώς αυτο δεν είναι sand bοx αλλά χωρίζεται σε πίστες απο το σημείο Α στο Β. Οι καταστροφες π μπορεις να κανεις στα κτηρια ειναι εκπληκτικές επίσης έχει κάποια απίστευτα όπλα/δυνάμεις, ειδικά το magnet gun π είναι σαν του just cause 2 ,π ένωνες 2 σημεία με ένα λάστιχο κ αυτά προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή, ε λοιπόν εδώ μπορείς να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα(πχ να ενώσεις ενα εκρηκτικό με ένα κτήριο γεμάτο εχθρούς με αποτέλεσμα να καταστραφεί κ να καταρρεύσει εντυπωσιακά ψοφώντας όλους όσους είχε μέσα )! Τώρα όσον αφορα την ιστορια κ το καθαρό fps κομμάτι δεν βλέπω κατι εντυπωσιακό αλλά πιστεύω αυτο το game δεν το παίζεις γι αυτα. Ακόμα το AI ήταν λίγο περίεργο.. μία καθόταν κ τις έτρωγε όπου μέχρι να καταλάβει οτι το βαρούσα ψόφαγε ενώ την άλλη έτρεχε να κρυφτεί κ το παιζε πιο έξυπνα. Γενικά πάντως στο normal είναι πολύ εύκολο. Επίσης τα γραφικά δεν είναι άσχημα. Απορώ π δεν έχει συζητηθει?? btw όσοι έχουν realtek drivers ήχου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίζουν freezes μετά από κανα 10+ λεπτό...περιμένουμε patch η απλά απ ενεργοποιείς τα voices απο το audio menu κ αλλάζεις σε stereo(απο 2.1 /5.1 /7.1) την επιλογή των ηχείων σ.
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 εγω εχω παιξει πανω απο 3 ωρες και ειναι πολυ καλο. Περιεργο που δεν εχει συζητηθει και απο οτι βλεπω σε ολα τα μεγαλα φορουμ (ganespot gametrailers pc gamer e.t.c.) δεν μιλανε σχεδον καθολου γι αυτο το παιχνιδι. γιατι?
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το έχω κ εγώ.Έπαιξα 1 ωρίτσα μόνο και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω αλλά το matchmaking δεν είναι και οτι καλύτερο. Επίσης παρατήρησα οτι έχει πολύ λίγο κόσμο να παίζει στο ιντερνετ ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.