Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή μηχανή σε lenny

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω κάτι. Όταν συνδέω την ψηφιακή μηχανή μου στο sidux το kde βγάζει δύο παράθυρα με διαφορά ενός δευτερολέπτου. το ένα λέει ότι συνδέθηκε κάμερα στον υπολογιστή και βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος και το άλλο λέει ότι συνδέθηκε usb steak. Μέσα από αυτό το δεύτερο μπορώ να δώ τους φάκελους με τις φωτογραφίες μου.Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι όταν βλέπει σαν δίσκο τη μηχανή όλα οκ. Σε debian lenny που δοκίμασα τη βλέπει μόνο σαν κάμερα με αποτέλεσμα να μήν έχω πρόσβαση στις φωτογραφίες. Πώς μπορώ να υποδείξω στο σύστημα να αναγνωρίζει τη μηχανή σαν έναν απλό δίσκο και όχι σαν κάμερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε debian lenny με gnome εννοεις μαλλον...

Θα πας System > Preferences > Removable Media και θα θεσεις απο εκει τι θα κανει το gnome μετα το automount της μηχανης.

Επειδη δεν χρησιμοποιω automount στο desktop, αν θες μπορω να ξαναποσταρω την ακριβη διαδικασια μολις βρεθω στο laptop του μικρου.

Τώρα είμαι σε sidux και εκεί μου δίνει mass storage camera

Εντωμεταξύ στ ίδιο μενου περιφεριακά στο storage media στο πρώτο ταμπ έχει επιλεγμένo all mime types και στο δεύτερο έχει τσεκαρισμένο το enable medioum application outostart after mount Aυτές οι επιλογές στο sidux είναι οκ στο lenny όμως τί να διαφέρει και βλέπει την κάμερα σαν κάμερα και όχι σα σκληρό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...