crisselectro Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Υπαρχει καποιο προβλημα στα αρχεια avi και θα ηθελα οποιος γνωριζει να με βοηθησει γιατι υπαρχουν περιπου 20 ταινιες και δεν λειτουργουν. Ο λογος που δεν παιζουν οι ταινιες ειναι γιατι ξαφνικα και χωρις κανενα λογο απο αρχεια avi εγιναν αγνωστα αρχεια και απο 700 mb που ηταν η μια ταινια εγινε 30 Kp .....πραγμα που σημαινει οτι ειναι σαν να εχουν διαγραφει. Εχει γινει ελεγχος για ιο αλλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα.......εγινε η διαδικασια για recovery μηπως και επανελθουν οι ταινιες αλλα και παλι τιποτα.... απλα επανερχονται μονο οι διαγεγραμενες ταινιες. Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει συμβει και τι μπορει να γινει για να επανελθουν οι ταινιες ας βοηθησει , γιατι ειναι σπανιες και παλιες ταινιες.
sdim Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εχει συμβεί να γράψω πράγματα σε CD/DVD με κάποιο λογισμικό,και ενώ παίζει σε DVD player,δεν παίζει σε PC.Αυτό έχει συμβεί κάμποσες φορές.Είανι σαν να μην γράφτηκαν,ενώ η διαδικασία καψίματος δεν έδωσε λάθη... Είανι γραμμένες σε dvd ή cd,ή είναι απλά στο σκληρό δίσκο;
crisselectro Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Οι ταινιες ειναι αποθηκευμενες σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ως αρχεια avi ....δεν εχουν γινει εγγραφες ουτε σε cd ουτε σε καποιο dvd. Οπως δεν εχουν υποστει καμια μετατροπη ή convert σε καποιο αλλο αρχειο. Αυτο εγινε ξαφνικα και χωρις κανενα λογο και μονο σε καποιες ταινιες ....οχι σε ολες τις ταινιες. Ειναι σαν να χαθηκαν οι ταινιες .....και το περιεργο ειναι οτι δεν διαγραφηκαν ....αλλα αλαξε η μορφη του αρχειου απο avi σε αγνωστο αρχειο και μαλιστα εκει που ηταν 700 mb η ταινια ξαφνικα εγινε 32 kp.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Είανι γραμμένες σε dvd ή cd,ή είναι απλά στο σκληρό δίσκο; ...ε μα είναι δυνατόν να αλλάξουν "εμφάνιση" στο δισκάκι ; crisselectro , κάτι είπες για recovery. Με ποιό πρόγραμμα ;
crisselectro Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τα προγραμματα που χρησιμοποιησα για recovery ειναι το Easy Recovery Pro και το Recover My Files ...αλλα πιστευω οτι δεν μπορει να επανελθουν οι ταινιες με καποιο προγραμμα recovery .....νομιζω οτι πρεπει επανελθουν τα αγνωστα αρχεια ή να διορθωθουν , κατι τετοιο ......δεν εχω καταλαβει τι εχει συμβει για να μπορεσω και εγω να δω τι πρεπει να κανω και εαν χρειαζεται ή οχι, καποιο προγραμμα για το προβλημα που εχει δημιουργηθει.
slygeo87 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Όταν λες ''αγνωστα αρχεία'';Τι κατάληξη έχουν;
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...δεν έχουν γίνει τρανσέξουαλ τ' αρχεία. Αυτό που λες για "επαναφορά" ή "διόρθωση", δεν υφίσταται. Τα recovery προγράμματα απλά βλέπουν κατευθείαν τ' αρχεία στο δίσκο, κι όχι "μέσω" του file system (όπως τα windows). Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα συνέβη, είναι ότι έχει πρόβλημα ο δίσκος (...πρακτικά σε τί κατάσταση είναι τ' αρχεία σου, από μια χαρά έως χαμένα για πάντα, θα στο "πει" μόνο ένα recovery πρόγραμμμα). Προσωπικά εμπιστεύομαι/γουστάρω το Active File Recovery. Αν δεν βρεις κάτι μ' αυτό, δοκίμασε να κάνεις κι ένα "scandisk", κι άμα δεν κολλήσει το σύμπαν, ξανά μετά το AFR.
crisselectro Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Όταν λες ''αγνωστα αρχεία'';Τι κατάληξη έχουν; Στις ιδιοτητες του αρχειου δεν αναφερει για παραδειγμα avi ουτε καποια αλλη μορφη αρχειου , αλλα εχει μονο τη λεξη αρχειο ....και εχει αυτην τη μορφη Αυτο ήταν ενας φακελος που περιειχε μεσα το αρχειο avi
slygeo87 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Άνοιξε το αρχείο με text editor και δες τι πληροφορίες θα βγάλει. /εντιτ: Μαλακία είπα, άκυρο δε ξέρω.
crisselectro Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Προσωπικά εμπιστεύομαι/γουστάρω το Active File Recovery. Αν δεν βρεις κάτι μ' αυτό, δοκίμασε να κάνεις κι ένα "scandisk", κι άμα δεν κολλήσει το σύμπαν, ξανά μετά το AFR. Θα δοκιμασω και το Active File Recovery να δω τι θα γινει....αλλα αφου λες οτι οτι δεν υφισταται η επαναφορα ενος τετοιου αρχειου , τοτε πως θα γινει με το Active File Recovery ;.......τελοσπαντον θα δοκιμασω και με αυτο μηπως και γινει κατι. Οσο για το scandisk και το AFR που αναφερεις να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως γινεται .......εαν δεν καταφερω με το Active File Recovery να κανω κατι .....και μπορεις και δεν εχεις προβλημα να μου δωσεις μερικες οδηγιες πως θα κανω scandisk τοτε θα το εκτιμουσα πολυ.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 1) το "δεν υφίσταται η επαναφορά αρχείου", κολλούσε εδώ : νομιζω οτι πρεπει επανελθουν τα αγνωστα αρχεια είναι προφανές ότι δεν κατέχεις (δεν σε κακίζω , αλλίμονο) πώς "λειτουργούν ολ' αυτα" : δίσκοι, windows, σύστημα αρχείων, αρχεία, recovery προγράμματα κλπ. Γι' αυτό απλά "εμπιστέψου με", και κάνε αυτά που σου λέω (βρες και τρέξε το πρόγραμμα που είπα. ΔΕΝ είναι free). Δε θα γίνει κάποια "επαναφορά". Οι ταινίες σου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, συνεχίζουν να υπάρχουν ως εγγραφές στον δίσκο. Μόνο που τα windows αδυνατούν να τις δουν. Χρησιμοποιώντας ένα "καλό" recovery πρόγραμμα, θα τις δει, και θα τις αντιγράψει (προσοχή : σε ΑΛΛΟΝ δίσκο ή partition από αυτόν/ο που ήταν. Ελπίζω να έχεις διαθέσιμο χώρο) αλλού, και θα τις βλέπεις κανονικά (αν δεν τις δει, απλά ξέχνα τες, πάνε). 2) ΑFR= Αctive File Recovery 3) "scandisk" κάνεις, κλικάροντας δεξί σ' ένα δίσκο/ιδιότητες/εργαλεία/έλεγχος τώρα (και τσεκάρεις και τα 2 "κουτάκια" που θα δεις εκεί)
crisselectro Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οντως φιλε μου washcloud το συγκεκριμένο προβλημα δεν το κατεχω γιατι δεν εχει τυχει να ξανασυμβει , γι'αυτο το λογο δημιουργησα και το θεμα. Βασικα βοηθαω ενα φιλο και δεν εχω προσβαση στο pc του, απλα προσπαθω να τον βοηθησω και εγω με αυτα που γνωριζω και αυτα που μου λες εσυ. Απ'οτι μου είπε δοκιμασε το Αctive File Recovery και αυτες τις ταινιες που του επανεφερε δυστυχως δεν τις βλεπει κανονικα. Τωρα η μονη λυση είναι να δοκιμασει το scandisk....θα του πω να το κάνει και εαν καταφερει κατι τοτε καλως ....αλλιως φανταζομαι οτι οι ταινιες ειναι τελειωμενες. Σ'ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σου και για τις οδηγιες που μου εδωσες.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Να 'σαι καλά και 'συ. Εν τω μεταξύ, αν το AFR τις βρήκε, τις ανέκτησε, αλλά δεν παίζουν, απλά είναι κατεστραμμένα τα αρχεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.