xristos896 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ψάχνω ένα πρόγραμμα σχεδίασης δωματίου , όχι πολύ πολύπλοκο , ούτε με τέλεια γραφικά κτλ. Απλώς για ιδιωτική χρήση:-) Άμα ξέρετε κανάνα πείτε το:rolleyes:
MastroGiannis Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Υπάρχουν δύο free προγράμματα φωτοτεχνίας τα οποία τα καταφέρνουν αρκετά καλά με τα γραφικά αλλά θέλουν λίγη εξάσκηση. Ένα είναι το DIALux που διατίθεται και στα ελληνικά και το άλλο είναι το RELUX για το οποίο όμως θα πρέπει να κάνεις ένα απλό registrer στο MyRELUX. Το αποτέλεσμά τους σε γραφικό είναι κάτι τέτοιο. Ελπίζω να σου κάνουν.
SpY Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 3D θέλεις να σχεδιάσεις ή 2D ? κοίτα σε AutoCAD και σε ArchiCAD
Praetorianos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ψάχνω ένα πρόγραμμα, όχι πολύ πολύπλοκο , ούτε με τέλεια γραφικά κτλ. κοίτα σε AutoCAD και σε ArchiCAD Δεν νομίζω να ζητάει κάτι τέτοιο το παιδί.
Iron_man21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 σε AutoCAD είναι τα καλύτερα !εγω μόνο τετοια χρησιμοποιώ
ptsiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 σε AutoCAD είναι τα καλύτερα !εγω μόνο τετοια χρησιμοποιώ δοκιμασε να μαθεις το ArchiCAD και θα ξεχασεις το AutoCAD:-)
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ρε παιδιά τι autocad και πράσινα άλογα; το αρχικό θέμα το διαβάσατε καθόλου; Δοκίμασε και το sketchup από το Google.
Iron_man21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δοκιμασε να μαθεις το ArchiCAD και θα ξεχασεις το AutoCAD:-) λεςςςς??????θα το δοκιμάσω.
xristos896 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ρε παιδιά τι autocad και πράσινα άλογα; το αρχικό θέμα το διαβάσατε καθόλου; Δοκίμασε και το sketchup από το Google. Έχεις δίκιο , εγώ ψάχνω κάτι απλό.:-D:-D
giorgosxristou Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ρε παιδιά τι autocad και πράσινα άλογα; το αρχικό θέμα το διαβάσατε καθόλου; Δοκίμασε και το sketchup από το Google. Δοκίμασε και το sketchup +1000
xristos896 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Υπάρχουν δύο free προγράμματα φωτοτεχνίας τα οποία τα καταφέρνουν αρκετά καλάμε τα γραφικά αλλά θέλουν λίγη εξάσκηση. Ένα είναι το DIALux που διατίθεται και στα ελληνικά και το άλλο είναι το RELUX για το οποίο όμως θα πρέπει να κάνεις ένα απλό registrer στο MyRELUX. Το αποτέλεσμά τους σε γραφικό είναι κάτι τέτοιο. Ελπίζω να σου κάνουν. To dial που το δοκίμασα φένεται πολύ καλό!!!Thnx!:-):-):-)
klynn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλή Online δωρεάν εφαρμογή σχεδίασης εσωτερικού χώρου λέγεται Autodesk project Dragonfly http://dragonfly.autodesk.com/designer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.