greeneye Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα ήθελα να μάθω από γνώστες του είδους αυτό τον καιρό ποια είναι τα ποιο "IN" ρεμπετάδικα που μαζεύουν νεολαία, έχουν άνετο χώρο να καθίσεις, και φυσικά έχουν αρκετό χώρο για χορό. Ας είναι και λίγο ακριβά σε τιμές. Με ενδιαφέρει να είναι στην αθήνα, με προτίμηση να είναι σχετικά κοντά με το σύνταγμα-ομόνοια και όχι π.χ Πειραιά Περιστέρι,Μενίδι,Κηφισιά κτλ. Ονομα - διευθυνση - τηλεφωνο ότι έχετε. Ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Στοά των αθανάτων δαγκωτό. Μποέμισσα και Κάβουρας δευτερευόντως.
greeneye Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Στοά των αθανάτων δαγκωτό.Μποέμισσα και Κάβουρας δευτερευόντως. που πεφτει περιπου αυτη η στοα? για τη boemisa εχω ακουσει ξανα!
Dark_son20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 η στοά είναι απλά ΤΟ ρεμπετάδικο αλλα δεν νομίζω ότι στις περιγραφές κολλάει -είναι πολύ ακριβό (αξίζει τα φράγκα η κομπανία χαλαρά) -είναι τεράστιο αλλα και συμπιεσμένο για να χωράει την κοσμοσυρροή -ούτε για πολύ χορό έχει πιστα, είναι των παλιών γραφων στο χορό -και λόγο τις τιμής δεν είναι και η no1 επιλογή στην νεολαία http://www.athinorama.gr/index/data/place.aspx?id=894
greeneye Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 39 ευρω το κρασακι? τσαμπα πραμα...! Νομιζω οτι η Μποεμισα θα ειναι σουπερ επιλογη στο τελος!!!
kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 κεντρο εχει πισω απο το γηπεδο του βαζελου το στεκι της ελενας κ μετα ψυρη οπου σ αρεσει μπες+μερικα στην πανορμου... για νοτια προαστια,ελλαδος εικονες,ελληνων ιστοριες,ελλαδος γευσεις,ντομινορε. τα περισσοτερα δουλευουν κυριως Παρασκευη-Σαββατο. βαρυ ρεμπετικο κτλ χλωμο να βρεις,τα περισσοτερα ειναι προς ρεμπετολαικα.ανεση σε κανενα
freedubus Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλά αλλά πανάκριβα όλα αυτά που λέτε, ειδικά τα ψυρομάγαζα. Αν είσαι αφραγκίδης, πρέπει να έχεις πλακέ μπουκάλι με απόσταγμα στην τσέπη και κανά μπάφο καβάτζα, γιατί το μπουκάλι το ξίδι που σερβίρουν κάνει 20-40 ευρώ κι έχει εξαφανιστεί σε 2' και μετά το σκέφτεσαι να πάρεις δεύτερο και για φαγητό ούτε λόγος, μόνο μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι και ψωμί, τι να σου κάνω μου 'θελες και ρεμπετάδικο με 20 ευρώ στην τσέπη ο κακομοίρογλου, και καταλήγεις στη μιζέρια να βαράς ξενέρωτος και νηστικός παλαμάκια στις θείες και τους μερακλωμένους μπαρμπάδες που χορεύουν ζειμπέκικο και να κάνεις οτι τραγουδάς και διασκεδάζεις και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι νηφάλιος σε ρεμπετάδικο οπότε πάμε να φύγουμε να πάμε στέκι μεταναστών για κανά τσίπουρο γιατί δεν είμαστε για τέτοια μεγαλεία. Κάπως έτσι τα μίσησα τα ρεμπετάδικα, κατά τα άφραγκα φοιτητικά μου νιάτα που τσαλακωθήκανε.
greeneye Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ναι πολλα παιζουν οντως ρεβετο-λαικο εγο θελω απο τραγουδια καθαρο ρεμπετικο και οχι λαικα. η Μποεμισσα τι παιζει?
Neurotic_Fest Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλά αλλά πανάκριβα όλα αυτά που λέτε, ειδικά τα ψυρομάγαζα. Αν είσαι αφραγκίδης, πρέπει να έχεις πλακέ μπουκάλι με απόσταγμα στην τσέπη και κανά μπάφο καβάτζα, γιατί το μπουκάλι το ξίδι που σερβίρουν κάνει 20-40 ευρώ κι έχει εξαφανιστεί σε 2' και μετά το σκέφτεσαι να πάρεις δεύτερο και για φαγητό ούτε λόγος, μόνο μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι και ψωμί, τι να σου κάνω μου 'θελες και ρεμπετάδικο με 20 ευρώ στην τσέπη ο κακομοίρογλου, και καταλήγεις στη μιζέρια να βαράς ξενέρωτος και νηστικός παλαμάκια στις θείες και τους μερακλωμένους μπαρμπάδες που χορεύουν ζειμπέκικο και να κάνεις οτι τραγουδάς και διασκεδάζεις και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι νηφάλιος σε ρεμπετάδικο οπότε πάμε να φύγουμε να πάμε στέκι μεταναστών για κανά τσίπουρο γιατί δεν είμαστε για τέτοια μεγαλεία. Κάπως έτσι τα μίσησα τα ρεμπετάδικα, κατά τα άφραγκα φοιτητικά μου νιάτα που τσαλακωθήκανε. Πόσο σε νιώθω, να 'ξερες. Διαμαντάκος-Πετρόπουλος και Σια , η αρχή του τέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.