Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenge 2009 - Τα νεύρα μου!

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες το βράδυ μου έρχεται να μισήσω τα Windows! Και θα πείτε γιατί δεν το έχω κάνει ήδη; Έλα μου ντε! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Εδώ και καιρό το msn messenger 8.1 μου θύμιζε πως υπάρχει update (εννοούσε το windows live messenger)και πως πρέπει να το κάνω. Δεν του έδινα σημασία μέχρι χθες που πάτησα το άτιμο το κουμπί. Έγινε διαδικασία εγκατάστασης ώσπου βγαίνει το μήνυμα "Πρέπει να κάνετε επανακίνηση μπλα-μπλα μπλα-μπλα και πως θα συνεχιστεί μετά η εγκατάσταση". Πατώ οκ, κλείνει ο υπολογιστής, ανοίγει περιμένω να συνεχίσει τίποτα. "Ωχ" λέω. Πάω στο messenger τον καινούργιο πλέον αφού είχε εν μέρει εγκατασταθεί, τον ανοίγω πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό μου τίποτα. Αντίσταση και πάλι. Λέω εντάξει θα το σβήσω. Αμ δε! Δεν είχε τίποτα και πουθενά για unistal! Οπότε λέω θα κατεβάσω την έκδοση 8.1 και θα την περάσω από πάνω. Δε με αφήνει όμως να το κάνω γιατί αναγνωρίζει μια νεότερη έκδοση. Σκέφτηκα τότε να ξανατρέξω τον installer του windows live messenger γιατί θεώρησα πως δεν είχε ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Τον τρέχω αλλά και αυτός αντιστέκεται! Δείχνει πως λειτουργεί ξαφνικά όμως κλείνει. Τελικά κάνω το έξυπνο να το σβήσω με το χέρι. Μετά από αυτό ούτε το παλιό ούτε το καινούργιο εγκαθίσταται.

Τώρα έχω μείνει χωρίς msn messenger. Ό,τι λύση προτείνεται σε ξένα φόρουμ έχω προσπαθήσει να την κάνω αλλά καμία δεν έχει ανταπόκριση. Κατέβασα τον amsn αλλά θέλω τον κανονικό.

Έχετε καμία πρόταση μήπως ξεμπερδέψω από αυτό το κόλλημα γιατί φορμάτ δεν κάνω!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα,κατι παρομοιο που εκανε,στο δικο μου PC με WINXPSP3,και ακομα το κανει,δεν εχω βρει λυση οριστικη,οταν κανω κλικ για ν'ανοιξει,ειναι σαν να μην εκανα τιποτα,με τα πολλα,παω στη διαχειρηση εργασιων,και βλεπω 2 msnmsgr.exe,τα κλεινω και τα δυο,και μετα μου ανοιγει κανονικα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση με αυτό που μου συνέβη.

Προσπάθησα να το ανοίξω κι εγώ και δεν άνοιγε, ο firefox και ο Chrome δεν το άνοιγαν με τίποτα, αλλά μόνο όταν δοκίμασα να το ανοίξω με τον ΙΕ μου άνοιξε.

Δεν ξέρω αν βοήθησα και εγώ δύο μέρες προσπαθούσα να τον ανοίξω και με ταλαιπώρησε.

Τώρα έχω άλλο προβλημα, δεν μου κρατάει στην μνήμη όπως πριν τη σύνδεση και πρέπει κάθε φορά να δίνω όνομα και κωδικό, και ας μαρκαρω την αυτόματη σύνδεση και την απομνημόνευση.

Δημοσ.

Τρέχεις το αρχειάκι το μικρό (wlsetup-custom.exe) για να σου κάνει install? Αν ναι, δοκίμασε να κατεβάσεις το ολόκληρο. Εδώ έχω ανεβάσει ένα πακέτο με το wlm9, a-patch, messenger plus live. Δοκίμασε να τρέξεις το Messenger.msi.

>http://rapidshare.com/files/203537233/wlm9__14.0.8064.206_.rar

Αν πάνε όλα καλά και όταν πας να κάνεις sign in σου πετάει error τρέξε το Contacts.msi. Σχετικό thread: http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307847

Δημοσ.
Τρέχεις το αρχειάκι το μικρό (wlsetup-custom.exe) για να σου κάνει install? Αν ναι, δοκίμασε να κατεβάσεις το ολόκληρο. Εδώ έχω ανεβάσει ένα πακέτο με το wlm9, a-patch, messenger plus live. Δοκίμασε να τρέξεις το Messenger.msi.

>http://rapidshare.com/files/203537233/wlm9__14.0.8064.206_.rar

Αν πάνε όλα καλά και όταν πας να κάνεις sign in σου πετάει error τρέξε το Contacts.msi. Σχετικό thread: http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307847

Φίλε και το ολόκληρο έχω τρέξει αλλά δεν έχει διαφορά γιατί αναγνωρίζει πως είναι ήδη εγκατεστημένος ο messenger και δε μου δίνει τη δυνατότητα για επανεγκατάσταση. Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Από το post του Antwni οδηγήθηκα εδώ για την απεγκατάσταση. Ακολούθησε τους τρόπους που αναφέρει ο τυπάς εκεί.

Installing/uninstalling Windows Live 2009 (Wave 3) applications

Solving Messenger install, reinstall and uninstall issues with ZapMessenger

Επειδή πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα θα κάτσω να γράψω ένα οδηγό μου φαίνεται. Εν αναμονή...

Δημοσ.

δυστυχώς και το zapmessenger ήταν μια από τις λύσεις που είχα δοκιμάσει προτού ανοίξω αυτό το θέμα. όμως δεν έβρισκε ένα αρχείο για να συνεχίσει. ούτε αυτό λειτούργησε λοιπόν ;(

Δημοσ.

Μήπως η βλακεία ήταν που διέγραψες το msn χειρωνακτικά??!!!

Δοκίμασε να καθαρίσεις registry!!

Δημοσ.

και εγώ το χειροκίνητα φοβάμαι, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε.

στο registry για τι να ψάξω? έσβησα κάποια πράγματα που θεωρούσα σχετικά αλλά πάλι... αντίσταση = δεν έγινε τίποτα :((

Δημοσ.

Καλημερα σας!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι εδω,για να μην ανοιγω νεο θεματακι!

Παρουσιαστηκε ενα θεμα εδω κ ενα μηνα περιπου με το μεηλ,που δεν μπορω να το ανοιξω , απο το κουτακι πανω δεξια (open your e-mail box)

Bεβαια μπορω να δω τα μεηλς μου απο αλλου,αλλα αυτο βολευει πολυ!

Αυτο που μου βγαζει κ λεει ειναι οτι

Windows Live Mail couldnt be started,the application was unable to locate its message database!

Αφου παταω κλικ μου ξαναλεει ολα αυτα, κ οτι το πισι μου is out of memory or my disk is full (0x80070002)

καποια γνωμη γιαυτο εχετε?

βεβαια δεν συμβαινει να μην εχει αρκετη μνημη (τι μνημη εννοει?) ουτε να ειναι ο δισκος γεματος! :(

Δημοσ.
και εγώ το χειροκίνητα φοβάμαι, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε.

στο registry για τι να ψάξω? έσβησα κάποια πράγματα που θεωρούσα σχετικά αλλά πάλι... αντίσταση = δεν έγινε τίποτα :((

Δεν έκανες έλεγχο με κανένα προγραμματάκι όπως το ccleaner???:rolleyes::-)

Κάνε έλεγχο και μετά ξαναδοκίμασε με το zapmesseneger:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...