diachiristis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Από χθες το βράδυ μου έρχεται να μισήσω τα Windows! Και θα πείτε γιατί δεν το έχω κάνει ήδη; Έλα μου ντε! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Εδώ και καιρό το msn messenger 8.1 μου θύμιζε πως υπάρχει update (εννοούσε το windows live messenger)και πως πρέπει να το κάνω. Δεν του έδινα σημασία μέχρι χθες που πάτησα το άτιμο το κουμπί. Έγινε διαδικασία εγκατάστασης ώσπου βγαίνει το μήνυμα "Πρέπει να κάνετε επανακίνηση μπλα-μπλα μπλα-μπλα και πως θα συνεχιστεί μετά η εγκατάσταση". Πατώ οκ, κλείνει ο υπολογιστής, ανοίγει περιμένω να συνεχίσει τίποτα. "Ωχ" λέω. Πάω στο messenger τον καινούργιο πλέον αφού είχε εν μέρει εγκατασταθεί, τον ανοίγω πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό μου τίποτα. Αντίσταση και πάλι. Λέω εντάξει θα το σβήσω. Αμ δε! Δεν είχε τίποτα και πουθενά για unistal! Οπότε λέω θα κατεβάσω την έκδοση 8.1 και θα την περάσω από πάνω. Δε με αφήνει όμως να το κάνω γιατί αναγνωρίζει μια νεότερη έκδοση. Σκέφτηκα τότε να ξανατρέξω τον installer του windows live messenger γιατί θεώρησα πως δεν είχε ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Τον τρέχω αλλά και αυτός αντιστέκεται! Δείχνει πως λειτουργεί ξαφνικά όμως κλείνει. Τελικά κάνω το έξυπνο να το σβήσω με το χέρι. Μετά από αυτό ούτε το παλιό ούτε το καινούργιο εγκαθίσταται. Τώρα έχω μείνει χωρίς msn messenger. Ό,τι λύση προτείνεται σε ξένα φόρουμ έχω προσπαθήσει να την κάνω αλλά καμία δεν έχει ανταπόκριση. Κατέβασα τον amsn αλλά θέλω τον κανονικό. Έχετε καμία πρόταση μήπως ξεμπερδέψω από αυτό το κόλλημα γιατί φορμάτ δεν κάνω! Ευχαριστώ
kostandinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλησπερα,κατι παρομοιο που εκανε,στο δικο μου PC με WINXPSP3,και ακομα το κανει,δεν εχω βρει λυση οριστικη,οταν κανω κλικ για ν'ανοιξει,ειναι σαν να μην εκανα τιποτα,με τα πολλα,παω στη διαχειρηση εργασιων,και βλεπω 2 msnmsgr.exe,τα κλεινω και τα δυο,και μετα μου ανοιγει κανονικα.
D___G Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση με αυτό που μου συνέβη. Προσπάθησα να το ανοίξω κι εγώ και δεν άνοιγε, ο firefox και ο Chrome δεν το άνοιγαν με τίποτα, αλλά μόνο όταν δοκίμασα να το ανοίξω με τον ΙΕ μου άνοιξε. Δεν ξέρω αν βοήθησα και εγώ δύο μέρες προσπαθούσα να τον ανοίξω και με ταλαιπώρησε. Τώρα έχω άλλο προβλημα, δεν μου κρατάει στην μνήμη όπως πριν τη σύνδεση και πρέπει κάθε φορά να δίνω όνομα και κωδικό, και ας μαρκαρω την αυτόματη σύνδεση και την απομνημόνευση.
kostandinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γιατι δεν τον ανοιγεις απο το εικονιδιο του,τον Windows Live Messenger εννοω.
markelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τρέχεις το αρχειάκι το μικρό (wlsetup-custom.exe) για να σου κάνει install? Αν ναι, δοκίμασε να κατεβάσεις το ολόκληρο. Εδώ έχω ανεβάσει ένα πακέτο με το wlm9, a-patch, messenger plus live. Δοκίμασε να τρέξεις το Messenger.msi. >http://rapidshare.com/files/203537233/wlm9__14.0.8064.206_.rar Αν πάνε όλα καλά και όταν πας να κάνεις sign in σου πετάει error τρέξε το Contacts.msi. Σχετικό thread: http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307847
diachiristis Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Τρέχεις το αρχειάκι το μικρό (wlsetup-custom.exe) για να σου κάνει install? Αν ναι, δοκίμασε να κατεβάσεις το ολόκληρο. Εδώ έχω ανεβάσει ένα πακέτο με το wlm9, a-patch, messenger plus live. Δοκίμασε να τρέξεις το Messenger.msi. >http://rapidshare.com/files/203537233/wlm9__14.0.8064.206_.rar Αν πάνε όλα καλά και όταν πας να κάνεις sign in σου πετάει error τρέξε το Contacts.msi. Σχετικό thread: http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307847 Φίλε και το ολόκληρο έχω τρέξει αλλά δεν έχει διαφορά γιατί αναγνωρίζει πως είναι ήδη εγκατεστημένος ο messenger και δε μου δίνει τη δυνατότητα για επανεγκατάσταση. Καμιά ιδέα?
markelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Από το post του Antwni οδηγήθηκα εδώ για την απεγκατάσταση. Ακολούθησε τους τρόπους που αναφέρει ο τυπάς εκεί. Installing/uninstalling Windows Live 2009 (Wave 3) applications Solving Messenger install, reinstall and uninstall issues with ZapMessenger Επειδή πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα θα κάτσω να γράψω ένα οδηγό μου φαίνεται. Εν αναμονή...
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι κατέβασε το Zapmessenger και μετά κάνε του κανονική εγκατάσταση!!
diachiristis Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δυστυχώς και το zapmessenger ήταν μια από τις λύσεις που είχα δοκιμάσει προτού ανοίξω αυτό το θέμα. όμως δεν έβρισκε ένα αρχείο για να συνεχίσει. ούτε αυτό λειτούργησε λοιπόν ;(
Antwni Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μήπως η βλακεία ήταν που διέγραψες το msn χειρωνακτικά??!!! Δοκίμασε να καθαρίσεις registry!!
diachiristis Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 και εγώ το χειροκίνητα φοβάμαι, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε. στο registry για τι να ψάξω? έσβησα κάποια πράγματα που θεωρούσα σχετικά αλλά πάλι... αντίσταση = δεν έγινε τίποτα (
okeanos111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλημερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω κατι εδω,για να μην ανοιγω νεο θεματακι! Παρουσιαστηκε ενα θεμα εδω κ ενα μηνα περιπου με το μεηλ,που δεν μπορω να το ανοιξω , απο το κουτακι πανω δεξια (open your e-mail box) Bεβαια μπορω να δω τα μεηλς μου απο αλλου,αλλα αυτο βολευει πολυ! Αυτο που μου βγαζει κ λεει ειναι οτι Windows Live Mail couldnt be started,the application was unable to locate its message database! Αφου παταω κλικ μου ξαναλεει ολα αυτα, κ οτι το πισι μου is out of memory or my disk is full (0x80070002) καποια γνωμη γιαυτο εχετε? βεβαια δεν συμβαινει να μην εχει αρκετη μνημη (τι μνημη εννοει?) ουτε να ειναι ο δισκος γεματος!
Antwni Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 και εγώ το χειροκίνητα φοβάμαι, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε.στο registry για τι να ψάξω? έσβησα κάποια πράγματα που θεωρούσα σχετικά αλλά πάλι... αντίσταση = δεν έγινε τίποτα ( Δεν έκανες έλεγχο με κανένα προγραμματάκι όπως το ccleaner??? Κάνε έλεγχο και μετά ξαναδοκίμασε με το zapmesseneger:-)
markelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αν χρησιμοποιείς κάποιο antivirus που κάνει mail scan απενεργοποίησέ το. και δοκίμασε να ξαναπεράσεις την εφαρμογή. http://get.live.com/wlmail/overview
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.