carpe_diem_rj Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γεια σας. Εχω παραγγιλει εναν ιμακ με την 4850 καρτα γραφικων τον 3.06. Μετα απο 2,5 εβδομαδες αναμονης πηρα να δω τι γινετε και μοθ ειπε ο υπευθυνος οτι εχει προβλημα η εταιρεια...εχει σταματησει την παραγωγη με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων και οτι θα αρχισουν παλι στα τελη απριλοιου οποτε η καλυτερη ημερομηνια για να εχω το μηχανημα ειναι κοντα στις 20 μαιου. Αξιζει η αναμονη η να παω στην nvidia GT130? Ξερει καποιος να μου πει ποσο μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κια στην ταχυτητα εχει η μια καρτα γραφικων απο την αλλη?
kebinB Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γεια σας. Εχω παραγγιλει εναν ιμακ με την 4850 καρτα γραφικων τον 3.06. Μετα απο 2,5 εβδομαδες αναμονης πηρα να δω τι γινετε και μοθ ειπε ο υπευθυνος οτι εχει προβλημα η εταιρεια...εχει σταματησει την παραγωγη με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων και οτι θα αρχισουν παλι στα τελη απριλοιου οποτε η καλυτερη ημερομηνια για να εχω το μηχανημα ειναι κοντα στις 20 μαιου. Αξιζει η αναμονη η να παω στην nvidia GT130? Ξερει καποιος να μου πει ποσο μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κια στην ταχυτητα εχει η μια καρτα γραφικων απο την αλλη? αξίζει.11111111
carpe_diem_rj Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 αξίζει.11111111 Εχεις καποια στοιχεια΄Με τι κριτηρια το λς αυτο΄
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μαλλον εννοει οτι αξιζει λογω πολυ ανώτερης καρτας γραφικων..
kpartsi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μάλλον ήταν θαυμαστικά αλλά ξέχασε να πατήσει το Shift και του βγήκαν άσοι
kebinB Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 συγνώμη για την μονολεκτική μου απάντηση και την έλλειψη του shiftttttt λοιπόν κατα τη γνώμη μου η 4850 ειναι πολύ ανώτερη απο την 130. Και για ένα μηχάνημα που δεν μπορεις να αλλάξεις κάρτα γραφικών θα περιμενα ώστε να βάλω ότι καλύτερο. αυτά πάντα είναι πρωσοπική μου αποψή.
telegamesvg Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Eτσι ομως οπως το παει η Apple μεχρι να κυκλοφορησει το iMac με την 4850 θα κοντευει να βγει το καινουργιο μοντελο !
giorgos_k Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Επιτέλους πήρα και το δικό μου! Το 24" 2.66 επέλεξα τελικά μετά απο πολύ σκέψη κ είμαι κατα-ενθουσιασμένος so far! Μαζί με Apple wireless k/b και Logitech MX revolution το πακέτο ολοκληρώθηκε! Το μηχάνημα είναι OK, αθόρυβο και προς το παρόν χωρίς dead/stuck pixels. Review κλπ δν νομίζω οτι χρειάζεται, it's reputation preceds it
telegamesvg Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Επιτέλους πήρα και το δικό μου! Το 24" 2.66 επέλεξα τελικά μετά απο πολύ σκέψη κ είμαι κατα-ενθουσιασμένος so far! Μαζί με Apple wireless k/b και Logitech MX revolution το πακέτο ολοκληρώθηκε! Το μηχάνημα είναι OK, αθόρυβο και προς το παρόν χωρίς dead/stuck pixels. Review κλπ δν νομίζω οτι χρειάζεται, it's reputation preceds it Καλοριζικο και να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι το ποιο αγχολυτικο computer που εχεις αγορασει ποτε :-D Πως και δεν εκανες το βημα να παρεις το επομενο μοντελο με την GT120 ? Πιστευεις οτι η ενσωματωμενη 9400 ειναι οκ ?
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια σας. Εχω παραγγιλει εναν ιμακ με την 4850 καρτα γραφικων τον 3.06. Μετα απο 2,5 εβδομαδες αναμονης πηρα να δω τι γινετε και μοθ ειπε ο υπευθυνος οτι εχει προβλημα η εταιρεια...εχει σταματησει την παραγωγη με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων και οτι θα αρχισουν παλι στα τελη απριλοιου οποτε η καλυτερη ημερομηνια για να εχω το μηχανημα ειναι κοντα στις 20 μαιου. Αξιζει η αναμονη η να παω στην nvidia GT130? Ξερει καποιος να μου πει ποσο μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κια στην ταχυτητα εχει η μια καρτα γραφικων απο την αλλη? Αλήθεια,γιατί δε δοκιμάζεις και σε άλλο κατάστημα;
telegamesvg Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν ειναι θεμα καταστηματος ,η Apple δεν εχει ξεκινησει ακομη τις αποστολες iMac με την 4850 , υπηρξε καθυστερηση . ps. σε συγχαιρω για τις μουσικες σου επιλογες και ειδικα για τους Scorpions ....
giorgos_k Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καλοριζικο και να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι το ποιο αγχολυτικο computer που εχεις αγορασει ποτε :-D Πως και δεν εκανες το βημα να παρεις το επομενο μοντελο με την GT120 ? Πιστευεις οτι η ενσωματωμενη 9400 ειναι οκ ? Thank you κατ' αρχάς!! Ήμουν ενα βήμα πριν να αγοράσω τον 2.93 με GT120 αλλά(ευτυχώς) έγινε ένα λάθος με τη πιστωτική μου κ δεν τον αγόρασα εκείνη τη στιγμή. Απο τότε τα έβαλα κάτω και κατέληξα οτι εφόσον υπάρχει ps3 για gaming(κ το οποίο κυριολεκτικά ανοίγει 3-4 φορές το μήνα) κ δεν κάνω photo/video gaming σε σοβαρό επίπεδο....η 9400 φτάνει και περισεύει. Επιπλέον με τη διαφορά των 310€ πήρα το wireless k/b, MX revolution mouse κ εντός των ημερών 2gb ram επιπλέον και 320GB 2.5" 7200 HDD για το MBP..
Deargr Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ...η 9400 φτάνει και περισεύει. Kαλοριζικο και απο εμενα . Στο Mac book pro εχεις δει καποια διαφορα στο iphoto , imovie οταν (αν) το δουλευεις με την 9400 σε σχεση με την 9600... Εννοειται οτι η ερωτηση ισχυει αν εχεις το τελευταιο MBP Με ενδιαφερει και εμενα η αγορα ενος imac και ενω δεν τον θελω για gaming φοβαμαι μηπως η GT120 ή ακομη η GT130 αξιοποιηθει καλυτερα με την ελευση του Snow Leopard .. Οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν ειναι το iphoto ,imovie και φυσικα τα κλασικα Web surfing ,hd movie viewer ,itunes κ.λ.π
giorgos_k Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Kαλοριζικο και απο εμενα .Στο Mac book pro εχεις δει καποια διαφορα στο iphoto , imovie οταν το δουλευεις με την 9400 σε σχεση με την 9600... Εννοειται οτι η ερωτηση ισχυει αν εχεις το τελευταιο MBP Με ενδιαφερει και εμενα η αγορα ενος imac και ενω δεν τον θελω για gaming φοβαμαι μηπως η GT120 ή ακομη η GT130 αξιοποιηθει καλυτερα με την ελευση του Snow Leopard .. Οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν ειναι το iphoto ,imovie και φυσικα τα κλασικα Web surfing ,hd movie viewer ,itunes κ.λ.π Ευχαριστώ φίλε. To MBP μου είναι late 2006(2.33ghz C2D) so.... Όσον αφορά τις GPU και το Snow Leopard, είναι δεδομένο οτι με την έλευση του νέου λειτουργικού που θα επιτρέπει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της GPU για εφαρμογές πέραν των παιχνιδιών, μια αυτόνομη κάρτα γραφικών θα πλεονεκτεί. Ας μην ξεχνάμε όμως οτι η 9400m είναι μια απο τις επιλογές της Apple(σε macbook/pro macmini imac) για να "υποδεχθεί" το snow leopard. Κ εφόσον αποτι λες οι απαιτήσεις σου είναι ίδιες με τις δικές μου, πιστεύω η 9400 θα σε καλύψει.
kpartsi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Kαλοριζικο και απο εμενα .Στο Mac book pro εχεις δει καποια διαφορα στο iphoto , imovie οταν (αν) το δουλευεις με την 9400 σε σχεση με την 9600... Εννοειται οτι η ερωτηση ισχυει αν εχεις το τελευταιο MBP Με ενδιαφερει και εμενα η αγορα ενος imac και ενω δεν τον θελω για gaming φοβαμαι μηπως η GT120 ή ακομη η GT130 αξιοποιηθει καλυτερα με την ελευση του Snow Leopard .. Οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν ειναι το iphoto ,imovie και φυσικα τα κλασικα Web surfing ,hd movie viewer ,itunes κ.λ.π Η διαφορά είναι αισθητή, όχι τόσο στο iphoto όσο στο imovie και γενικά στην επεξεργασία video (π.χ. Visual Hub, που χρησιμοποιώ πολύ)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.