Προς το περιεχόμενο

τωρα που εκλεισε η teledome εχω προβλημα

ekavoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις να μου πει τι γινεται τωρα, μιας κ στο εξοχικο την ειχαμε, περα απο το οτι στελνει ακομη λογαριασμους που εκλεισε απο το Δεκέμβρη μήνα, εχω το εξης προβλημα. Κατ αρχην να σας πω οτι ειναι επανω στον οτε, αλλα τον τελευταιο καιρο που πηγαινω στο εξοχικο δεν μπορω να κανω εξερχομενες κλησεις (κανει τουτ τουτ τουτ ειμαι κ περιγραφικοτατη) κ ουτε να πατησω το 17..κατι για να παρω απο τον οτε, γιατι εξακολουθει να κανει τουτ τουτ τουτ.εχει την προεπιλογη φορεα. ο οτε λεει δεν εχει προβλημα αυτος, κ οτι με το 17..(δε το θυμαμαι κιολας) θα παιρνω απο τον οτε κανονικα. πως να βγαλω ακρη μου λετε? αφου εκλεισε δεν εφυγε απο την καμπούρα μας? τι γινεται ρε παιδιά?

Δημοσ.

πήγαινε στον ΟΤΕ και κανε αιτηση επιστροφής

πληρωσε και προστιμο καμια 40 ευρω

και φανταζομαι θα λυθει το προβλημα σου

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να καλέσεις το 131 και να ζητήσεις την διακοπή της προεπιλογής φορέα. Δεν χρειάζεται να πας στον ΟΤΕ, γίνεται τηλεφωνικά (εγώ έτσι είχα κάνει με την Vivodi). Σε καμιά βδομάδα θα είσαι πίσω στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα δεν ειχε απλα την προεπιλογη ειχε κοψει τον ΟΤΕ τελειως και μπορουσε να καλεσει ΟΤΕ μονο με το προθεμα...

Δημοσ.
απο οτι καταλαβα δεν ειχε απλα την προεπιλογη ειχε κοψει τον ΟΤΕ τελειως και μπορουσε να καλεσει ΟΤΕ μονο με το προθεμα...

Όχι όχι, όταν κάνεις προεπιλογή φορέα παραμένεις στον ΟΤΕ, απλά οι κλήσεις σου δρομολογούνται μέσω του εναλλακτικού φορέα αυτόματα (χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσεις κάποιο πρόθεμα). Μπορείς ανά πάσα στιγμή να καλέσεις μέσω ΟΤΕ βάζοντας το δικό του πρόθεμα (1777 νομίζω) πριν καλέσεις το νούμερο.

Δημοσ.

Οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω παρε τον οτε να κοψει τελειως την προεπιλογη φορεα και να ειναι η γραμμη σου ολοι στον οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...