eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Ψύκτρα εχω αυτήν CoolerMaster Hyper TX 2 Cpu Cooler και τον επεξεργαστή τον έχω από εχθές, άρα και η πάστα είναι φρεσκότατη. τοτε κατι παιζει οπως λενε τα παιδια.....εγω σου λεω, με στοκ καμια 27αρα-29αρα και στα 3,4...ψαξτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν χρειάζεται να ψάξει κάτι, αν είναι κολλημένος ο DTS δεν πρόκειται να του δείξει πιο χαμηλά ακόμα και αν βάλει custom υδρόψυξη... από την στιγμή που δεν κάνει overclocking δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με θερμοκρασίες εφόσον είναι τόσο χαμηλές...
Adam Mimikidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλησπέρα ξανά! Μήπως φταίει η mobo και να παω να την αλλάξω(έχω την Αsus P5SD2-VM ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 facepalm.jpg... man, που να μην σου έλεγα ότι οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικότατες...θα αγόραζες και καινούριο σπίτι...
drk2276 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω ότι οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικότατες. αν εσύ νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά βγάλε την ψύκτρα και ξανατοποθέτησέ τη με μια λεπτή στρώση καλύτερης θερμοαγώγιμης πάστας. επίσης μπορεί η θερμοκρασία σου να είναι λίγο πιο ψηλή λόγω κακού αερισμού του κουτιού.
@topos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Ψύκτρα εχω αυτήν CoolerMaster Hyper TX 2 Cpu Cooler και τον επεξεργαστή τον έχω από εχθές, άρα και η πάστα είναι φρεσκότατη. Λογικα θελει λιγο καιρο και θερμοκρασια για να "κατσει" σωστα η παστα... Αλλα οπως και να εχει μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες... max ποσο εχεις(με κανενα orthos/prime)?Γιατι την ψιλοσκεφτομαι και εγω για αυτη την ψυκτρα. Οπως επισης μην τον λυπηθεις,τραβα του o/c οσο παιρνει αρκει α)Να μην ξεπερνας τους 65 βαθμους σε prime b)Nα μην του δωσεις πανω απο 1.4volt σε ρευμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.