Adam Mimikidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλημέρα! Εχω τον intel E5300,και με που ανοίγω το pc δείχνει 36c.Είναι φυσιολογικό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 φυσιολογικότατο...
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 24C δείχνει το weatherbug στην Ελευσίνα και 25C το θερμόμετρο τοίχου.Αν προσθέσεις και +10~12C σε σχέση με την ambient θερμοκρασία είσαι μέσα...
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 εγω παντως οταν ανοιγω το pc με Ε5200@3,4 ειμαι στους 29....μηπως το εχεις διπλα σε κανα καλοριφερ; αλλαξε καμια παστα καλου κακου δεν θα σου κοστισει και πολλα ful load ποσα φτανει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 29 βαθμούς με τι ψύκτρα όμως? core θερμοκρασίες ή cpu? με τι πρόγραμμα τις βλέπεις? σε full load πόσο πάει?
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 29 βαθμούς με τι ψύκτρα όμως? core θερμοκρασίες ή cpu? με τι πρόγραμμα τις βλέπεις? σε full load πόσο πάει? στοκ ψυκτρα..εβερεστ...των cores...60 φουλ (ανοιχτο κουτι γιατι δε κλεινει λογο κταστασης καλωδιων)
vdanasto Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μπορεί απλά να δείχνει λανθασμένη θερμοκρασία η motherboard. Εμένα στο σύστημα της υπογραφής, η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι πάντα κολλημένη στους 38 βαθμούς και αλλάζει μόνο όταν ξεπεραστεί η θερμοκρασία αυτή. Δηλαδή οποιαδήποτε θερμοκρασία κάτω από τους 38 δεν την δείχνει, και βλέπω αλλαγή της θερμοκρασίας μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι γνωστό το πρόβλημα βέβαια στο δικό μου μοντέλο επεξεργαστή και πρόκειται για ψιλοασυμβατότητα με την μητρική. Μπορεί κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στο δικό σου υλικό. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει, εκτός αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το overclocking.
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μη σου πω 27:-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:42 ---------- αυτο που λεει ο vdanasto μου ακουγεται λογικο παντως
mchrisober Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ελα φιλε, θα συμφωνησω. Αλλαξε παστα και δες ξανα. Εαν εχεις παλι τα ιδια αστο οπως ειναι. Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μπορεί απλά να δείχνει λανθασμένη θερμοκρασία η motherboard. Εμένα στο σύστημα της υπογραφής, η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι πάντα κολλημένη στους 38 βαθμούς και αλλάζει μόνο όταν ξεπεραστεί η θερμοκρασία αυτή. Δηλαδή οποιαδήποτε θερμοκρασία κάτω από τους 38 δεν την δείχνει, και βλέπω αλλαγή της θερμοκρασίας μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι γνωστό το πρόβλημα βέβαια στο δικό μου μοντέλο επεξεργαστή και πρόκειται για ψιλοασυμβατότητα με την μητρική. Μπορεί κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στο δικό σου υλικό. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει, εκτός αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το overclocking. δεν φταίει η μητρική αλλά ο προβληματικός DTS (Digital Thermal Sensor) του Ε8400...
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μη σου πω 27:-) Θερμοκρασία δωματίου λέω βρε σύ! Και πρίν ήθελα να πώ Βόρειος άλλα έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα τώρα (ζέστη+gym=BSOD)
vdanasto Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν φταίει η μητρική αλλά ο προβληματικός DTS (Digital Thermal Sensor) του Ε8400... Απ' ότι είχα διαβάσει το πρόβλημα αυτό συνέβαινε κυρίως σε μητρικές με το P35 ή παλιότερο chipset, οι οποίες κυκλοφορούσαν πρίν βγει ο 8400. Σε κάποιες λυνόταν το πρόβλημα με BIOS update. Σε νεότερα chipset-μητρικές δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον (δεν επιμένω κι όλας)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 οι Penryn 2core έχουν συνήθως ελαττωματικό DTS, το σπάνιο πλέον είναι να πετύχεις κομμάτι πλήρως λειτουργικό...
Adam Mimikidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Ψύκτρα εχω αυτήν CoolerMaster Hyper TX 2 Cpu Cooler και τον επεξεργαστή τον έχω από εχθές, άρα και η πάστα είναι φρεσκότατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.