Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια

εχω 2 πι-σι,με windows xp και τα 2.χρησημοποιω ενα dsl μοντεμ(con-x).σημερα μου εβγαλε περιορισμενη προσβαση δικτυου(εκεινο το κιτρινο ερωτηματικο :P ).

πηρα τηλ στον οτε,απο αυτοματη αποδοση IP,το καναμε σε συγκεκριμενη ip που μ εδωσαν προσωρινα οι κυριοι,και ηρθε το ιντερνετ στο πρωτο pc(αυτο στο οποιο συνδεεται με usb το μοντεμ) . ολα οκ μεχρι εδω. μου ειπαν να ξαναλλαξω σε αυτοματη αποδοση ip.ετσι και εκανα. ολα οκ,εχει ιντερνετ το pc.στο δικτυο ομως,εχει περιορισμενη προσβαση.δοκιμασα επιδιορθωση με windows,αλλα δεν εγινε τπτ. "δε μπορεσαν να επιδιορθωσουν....κτλπ κτλπ" .

και στα 2 μηχανηματα εχω αυτοματη κατανομη ip.το δικτυο το "βλεπει" αφου μολις κανω απενεργοποιηση της καρτας δικτυου στο αρχικο pc,μου βγαζει αποσυνδεθηκε το καλωδιο δικτυου(στο 2 pc) .

υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο? μιπως "αρπαξε" πουθενα ? μιπως κανα κοψιμο?

καμια αλλη ιδεα?

να δοκιμασω να βαλω καποιες static ip?να δω με msconfic ---> ipconfig /all ip και submask κλπ?και να δοκιμασω αλλες ip ? :(

ευχαριστω, ηρακλης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια και παλι.

αλλαξα τις αυτοματες ip σε manual:συγκεκριμενα

στο μαστερ pc : 169.254.11.23 submask :255.255.0.0

και στο 2ο(συνδεεται με καρτα ethernet,απο την καρτα δικτυου του 1ου pc-master)

169.254.11.24 submask:255.255.0.0

η περιορισμενη προσβαση δικτυου ειναι ok τωρα,εχει φυγει,το δικτυο δουλευει σωστα(μπαινω απο το ενα pc στο αλλο και αντιστροφα) ομως το 2ο pc(slave) δεν φερνει ιντερνετ. καμια ιδεα?το δικτυο συνδεθηκε στα 100 mbs αλλα το προβλημα ειναι το ιντερνετ

ευχαριστω

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή η ερώτηση μου είναι σχετική με το θέμα,την κάνω εδώ,

Έχω ένα πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή μου με τη σύνδεση wifi στο internet.Πρώτα ο υπολογιστής είχε τα windows starter και επειδή ήθελα να δοκιμάσω τα ubuntu,τα έβαλα (τα ubuntu) μαζί με τα windows home premium.To θέμα είναι ότι στα windows δεν μπορεί να μπει στο internet ενώ στα ubuntu μπαίνει κανονικά.Το δίκτυο είναι ασύρματο και έχει κωδικό,τον βάζω και μετά από ψάξιμο μου λέει περιορισμένη πρόσβαση και βγάζει ένα τριγωνάκι κίτρινο ενώ έχει σήμα φουλ και δεν έχει πρόσβαση στο internet.Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή η ερώτηση μου είναι σχετική με το θέμα,την κάνω εδώ,

Έχω ένα πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή μου με τη σύνδεση wifi στο internet.Πρώτα ο υπολογιστής είχε τα windows starter και επειδή ήθελα να δοκιμάσω τα ubuntu,τα έβαλα (τα ubuntu) μαζί με τα windows home premium.To θέμα είναι ότι στα windows δεν μπορεί να μπει στο internet ενώ στα ubuntu μπαίνει κανονικά.Το δίκτυο είναι ασύρματο και έχει κωδικό,τον βάζω και μετά από ψάξιμο μου λέει περιορισμένη πρόσβαση και βγάζει ένα τριγωνάκι κίτρινο ενώ έχει σήμα φουλ και δεν έχει πρόσβαση στο internet.Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

α.αλλαγη καναλι στο ρουτερ.

β.πιο νεους Drivers στην καρτα.

γ.κλεισε firewall σε Pc.

δ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο το δικτυο

Δημοσ.

εχεις βαλει τους σωστους drivers? 

α.αλλαγη καναλι στο ρουτερ.

β.πιο νεους Drivers στην καρτα.

γ.κλεισε firewall σε Pc.

δ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο το δικτυο

Kαλησπέρα,

Ίσως είναι αυτό το πρόβλημα με τους drivers.Το pc είναι αυτό

http://www.sony.co.uk/support/en/product/VPCM12M1E_L/updates

Αυτό πρέπει να κατεβάσω?

http://www.sony.co.uk/support/en/product/VPCM12M1E_L/downloads/EP0000227542_5297

Αν ναι,απλά το τρέχω?..το λέω επειδή δεν θα έχει τη δυνατότητα για internet και update πριν εγκαατασταθεί αυτό??

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ναι το σωστο μοντελο εχεις διαλεξει.βαζεις το λειτουργικο σου και κατεβαζεις.αυτοι ειναι drivers για την ασυρματη.

When the download is completed, locate the downloaded file in the location you specified.
4. Double-click EP0000227542.exe to run it.
5. Click Next, wait while the wizard updates your software, and then click Finish.
6. Restart the VAIO

Δημοσ.

ναι το σωστο μοντελο εχεις διαλεξει.βαζεις το λειτουργικο σου και κατεβαζεις.αυτοι ειναι drivers για την ασυρματη.

When the download is completed, locate the downloaded file in the location you specified.

4. Double-click EP0000227542.exe to run it.

5. Click Next, wait while the wizard updates your software, and then click Finish.

6. Restart the VAIO

Θα το κάνω και θα γράψω εδώ αν έφτιαξε τελικά.Ελπίζω να είναι αυτό.

Θα μπορέσω να το περάσω με usb stick και να το τρέξω στο vaio μετά έτσι?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά,τελικά αυτό με τους drivers ηταν,το κατέβασα και ολα εντάξει!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και καλή χρονιά!! :~)

μια χαρα.καλο ειναι παντα να εισαι up to date Με τους τελευταιους drivers,bios και windows updates.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...