john.c.i.s Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Έχω αγοράσει ένα Acer Laptop από το πλαίσιο. Ξέρω πως κανονικά πρέπει να του κάνεις recovery disks. Όμως αφού μέσα έχει αυθεντικά Vista Home Premium θέλω να του κάνω κλασικό φορματ. Παίρνω μια μήτρα και ξεκινάω. Με το που φτάνω στο σημείο να δώσω κλειδί , μου λέει ότι αυτό το Vista Product Key που πληκτρολογώ είναι λανθασμένο. «Δεν το πληκτρολογώ λάθος» . Μπορεί κανείς να ρίξει φως στην υπόθεση?
random Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πιθανόν το κλειδί που δίνεις δεν ειναι κατάλληλο για την έκδοση που εγκαθιστάς. το κλειδί ειναι αυτο που χρησιμοποίησες για να ενεργοποιήσεις τα προεγκατεστημένα απο την Acer, win vista; νομιζω αυτη λέγετε OEM έκδοση. ενω τη φρέσκια εγκατάσταση (το "κλασικό φορματ") την κάνεις απο δανεικό dvd φίλου, ή κατεβασμένο απο net? (αυτα πρέπει να ειναι Retail ή VLK, ή ... Captain Morgan editions ).
john.c.i.s Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 thanks random θα το δω.Έλεγα επειδή έχει home premium πως με ένα home premium disk θα ήμουνα ok. Αλλά μάλλον αυτό που λες πρέπει να παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.