sarantatessera Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Έχω σύνδεση conn-x και θυμάμαι στην αρχή που έδιναν 20 sms τη μέρα δωρεάν με όριο τα 250 το μήνα. Εδώ κάποιο καιρό το άλλαξαν σε: 5 sms τη μέρα δωρεάν με όριο τα 100 το μήνα. Τον περασμένο μήνα (Μάρτη) έστειλα κάποια μηνύματα μέσω του conn-x tools αλλά με το μόλις μπήκε ο Απρίλης, δεν μηδενίστηκε το "κοντέρ", δηλαδή όσα έστειλα το Μάρτη συνεχίζουν να μετράνε για τον Απρίλη, δεν άρχισα από το μηδέν αλλά π.χ. από το 66/100... Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό ή είμαι μόνο εγώ ο "τυχερός";
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μολις ειδα τα δικα μου,ειμαι στο 21/100 απο τον μαρτιο.Περιεργο.
sarantatessera Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι στο καλό λέει μηνιαία τότε;; Το κατάργησαν κι αυτό;;
sarantatessera Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το θέμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν κιόλας. Να τι γράφει στην ίδια σελίδα που μπορείς να στείλεις τα μηνύματα σου: Ημερησίως μπορείτε να στείλετε έως και 5 μηνύματα συνολικά. Μηνιαία μπορείτε να στείλετε έως και 100 μηνύματα συνολικά. Για μένα πάντως, το ότι διάλεξα αυτό το πακέτο, μετρούσε και το γεγονός ότι μου έδινε 250 (πρώτα) δωρέαν μηνύματα το μήνα, τα οποία έγιναν 100 και τώρα, πόσα;;;
Jason13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 δεν ειναι για 8 mbps ayto??? εγω οταν εβαλα μου ελεγε 100 το μηνα και 5 την ημερα και μια μερα ειδα στα 8mbps να λεει 250 το μηνα και 20 την ημερα (sms) ..μηπως κανετε λαθος ή αλλαξαν..εμενα παντως ετσι ηταν παντα 5 ημερα,, 100 μηνα
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Kαι σε μενα ηταν παντα 100/μηνα με το 1mbit. Αλλα το προβλημα ειναι πως αυτη τη στιγμη δεν εχουν ανανεωθει και μετρανε και τα μηνυματα του προηγουμενου μηνα(μαρτιου)στα 100,ενω υπαρχει κανονικα η ενημερωση Μηνιαία μπορείτε να στείλετε έως και 100 μηνύματα συνολικά.
Jason13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 παρε τηλεφωνο μπορει να εχει σαλταρει εγω 1 μου λεει και νομιζω αυτον τον μηνα το εκανα ..μπορει ακι μαρτιο και να μην εχει ανανεωθει ουτε σε μενα...βαριεμαι να ανακατευτω..παρτε 134 και ρωτηστε τους..δωστε λογαριασμο και μπορει να το ξεχασανε!!!
gf030 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εδώ κάποιο καιρό το άλλαξαν σε: 5 sms τη μέρα δωρεάν με όριο τα 100 το μήνα. Απο περσι τον Μαιο τουλαχιστον σε μενα ηταν 5 την ημερα με οριο τα 100 το μηνα.
sarantatessera Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγώ δεν λέω για αυτή τη μείωση (το ότι ήταν 20 τη μέρα και 250 το μήνα είναι σίγουρο, εγώ και κάποιοι φίλοι με 1mbit το είχαμε, απλά κάποια στιγμή το μείωσαν κατά πολύ, υπάρχει και σχετικό θέμα). Εγώ λέω γιατί τώρα δεν μηδενίστηκε το "κοντέρ" αφού άλλαξε ο μήνας. Λέτε να το καταργήσουν τελείως;
Jason13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 κατι ασκετο μεσα στο θεμα ομως:P το web3sms λειτουργει ξεχωριστα σε καθε ενα λογαριασμο ..εγω εχω μονο 1 το πρωτο για να μπαινω στο ιντερνετ...αν ενεργοποιησω κι αλλον θα ειναι δωρεαν ,και θα εχει και extra sms δηλ 5 στον πρωτο και αλλα 5 στον δευτερο λογαριασμο??
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 όντως έχει κα'να χρόνο που το αλλάξανε (από 20 σε 5) τώρα, με το άλλο, μόνο με απ' ευθείας ανημέρωση από οτενέτ θα βγει άκρη - αν και μάλλον κάποιο σφάλμα θα είναι (η μη ανανέωση του monthly count) ...εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το http://www.wadja.com Aν εξαιρέσεις ότι συχνα-πυκνα (τελευτάια) είναι "down for maintainance", κάνει μια χαρά δουλειά, για short msgs (90 chars)
darklordvader77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 κ γω ξενερωσα απ αυτη τη μειωση, αλλα τι να κανουμε... ασχετα, παλια ηταν otenet tools, σωστα? να λοιπον ενα φαντασμα του παλιου site:
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 είπαμε να κάνουμε ανανέωση κύριος... όχι να το παρακάνουμε.
sarantatessera Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μου τα μηδένισαν σήμερα (0/100)! Για τσεκάρετε κι εσείς και πείτε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.