Προς το περιεχόμενο

Τεμπέλης και πλαινά πλαστικά για ford fiesta

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα....

Προεπιλογή Νέο Ford Fiesta - Τεμπέλης & Θερμοκρασία / Ερωτήσεις !!!

Ως νέος κάτοχος του φιεστα, και με όρεξη να φτιάξω πράγματα για το αμαξι μου, έχω να κάνω ερωτήσεις, και όποιος ξέρει κ μπορεί, ας μου απαντήσει:

1) Θέλω να βάλω τον "τεμπέλη" (το μπράτσο πίσω από το λεβιέ). Ξέρει κανεις που πρέπει να αποτανθώ, και χοντρικά ένα κόστος? (Υπόψιν, ο παζαρόπουλος πχ δεν το έχει σαν ανταλλακτικό)

2) Τα πλαινά πλαστικά, στις πόρτες, τι κόστος έχουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αξεσουάρ αυτοκινήτων πωλούνται <<τεμπέληδες>> αλλά όχι ιδιαίτερης καλαισθησίας..

Λέγοντας <<πλαστικά>>,εννοείς τις ταπετσαρίες ολόκληρες;

Με τα πλαινά πλαστικά, εννοώ εξωτερικά από το αμάξι, αυτες οι 2 "γραμμές" που είναι σαν προστατευτικά αν πας να ανοίξεις την πορτα και βρεις κάπου!

για τεμπέληδες, πόσο άσχημος μπορεί να είναι ένας πχ γκρι τεμπέλης?

Θα πάω να ρωτήσω σε καμιά autoplus! Ξέρεις αλήθεια κόστος χοντρικα?

στα praktiker εχει τεμπεληδες με 20 ευρω...θα τους χαρακτηριζα τιμιους και με αρκετο χωρο και ευκολιες (πχ βγαζουν 2 ποτηροθηκες για τους μπροστινους επιβατες και 1 για τους πισω).

αν θες κατι πιο ποιοτικο (αλλα ισως οχι εξισου πρακτικο μαλλον)..μπορεις να δεις εδω: http://www.saveltrade.gr/products.php?c=acc#mycybe=-1&c=acc&mysub=162&s=1&page=1&mydd=162&cpath=162&po=acc&myorder=1&des=0&desdate=0&desmark=0

http://www.saveltrade.gr/products.php?c=acc#mycybe=-1&c=acc&mysub=13&s=1&page=1&mydd=13&cpath=13&po=acc&myorder=1&des=0&desdate=0&desmark=0

φίλε μου,με έσωσες με τη λύσω πρακτικερ.

αλλά ερώτηση ....

Ποιος το εγκαθιστά?

Πόσο κοστίζει?

Που στο καλό τον βρίσκω?

Και ....κάνουν όλοι οι τεμπεληδες για όλα τα αμάξια?

Θα περάσω και μια βόλτα από εκεί που μου είπες, μου φαίνεται ενδιαφέρον ΠΟΛΥ!

εγω ειχα βαλει απο το προκτικερ στο προηγουμενο αυτοκινητο μου..ενα citroen zx monte carlo. μια χαρα ηταν..μονος μου τον ειχα βαλει..δεν ηταν καθολου δυσκολο. οποτε ουτε να ψαξεις να τον βρεις θα χρειαστει, ουτε εξτρα κοστος ουτε τιποτα :P

μόλις πήρα τηλ, αλλά΄έφαγα ένα πακετάκι! Οι συγκεκριμένοι δεν εγκαθιστούν τον τεμπέλη, απλά τον πουλάνε....

Αντε να βρω πως στο καλό θα τον εγκ/σω χωρίς να μαμησω το αμαξι !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ----------

Alxnks, δε μου λες, μπορείς να εξηγήσεις πως "σταθεροποίησες" τον τεμπελη?

από τους 2 τεμπέληδες που μου πρότεινε το μαγαζί που μου έδωσες, ό ένας δε μπορούσε να μπει εξαιτίας ενός πλαστικού, και ο άλλος ήταν ψιλοχάλια, και έπρεπε να δεθεί και μέσα από το κλιπ της ζώνης.

ετσι, από το συγκεκριμένο μαγαζί έφυγα απραγος, και γιαυτό με φοβίζει λίγο το να πάω να πάρω από το πράκτικερ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:02 ----------

ρώτησα και στην autoplus, και αυτός πήρε 2 τηλεφωνα...Κανείς δε μπορεί να βρει τεμπέλη για φιεστα του 09 ...Ούτε ο οπαζαρόπουλος γνήσιο....

costas_k, thanks a lot!

επειδή οι πληροφορίες που αναφέρονται στο σάιτ δεν είναι αρκετές, έχεις συνεργαστεί ποτέ μαζί τους?

και πόσο βέβαιο είναι ότι κάνει για το συγκεκριμένο μοντέλο?

Και τέλος....Ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει εγκ/ση?

Φιλε ο συνεργάτης του Armster στην Ελλάδα είναι η AutoGS http://www.autogs.gr. Για οποιες πληροφορίες θες να μάθεις καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Edit: Οδηγίες εγκατάστασης για Fiesta :-)

http://www.rati-innovation.eu/doc/szereles/09158_-_fordfiesta08.pdf

το αυτοκινητο σου ειναι οπως δειχνουν οι οδηγιες που εβαλε ο φιλος παραπανω; ετσι ειναι η βαση του χειροφρενου και εχει κι αυτην την ποτηροθηκη; αν ειναι ετσι...ειναι πολυ ευκολο να βαλεις και του praktiker ακομα που σου ειπα κι εγω γιατι απο τα πμ σου καταλαβα οτι δεν ειχες καπου να την στηριξεις, ενω αν ειναι ετσι εχεις μια χαρα υποβαθρο. το λεω γιατι πιστευω η διαφορα στην τιμη μεταξυ των δυο τεμπεληδων θα ειναι ψιλοτεραστια. χωρια που αυτος εδω απο οτι ειδα δεν βγαζει καμια ποτηροθηκη, σου καταργει και τη μια που εχεις. τεσπα..οτι θες εσυ βεβαια θα ειναι το καλυτερο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...