polistas5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 θελω να αγορασω μηχανη αμεσα.... το μεγαλο αγκαθι ομως ειναι οτι δεν εχω μετρητα...ουτε καν για προκαταβολη... αλλα επειδη η αγορα καλως η κακως δεν μπορει να αναβληθει(πιστεψτε με...ξερω τι λεω...), οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει τι μπορει ψνα γινει σε αυτη την περιπτωση... και απο μαγαζια πανω κατω ξερω τι παιζει...αλλα αγορα απο ιδιωτη δεν εχω ιδεα πως μπορει να γινει... οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει.....
1000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Με λίγα λόγια ψάχνεις να βρεις θύμα.. Μου αρέσει που κατά τα άλλα δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις.. Θύμα να 'ναι και ότι να 'ναι..
lary7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ξεκινας με κατι τετοιο και οταν μαθεις να οδηγας και βγάλεις και κανενα φραγκο πέρνεις το CBR που θες. Ενναλακτικα μπορείς να αγοράσεις το CBR 1000 αμεσα -> πουλόντας το δεξι νεφρό σου, θα σου μείνουν και ρεστα για κράνος-στολή
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ένα thread αρκεί: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=308911
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.